- Poruka
- 708
Kod:
извор
http://www.njuz.net/bog-demantovao-da-je-zbog-srba-poslao-uragan-na-ameriku/
Bog demantovao da je zbog Srba poslao uragan na Ameriku
NEBO/SRBIJA/SAD, 30. oktobar 2012, (Njuz) – Informativna služba Gospoda Boga dostavila je danas demanti većini srpskih novinskih redakcija u kojima obaveštava građane Srbije da Bog nije zbog njih poslao uragan „Sendi“ na istočnu američku obalu, navodeći da je reč o prirodnoj pojavi.
Kako je Gospod Bog naveo u saopštenju, njegove svakodnevne aktivnosti nemaju nikakve veze sa prirodnim katastrofama na Zemlji, pa samim tim ni sa uraganom koji je juče pogodio Njujork, usmrtivši 16 ljudi.
- U srpskoj javnosti provejava uverenje da smo uragan izazvali ili ja ili HAARP sistem. U svoje i ime svoje nebeske ekipe moram da se ogradim od odgovornosti za uragan „Sendi“. Ne znam da li on ima veze sa HAARP-om, ali bih zamolio srpsku javnost da prirodne pojave ne tumači kao akte osvete koje prema Americi u njihovo ime čini Gospod Bog – navedeno je u saopštenju iz Božije informativne službe.
U nastavku saopštenja Bog podseća da se na nebu na osvetu ne gleda blagonaklono, te da se ne treba „sladiti“ nevoljom koja se može desiti bilo kome na planeti.
- Dezinformacije o Bogu kao nekome ko je poslao uragan na Ameriku toliko su se raširile u srpskoj javnosti da smo morali da reagujemo. Osim toga, jutros me je zvao Sotona i pitao me da li su ti navodi tačni i ako jesu, zašto mu se mešam u posao – naveo je Bog u saopštenju i apelovao na građane Srbije da mu više ne priređuju slične neprijatnosti.
упркос овом демантију бивши прецедник републике и вероватно будући бивши прецедник демонкратске странке се јавно извинио америчком народу и обећао да ће србија исплатити одштету за материјалну штету насталу у земљотресу
паралелно са извињењем проистекла је и инцијатива црквених и академских кругова да се ураганима дају искључиво српска имена да би знали за шта смо одговорни. Једно од следећих имена могло би бити име Милице Ракић уколико следећи ураган има довољну разорну моћ