Srbi dominiraju!

Fazlija što si toliko opterećen veličinom Srpske batine ?
Tražim razlog zašto su Srpkinje nezadovoljne Srbima !
Srbi - najbolji ljubavnici
Jedna od naših najslađih zabluda koja se potencira u rasponu od muških lovačkih priča iz kafana, pa do teza (para)naučnih autoriteta jeste mit o Srbima kao najboljim ljubavnicima. Međutim, nekoliko ozbiljnih istraživanja ruši iz osnova taj mit. U jednoj skorijoj studiji u kojoj je čak 15.000 žena iz 20 zemalja ocenjivalo ljubavne kvalitete muškaraca, nas nema među prvih 10 naj ljubavnika, gde su prva tri mesta rezervisali Španci, Brazilci i Italijani. Ako je za utehu, nema nas ni među 10 najgorih, ali zabrinjavaju podaci naših domaćih istraživača koji su na uzorku od 1.000 ispitanika došli do zaključka da je u dobi od 35 do 65 godina svaki treći muškarac u Srbiji imao problema sa impotencijom.

Poslednja izmena od moderatora:
Je l ja pričam turski ili šta?
Koliko puta moram da ponovim da nema prepucavanja po nacionalnoj i verskoj osnovi!

Za takve razgovore imate pdf Politika.

Ovde samo ljubav i sex.
Tako da, osim ako nećete da se smuvate, prestanite sa svađom.

Hvala.

P.S. Lautner...vezaću te za radijator ako nastaviš.:zper:

A dokle ćeš da tolerišeš ovog turskog izmeta,čiji je jedini zadatak da provocira vaskoliko Srbstvo na ovom pdf-u

Srce moje :D možeš me vezati,ali mojim putem nastaviće Legije i Falange onih kojima je čast važnija od Slobode :D :D :D

Čime provocira omiljeno nam Srpstvo? Veličina penisa i ljubavničko umeće je individualna karakteristika svakog od vas. Od kad se koliki vam je, računa u "čojstvo i junaštvo" i kakve veze ima sa slobodom? Osima ako nije Sloboda (žensko ime) u pitanju. Mada, dotičnu gđicu ne poznajem.:lol:

Vezaću te na kratko. :mrgreen:

A dokle ćeš da tolerišeš ovog turskog izmeta,čiji je jedini zadatak da provocira vaskoliko Srbstvo na ovom pdf-u

Srce moje :D možeš me vezati,ali mojim putem nastaviće Legije i Falange onih kojima je čast važnija od Slobode :D :D :D

Falange su Grcke
Legije su Rimske
Peiper je bio SS general sarolike krvave proslosti i neobicnog kraja
Gvozdeni krst sa Avatara je Nemacki orden za hrabrost (mada je slican koriscen i drugde, pa i kod nas)
Panzergrenadier je nemacka pesadija koja je pratila oklopne jedinice

... a svi volimo Eure u nedostatku DM

a ja volim keks

... qurac, sise, dupe, pichka nemaju naciju (hvala bogu)... e'a sada pricamo kada smo probili led

Čime provocira omiljeno nam Srpstvo? Veličina penisa i ljubavničko umeće je individualna karakteristika svakog od vas. Od kad se koliki vam je, računa u "čojstvo i junaštvo" i kakve veze ima sa slobodom? Osima ako nije Sloboda (žensko ime) u pitanju. Mada, dotičnu gđicu ne poznajem.:lol:
Znači provocira ih Srbin, rođen u Bosni , a živi u CG (koreni iz CG).

Falange su Grcke
Legije su Rimske
Peiper je bio SS general sarolike krvave proslosti i neobicnog kraja
Gvozdeni krst sa Avatara je Nemacki orden za hrabrost (mada je slican koriscen i drugde, pa i kod nas)
Panzergrenadier je nemacka pesadija koja je pratila oklopne jedinice

... a svi volimo Eure u nedostatku DM

a ja volim keks

... qurac, sise, dupe, pichka nemaju naciju (hvala bogu)... e'a sada pricamo kada smo probili led

You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later.:rida:

Back