Срби бојкотују Хрватску, Словеначку и Аустријску робу!

I da je najboolja i najjeftinija, hrvatsku robu ne bih kupovala. Svesno je bojkotujem još od '91. Međutim, slovenačku, prema prilici, kupujem, a u poređenju s nekim drugima, izvesna tehnička roba, veš mašina i usisivač, pokazali su mi se kao najkvalitetniji baš iz "Gorenja", imam ih već dosta godina, i rade odlično.

Исто мислим! (што се тиче болдованог дела)

Ни словеначку робу не користим, нити техничку нити осталу.

Хрвати ми се смучили '90-тих када су нам слали паштете са уситњеним стаклом, а Словенци са озраченим соковима (пре пар година)...

И ето још једног доказа, ми тад нисмо пили словеначку рибизлу већ су Словенци (јефтино) увезли ко зна одакле ту озрачену рибизлу, Фруктал лепо запаковао и послао нама.

Волела бих да можемо тачно да знамо шта једемо, значи не само КО је то направио/запаковао већ и одакле је стигла сировина за неки прозвод. Овако и даље сматрам да једемо и користимо производе које иначе не бисмо куповали ако бисмо знали тачно одакле су.

Ja imam. Tako bih rado kupio neko SRB ili HR proizvod, pršutu, kobasicu etc. al je to EU limitirala... a Slovenci pri tranzitu traže od (posebno hrvatskih gradjana) te HR proizvode po prusko minucioznoj metodi i zadržavaju ih... :evil:

Nisam mogao očima da verujem kada sam u novinama našao neki dodatak o vitaminima i mineralima da bi se isti završio pričom o piletini i kako je ona zdrava? Na jedno 20 stranica se tupilo o EU standardima u vezi kokoški. Nigde medjutim nisu napisali da li su te kokoške trčkarale po livadama pre neg su završile u pakovanju po EU standardu? Ali smo zato imali klasično Srbovanje sa najvećom domaćom živinarskom firmom, pa ćemo morati da jedemo te degenerisane kokoške.

Nisam mogao očima da verujem kada sam u novinama našao neki dodatak o vitaminima i mineralima da bi se isti završio pričom o piletini i kako je ona zdrava? Na jedno 20 stranica se tupilo o EU standardima u vezi kokoški. Nigde medjutim nisu napisali da li su te kokoške trčkarale po livadama pre neg su završile u pakovanju po EU standardu? Ali smo zato imali klasično Srbovanje sa najvećom domaćom živinarskom firmom, pa ćemo morati da jedemo te degenerisane kokoške.

Bolje grilovane:p

i5ygat.jpg

Iron Lord ,

морам да те питам да ли сматраш да су наше кокошке дегенерисане само зато јер су НАШЕ, или знаш нешто што ми не знамо?

Ако знаш нешто више - подели то с нама, а ако си искористио и ову тему само да би пљувао по нама и нашим производима, онда стварно... :roll:

Ja ne bojkotujem nikoga,ali iskreno osim cedevite i vegete ne pada mi napamet nijedan drugi hrvatski proizvod koji koristim..Od slovenačkih imam par komada bele tehnike kojima sam zadovoljan i možda Thommy majonez ako je njihov uopšte.Austrijsko ne znam ni šta ima ovde(Milka je nemačka čini mi se).
Odnos kvalitet/cena je uvek bio i uvek će biti jedino merilo pri izboru artikala,barem kada sam ja u pitanju.

Чачкалице: порекло Кина, пакује Бенковац, Хрватска, увози Србија.:eek:

Где су СрбијаШуме, изгореле? :mrgreen:

A šta misliš, odakle papir za Kurir, Scandal, Press, Pravdu, Alo, Gazetu, Šešeljeve nazovi knjige i toalet papir?

Исто мислим! (што се тиче болдованог дела)

Ни словеначку робу не користим, нити техничку нити осталу.

Хрвати ми се смучили '90-тих када су нам слали паштете са уситњеним стаклом, а Словенци са озраченим соковима (пре пар година)...

И ето још једног доказа, ми тад нисмо пили словеначку рибизлу већ су Словенци (јефтино) увезли ко зна одакле ту озрачену рибизлу, Фруктал лепо запаковао и послао нама.
Волела бих да можемо тачно да знамо шта једемо, значи не само КО је то направио/запаковао већ и одакле је стигла сировина за неки прозвод. Овако и даље сматрам да једемо и користимо производе које иначе не бисмо куповали ако бисмо знали тачно одакле су.

Uvozili su iz Srbije.

Ја кад одем у Федерацију БиХ купујем само кондоме из Љепе Наше, увоз - Изворно хрватско....
само ми мало смета величина и жуља после посла.... :roll:

izdajnice.pravom srbinu ne treba kondom.to je njihova politika da srbi sto manje pravu decu.

Како не стоји (примедба) ? :lol:

Када купујеш месо знаш ли одакле долази? Стоји ли декларација на месу?

Стоји ли декларација одакле је млеко од ког производе млечне производе ваше млекаре?

Знаш ли одакле је брашно које употребљавају ваши приватни пекари?

Примера је пуно.

Ето, на тај начин може много тога да се сакрије.

Поготову што бизнисмена има са обе стране, код нас ваши а код вас наши, мислиш да они не калкулишу шта им дође јефтиније и исплативије?

А на крајњем производу, наравно, стоји да је made in Serbia односно made in Croatia.
npr na brašnu ima markica kao i na alkoholu... uskoro se treba uvesti pečat na jaja jer navodno uvozimo stara jaja iz bih.

a mesu se dobro zna porijeklo još od doba kravljeg ludila.

vjerojatno neki proizvodi tj poluproizvodi se preradom prodaju pod hrvatske ali to i nije važno.

npr na brašnu ima markica kao i na alkoholu... uskoro se treba uvesti pečat na jaja jer navodno uvozimo stara jaja iz bih.

a mesu se dobro zna porijeklo još od doba kravljeg ludila.

vjerojatno neki proizvodi tj poluproizvodi se preradom prodaju pod hrvatske ali to i nije važno.

jel' postoji josh uvek cigareta "kolumbo" ?

ronhill je 2 eura
marlboro 3 eura cca

ja kupujem ronhill iz kosova po1.20 eura
prodaje susjed srbin :D :mrgreen:

he he, nista bez snalazljivosti
malo vas deru na cenama. ronhill je kod nas 65din <=> 0.8e
kod nas je marlboro 1.5e, ali se pravi u mom komsiluku pa mu je i kvalitet nizak
vise mi se svidjao onaj grchki po 5 maraka "ispod tezge" nekada nego bilo koje sada

he he, nista bez snalazljivosti
malo vas deru na cenama. ronhill je kod nas 65din <=> 0.8e
kod nas je marlboro 1.5e, ali se pravi u mom komsiluku pa mu je i kvalitet nizak
vise mi se svidjao onaj grchki po 5 maraka "ispod tezge" nekada nego bilo koje sada

TDR tvornica duhana rovinj je radila marlboro, njihov light mi je bio daleko naj cigareta od svih...
međutim izgleda su im ukinuli licencu jer vidim da ih sada uvozimo iz nizozemske :eek:
možda tamo trpaju neke njihove specijalitete :mrgreen::cool:

Back