Prvo nije istina da samo Srbi ne citaju uputstvo. Doduse ja se trudim da ga citam, jer sam se nagledao tako kvantnih pametnjakovica, pa uzme konodu iz forme ideal da sastavi, pocepa one kewice sa srafovima okolo, a b c d, izmesa i usrafi fijoku vecim, a ostanu mu manji srafovi za konstrukciju. I onda krene onako kvantno, masno, da psuje, bem im i srafove, uzme busilicu i zabusi i onda se ono raspadne posle god dana.
S druge strane, kod nas, zbog nemastine, puno judi je postalo "sam svoj majstor" i to ne govori kako smo mi laserski mozgovi, vec kako nam je siromasna zemlja.
A taj Lucic genije i slicni njemu eksploatisu to. Prave od sebe nekakve kultne licnosti, profitiraju na tome, na naivnim ljudima.
A koliko to moze da bude toskicno, evo vam i primer ovih sto tvrde da ne postoji gravitacija, pa ce tako neka labilna osoba da poveruje u to, da skoci sa zgrade, ponavljajuci sebi da gravitacija ne postoji i da ce dokazati tako sto ce pri padu da omasi zemlju.
Niko od nas ovde blage veze nema o kvantnom i kvantnoj mehanici. Ljudi koji se bave time ceo svoj zivot posvete tome. I to ne zbog slave i para jer do toga mozes doci na laksi nacin, vec zato sto su fascinantne licnosti.
A ja bih tog Lucica pitao samo jedno: O cemu si danas razmisljao? Kakva kvantna laserska lazna rodoljubljenstvena misao ti je danas pala na pamet? Sta se desava u tom plazma nuklearnom mozgu? Imas li unuke? A da ih povedes na pecanje? Izgrlis?