Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbi su jedini narod koji kupi neku mašinu i koristi je bez čitanja uputstva."![]()
ovo me podseća na one viceve o Čak Norisu XDSrbi ne čitaju uputstva, uputstva čitaju njih.
Srbi se ne prilagodjavaju situaciji, već se situacija prilagodjava njima.
Srbi se ne mole Bogu, već se dogovaraju sa njim.
![]()
ovo me podseća na one viceve o Čak Norisu XD
Ti vicovi su pokradeni od Srba....na početku nisu bili vicovi, već svakodnevnica jednog naroda, i sve te kvalitete je preuzeo jedan glumac Čak...koji glumiovo me podseća na one viceve o Čak Norisu XD
А јел ти деда причао шта је Васкрс? Јел ти причао још што шта, можда о времену Књаза Милоша?a jeste pričao mene deda za ti kvantažni umovi takvi nemaju ni kod japance oni što praje kompjuktere tamo...to samo mi imamo i niki više
Taman ima um velicine te cestice....Deajan Lucic ( Čovek sa kvantnim umom )
Knjaz Milos koristio ususivac bez citanja uputstva?Јел ти причао још што шта, можда о времену Књаза Милоша?
Јбт, које одсуство логике?! Када би цртао, тешко да би ти укапирао поенту!Taman ima um velicine te cestice....
Knjaz Milos koristio ususivac bez citanja uputstva?
Znaci ipak je bio genije.
Milos je koristio usisivac bez citanja uputstva zato sto je bio nepismen.Taman ima um velicine te cestice....
Knjaz Milos koristio ususivac bez citanja uputstva?
Znaci ipak je bio genije.
Teško koristiti usisivač.Milos je koristio usisivac bez citanja uputstva zato sto je bio nepismen.
Znaci nije bio genije.
pa i ja kazem. I vrapci znaju da Milos nije znao ni da cita ni da pise.Јбт, које одсуство логике?! Када би цртао, тешко да би ти укапирао поенту!
znam sta hoce da kaze iako nisam gledao , zbog mog kvantnog uma![]()
Прилично је ефикасан овај новоосмишљени начин банализације... Кад нешто што је истина (или бар није далеко од истине) даш да по медијима развлаче Лучићи и Мирољуби... обесмислио си све. Након њих, све и да неко непобитно докаже то, реакција ће бити: Ево га још један који лупета. Одлично смишљено. Покварено, али веома ефикасно.u redu je voleti svoj narod ali ne treba ga toliko uvelicavati i izmisljati bajke o njemu
nista posebno nismo , nema toliko pronalazaca , pronalazaka ...
nit se problemi resavaju dogovorom
"nema toliko pronalazača i pronalazaka"znam sta hoce da kaze iako nisam gledao , zbog mog kvantnog uma
u redu je voleti svoj narod ali ne treba ga toliko uvelicavati i izmisljati bajke o njemu
nista posebno nismo , nema toliko pronalazaca , pronalazaka ...
nit se problemi resavaju dogovorom
da smo imali bar 5 tesli pa da kazemo da smo nesto posebno"nema toliko pronalazača i pronalazaka"
da, ali taj jedan naš promenio ceo svet
ostali su pronalazili rupe na saksiji
think about it
Да је постојало 5 Тесли, Тесла не би био – Тесла.da smo imali bar 5 tesli pa da kazemo da smo nesto posebno
ali sa prosecnim iq od 90 daleko smo i od obicnog uma a kamoli od kvantnog
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/istrazivanje-srbija-ima-skromni-drzavni-iq/
u stvari cak je i glupo koriscenje neceg bez citanja uputstva,
kod iole komplikovanijih stvari verovatno neces iskoristiti pun potencijal uredjaja
На страну то што та награда није оно зашта се рекламира, али ако те баш занима, прочитај:Da smo nesto posebno, bili bismo u vrhu ove liste
https://worldpopulationreview.com/country-rankings/nobel-prizes-by-country
Koliko, ono, imamo nobelovaca?![]()