Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.094
Znao sam o čemu se radi na ovoj temi pre nego što sam je otvorio da pročitam, a i vi ste znali da to znam. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Како се не би видело даље од носа (или тв екрана)...
Прилично је ефикасан овај новоосмишљени начин банализације... Кад нешто што је истина (или бар није далеко од истине) даш да по медијима развлаче Лучићи и Мирољуби... обесмислио си све. Након њих, све и да неко непобитно докаже то, реакција ће бити: Ево га још један који лупета. Одлично смишљено. Покварено, али веома ефикасно.
Sta mislis zasto Srbima ne daju vize da mogu slobodno da putuju u USA ?znam sta hoce da kaze iako nisam gledao , zbog mog kvantnog uma
u redu je voleti svoj narod ali ne treba ga toliko uvelicavati i izmisljati bajke o njemu
nista posebno nismo , nema toliko pronalazaca , pronalazaka ...
nit se problemi resavaju dogovorom

Ne samo Srbi.
Imaju i neki koji kriju srpsko poreklo.
Kad god sretnes Svabu da nesto vredi, budi siguran da ima srpsko poreklo.

Ne moze to da shvati ko nije Srbin.Prije svega...sta tacno znaci taj pojam "kvantni um"?
Zvuci kao neka supermoc...ali sta stvarno predstavlja?
А Нобел је мерило за чега?Da smo nesto posebno, bili bismo u vrhu ove liste
https://worldpopulationreview.com/country-rankings/nobel-prizes-by-country
Koliko, ono, imamo nobelovaca?![]()
.....ali je odlicna ilustracija kako rezonuje nesrpski um kom su merila uspostavili Pklatovi.А Нобел је мерило за чега?
То је спрдња а не било какво мерило. Она ****** од Обаме добио Нобела за мир с водио ратове. Спрдња са здравим умом?
Све је исполитизовсмо, као Хашки трибунал!
Dovoljno ti govori KO je tako nesto izvalio -Dejan Lucic...Prije svega...sta tacno znaci taj pojam "kvantni um"?
To je kad te ortak pita "jesi li kvantovo skoro?" A ti mu odgovoriš "nisam već neko vreme, hajde da kvantujemo zajedno uz kvantu na nekom kvantu"Dovoljno ti govori KO je tako nesto izvalio -Dejan Lucic...
Ne znaci nista, glupost na kub.

Ustvari se dogovaraju da idu na kvantas po paprike za ajvar?To je kad te ortak pita "jesi li kvantovo skoro?" A ti mu odgovoriš "nisam već neko vreme, hajde da kvantujemo zajedno uz kvantu na nekom kvantu"
To je stvar kvantaša u suštini.![]()
Ne mora da znači, zavisi, sve je to kvantno....ima tu i drugog povrća.Ustvari se dogovaraju da idu na kvantas po paprike za ajvar?

Zapravo je izraz pozajmio od naziva tzv kvantnih kompjutera .Dovoljno ti govori KO je tako nesto izvalio -Dejan Lucic...
Ne znaci nista, glupost na kub.
Pa to i kazem, izraz koji nista ne znaci osim nekome ko nema pojma sta je kvant ustvari. Izmisljotina da skrene paznju na sebe, nista novo za tog sarlatana.Zapravo je izraz pozajmio od naziva tzv kvantnih kompjutera .
To ti samo pretpostavljasPa to i kazem, izraz koji nista ne znaci osim nekome ko nema pojma sta je kvant ustvari. Izmisljotina da skrene paznju na sebe, nista novo za tog sarlatana.
Koji je to drustveni zakon , da ne poveruje covek....sto vise pojedinacnog , individualnog bogatstva to veci nacionalni kompleksi......
To ja , moj maleni um, nije mogao da pretpostavi da moze da se desi, ali zivot cini cuda..
Negativna selekcija, negativna promocija, i dobijes svest koja je svesna da eliminise i gubi najbolje, a ostavlja slicne koje ubrzo oceni kao najgore....
E sad, jedino pitanje je , da li sami sadasnji Srbi prave ove izlive kompleksa, trazeci identitet ili to radi neko ko ih provocira da se dokazuju, na neki orkestriran nacin.
Otkud odjednom tolika potreba da se bude dokazano najbolji?

Jedan Mihajlo Pupin je omogucio komunikaciju medju kontinentima uzevsi analogiju sa decijom igrom"Наиме, способност суперпозиције се губи код компјутера (...) кад на системе делује и најмања сила из спољашње средине, што значи да они фактички постају класични рачунари."
Тако су и Срби, који не знају да имају квантни ум, подлегли 'утицају лошег друштва' из спољашње средине.![]()
The quantum mind or quantum consciousness is a group of hypotheses proposing that classical mechanics cannot explain consciousness.[1] It posits that quantum-mechanical phenomena, such as entanglement and superposition, may play an important part in the brain's function and could explain consciousness.Prije svega...sta tacno znaci taj pojam "kvantni um"?