Srbi ljuti na Slobu jer je gubio ratove

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Advokat Srđa Popović izjavio je da je većina Srba ljuta na Slobodana Miloševića jer je izgubio sve ratove, a ne zato što ih je vodio.

On smatra da se u Srbiji u poslednjih deset godina ništa bitno nije promenilo.

"Problemi Srbije nisu politički. Imamo društvo koje je zapušteno i obeshrabreno i ta nacionalistička ideologija i danas je osnovna ideologija društva.

Dok se to ne promeni, neće biti bolje', rekao je Popović gostujući u emisiji "Nedeljom u 2" na HRT-u.

On naglašava da, za razliku od Nemačke koja je doživela katarzu, u Srbiji za to ne postoje realni uslovi.

http://www.021.rs/Info/Srbija/Srda-Popovic-Srbi-ljuti-na-Slobu-jer-je-gubio.html

Advokat Srđa Popović izjavio je da je
većina Srba ljuta na Slobodana Miloševića jer je izgubio sve ratove, a ne zato što ih je vodio.

On smatra da se u Srbiji u poslednjih deset godina ništa bitno nije promenilo.

"Problemi Srbije nisu politički. Imamo društvo koje je zapušteno i obeshrabreno i ta nacionalistička ideologija i danas je osnovna ideologija društva.

Dok se to ne promeni, neće biti bolje', rekao je Popović gostujući u emisiji "Nedeljom u 2" na HRT-u.

On naglašava da, za razliku od Nemačke koja je doživela katarzu, u Srbiji za to ne postoje realni uslovi.

http://www.021.rs/Info/Srbija/Srda-Popovic-Srbi-ljuti-na-Slobu-jer-je-gubio.html

Sve mu puca :rotf:

Ebemi se i za njega i za tebe a i za HRT.

Tako je
Srbin razmišlja ovako - Tadić je kulturan i obrazovan al Djilas ima pare i oblači po BG-u - ajmo kod Djilasa predsednika stranke
Deo Srba naravno razmišlja jao što je super uhapsili Miškovića sad ću da dobijem pare a Dinkić neka ga
I na kraju 2000 novokomponovanih bogataša razmišlja - lele što se krade ja nemam gde da uložim a i ko će da mi kupi.
A naravno ima i onih koji razmišljaju - mene šef reko da proveravam ko šta misli, ja sam šerif od Vašingtona

Od ovoliko pameti - tu smo gde smo

slobo bi to rado uradio ali ustaša nema od 45. neko je gadno zapeo u vremenu

Pod ustasama oni podrazumevaju sve Hrvate, a pod balijama sve muslimane na Balkanu.

Inace, to Sloba ne bi uopste radio, ali je morao jer je narod Srbije to zeleo; a Sloba je zeleo vlast, znaci da je morao da glumi sovinistu da bi bio na vlasti. Ali, posto nije bio iskreni sovinista, narod ga je provalio, i poceo da ga mrzi. To je ukratko objasnjenje kako je Milosevic izgubio vlast.

Back