Srbi imaju kvantni um

:rotf::rotf:

Прилично је ефикасан овај новоосмишљени начин банализације... Кад нешто што је истина (или бар није далеко од истине) даш да по медијима развлаче Лучићи и Мирољуби... обесмислио си све. Након њих, све и да неко непобитно докаже то, реакција ће бити: Ево га још један који лупета. Одлично смишљено. Покварено, али веома ефикасно.
Како се не би видело даље од носа (или тв екрана)...

znam sta hoce da kaze iako nisam gledao , zbog mog kvantnog uma :cool:

u redu je voleti svoj narod ali ne treba ga toliko uvelicavati i izmisljati bajke o njemu

nista posebno nismo , nema toliko pronalazaca , pronalazaka ...

nit se problemi resavaju dogovorom
Sta mislis zasto Srbima ne daju vize da mogu slobodno da putuju u USA ?
Kada bi bio liberalan rezim za max 10 godina predsednik USA bi bio Srbin.
Ameri to odlicno znaju, mi smo nesto posebno :ok:

p.s. znas li kad bi Nemci preziveli sankcije koje smo mi preziveli ?
Nema sanse, poubijali bi se medjusobno za vrlo kratko vreme :)

Ne samo Srbi.

Imaju i neki koji kriju srpsko poreklo.

Kad god sretnes Svabu da nesto vredi, budi siguran da ima srpsko poreklo.

То је заслуга Лужичких Срба. :D

Генерално, сматрам да ми на југу (Европе) имамо виспренији ум од северњака, ту бих, поред нас Срба, убројала и Грке.
Додуше, и велики део Грчке је својевремено био под нашим окриљем... тако да си у праву. :zper:

Da smo nesto posebno, bili bismo u vrhu ove liste :)

https://worldpopulationreview.com/country-rankings/nobel-prizes-by-country

Koliko, ono, imamo nobelovaca? 😁
А Нобел је мерило за чега?
То је спрдња а не било какво мерило. Она ****** од Обаме добио Нобела за мир с водио ратове. Спрдња са здравим умом?
Све је исполитизовсмо, као Хашки трибунал!

А Нобел је мерило за чега?
То је спрдња а не било какво мерило. Она ****** од Обаме добио Нобела за мир с водио ратове. Спрдња са здравим умом?
Све је исполитизовсмо, као Хашки трибунал!
.....ali je odlicna ilustracija kako rezonuje nesrpski um kom su merila uspostavili Pklatovi.

Oterase Srbe iz Srbije koji nemaju kvantni um.
Sad je Srbija samo sa Kvantnim Srbima...
Uopste ne znam zasto postoje ludare. Sve je to kvantno.
Kupis za dinar prodas za 10, cista kvantna....ako ne prodas , nadjes, stvori se...tunel efekat iz necijeg dzepa..

Ovo oko tunel efekta je poseban fenomen jako cest, iz dzepa u dzep....potpuno kvantan..

Spin, sastavni deo Srpskog prostora...ne postoji nista bez spina....
Al mislim da sam se zaebo , Srbi su culi za kvant ali ne i za kvantnu fiziku...
Culi su za Crnu rupu, ali ignorisu bele patuljke...

Nema sanse da se nesto nekvantno probije do uha Srba...

Koji je to drustveni zakon , da ne poveruje covek....sto vise pojedinacnog , individualnog bogatstva to veci nacionalni kompleksi......
To ja , moj maleni um, nije mogao da pretpostavi da moze da se desi, ali zivot cini cuda..
Negativna selekcija, negativna promocija, i dobijes svest koja je svesna da eliminise i gubi najbolje, a ostavlja slicne koje ubrzo oceni kao najgore....

E sad, jedino pitanje je , da li sami sadasnji Srbi prave ove izlive kompleksa, trazeci identitet ili to radi neko ko ih provocira da se dokazuju, na neki orkestriran nacin.
Otkud odjednom tolika potreba da se bude dokazano najbolji?

Koji je to drustveni zakon , da ne poveruje covek....sto vise pojedinacnog , individualnog bogatstva to veci nacionalni kompleksi......
To ja , moj maleni um, nije mogao da pretpostavi da moze da se desi, ali zivot cini cuda..
Negativna selekcija, negativna promocija, i dobijes svest koja je svesna da eliminise i gubi najbolje, a ostavlja slicne koje ubrzo oceni kao najgore....

E sad, jedino pitanje je , da li sami sadasnji Srbi prave ove izlive kompleksa, trazeci identitet ili to radi neko ko ih provocira da se dokazuju, na neki orkestriran nacin.
Otkud odjednom tolika potreba da se bude dokazano najbolji?

Нема шта да се доказује, поготову нема коме. Ми јесмо најбољи. :)
Зато и постоји потреба 'доказивања' да смо најгори.

"Наиме, способност суперпозиције се губи код компјутера (...) кад на системе делује и најмања сила из спољашње средине, што значи да они фактички постају класични рачунари."

Тако су и Срби, који не знају да имају квантни ум, подлегли 'утицају лошег друштва' из спољашње средине. :zper:

"Наиме, способност суперпозиције се губи код компјутера (...) кад на системе делује и најмања сила из спољашње средине, што значи да они фактички постају класични рачунари."

Тако су и Срби, који не знају да имају квантни ум, подлегли 'утицају лошег друштва' из спољашње средине. :zper:
Jedan Mihajlo Pupin je omogucio komunikaciju medju kontinentima uzevsi analogiju sa decijom igrom

Prije svega...sta tacno znaci taj pojam "kvantni um"?
Zvuci kao neka supermoc...ali sta stvarno predstavlja?
The quantum mind or quantum consciousness is a group of hypotheses proposing that classical mechanics cannot explain consciousness.[1] It posits that quantum-mechanical phenomena, such as entanglement and superposition, may play an important part in the brain's function and could explain consciousness.

The hypotheses assert that consciousness is somehow quantum-mechanical and can overlap with quantum mysticism, a pseudoscientific movement that assigns supernatural characteristics to various quantum phenomena such as nonlocality and the observer effect.[2]
https://en.wikipedia.org/wiki/Quant...in's function and could explain consciousness

Back