Srbi, Letujte tamo gde vas vole, a ne gde vas tuku

Grčka:
-Bezbrojne prelepe plaže
-Predivno čisto more
-Iskrena gostoljubivost
-Grčka predivna muzika
-Grčka jela mmmmmmmmmm
-Pitomi i neiskvareni ljudi
-Grčka istorija
-Par sati kolima
Pa Srbine brate šta ćeš više
Inače Grci su pored Srba bili jedini narod u porobljenoj Evropi koji nisu poslali nijednog Grka da ratuje za naciste

🇬🇷 :heart::heart::heart::heart::heart::heart:
Kako se razumevas sa Grke,na kakom jeziku?Ne znas nijedna rec da beknes na grckom,pa i oni ne znaju nijedna srpska rec,dok u Bugarskoj nemas problema sa razumevanja.

Kako se razumevas sa Grke,na kakom jeziku?Ne znas nijedna rec da beknes na grckom,pa i oni ne znaju nijedna srpska rec,dok u Bugarskoj nemas problema sa razumevanja.
Na severu Grcke znaju nas jezik, bas kao i mi pomalo njihov.
U ostatku Grcke sporazumevas se na engleskom i ma koliko ga (ne) znao, opet ide lako.

Kad su ljudi "topli" i kad si dobrodosao i tako se osecas, nema nikakvih problema.

Dva naroda koja su najsličnija po mentalitetu na Balkanu i koja nikada nisu ratovala između sebe razumeju se i te kako.To znaju i moji preci,to znam ja to će znati i moja deca
Vidi dok ste vi Bugari davali dupe hitleru i njegovim hordama i Srbi i Grci su ustali protiv istog i to ne zato što su nešto hrabri nego zato što ne vole zlo i nepravdu

Dva naroda koja su najsličnija po mentalitetu na Balkanu i koja nikada nisu ratovala između sebe razumeju se i te kako.To znaju i moji preci,to znam ja to će znati i moja deca
Vidi dok ste vi Bugari davali dupe hitleru i njegovim hordama i Srbi i Grci su ustali protiv istog i to ne zato što su nešto hrabri nego zato što ne vole zlo i nepravdu
Ko je ustao,Milana Nedica i ljoticevci?

Netacno, Grci su ali ima i dosta sezonski uposljenih Makedonaca koji znaju srpski.
attachment.php

Ma kako da ne, karta iz 2000-te a jos uvek Jugoslavija nacrtana na njoj. :lol:

Izvor - oprt bugarski portal?

Grčka:
-Bezbrojne prelepe plaže
-Predivno čisto more
-Iskrena gostoljubivost
-Grčka predivna muzika
-Grčka jela mmmmmmmmmm
-Pitomi i neiskvareni ljudi
-Grčka istorija
-Par sati kolima

Pa Srbine brate šta ćeš više
Inače Grci su pored Srba bili jedini narod u porobljenoj Evropi koji nisu poslali nijednog Grka da ratuje za naciste

🇬🇷:heart::heart::heart::heart::heart::heart:
:ok:

:heart::heart2::heart2:💃🕺

Poslednja izmena:
Neće ti krezavac ustaški izlupati kola , al je neradnička ciganija svako malo štajkuje i buni se pa samo tako imali slučaj da baš u tom socko regionu Palma de Svinjorka tzv. Olimpik Bič su recimo prošle nedelje štrajkovali spasioci ,čak se jedan mladić iz Srbije umro jer nije bilo nadležnih na plaži da mu pomognu .
Doduše nije ni more za svakoga ....

Ja sam neki dan citao vest da 2/3 srpske omladine ispod 30 ne zna da pliva.
Zvanican podatak.

Sa druge strane drzava gradi fudbalski stadion za majmune koje Ukrajina nabija sa 5:0 za koji bi se moglo napraviti 100 bazena u Srbiji.

Ja sam neki dan citao vest da 2/3 srpske omladine ispod 30 ne zna da pliva.
Zvanican podatak.

Sa druge strane drzava gradi fudbalski stadion za majmune koje Ukrajina nabija sa 5:0 za koji bi se moglo napraviti 100 bazena u Srbiji.
Pa Novi Sad u kome živi ili gravitira pola miliona ljudi ima 2 javna bazena koje koriste vaterpolisti , plivači, DIF-ovci i još i svi ostali gradjani .

Pa Novi Sad u kome živi ili gravitira pola miliona ljudi ima 2 javna bazena koje koriste vaterpolisti , plivači, DIF-ovci i još i svi ostali gradjani .

Нисам никад био у Новом Саду па морам да питам:

Јел може да се плива код вас негде у Дунаву? Као, градска плажа фазон.

Back