- Poruka
- 555
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па настави да радиш то што си досад радио... Боље него да се опијаш и дрогираш.
Da ne zaboravim, presao sam Oblivion za 10 dana
Imam 19 godina, veliki sam geek, po ceo dan gledam/igram/citam epsku fantastiku (narocito Tolkina), i nikada nisam imao devojku, ortake, nikada se nisam napio, blejao itd...skoro sam provalio da je to veliki problem...Sta da radim (osim samoubistva)?
Od Tolkina ima jos dosta knjiga, Silmalirion, Deca hurinova, nedovrsene price itd..a ima i jos dela epske fantastike, kao i igrica, filmova...samo se time zaludjujem...jel to brzo?
ja mislim i da sam ja tako nesto
i to bez sifri ,a Fallout 3 jos brze ,u fazonu za 3 ili 4 dana ,mislim da je bilo negde oko 20 sati kad me je igra smorila do bola
Tolkin ima u celoj karijeri 4 knjige, koje se procitaju sve zajedno za nedelju ,edelju i po i to ako ne citas brzo. Msm,koliko desetina puta si ih obrnuo?
Da nikad nisi imao devojku ne znam koliko je strasno ,iako sam dosta mladji od tebe i ja sam utvrdio da nikad nisam imao devojku ,posto ove sto sam imao nesto bas i nisam voleo, ja imam mozda 2 dobra druga, a ovo ostalo ko ****. A,to da se nikad nisi napio i nikad nisi blejao, msm nemas pojma sta si propustioJa sam tako proveo celo leto i sad sam tek utvrdio koja je to nevidjena smorcina
p.s Zar nisi ti vec pravio ovakvu tema?
Od Tolkina ima jos dosta knjiga, Silmalirion, Deca hurinova, nedovrsene price itd..a ima i jos dela epske fantastike, kao i igrica, filmova...samo se time zaludjujem...
Svakoga dana u svakome pogledu,sve vise i vise napredujemo.
Imam 19 godina, veliki sam geek, po ceo dan gledam/igram/citam epsku fantastiku (narocito Tolkina), i nikada nisam imao devojku, ortake, nikada se nisam napio, blejao itd...skoro sam provalio da je to veliki problem...Sta da radim (osim samoubistva)?
A šta je to geek?
Nista to nije tako strasno, nema razloga da pomisljas na samoubistvo. Nista nisi izgubio. Proslost je proslos a ti treba da radis na tome da ti buducnost bude bolja. Za pocetak oslobodi mozak tih nebitnih informacija, Tolkina itd jer to ne dozvoljava tvom mozgu da upija nove informacije i trazi nova znanja. ostalo je najmanji problem, a veruj mi da ja kada pogledam u nazad voleo bih da sam se druzio sa mnogo manje ljudi, da neke devojke nikad nisam sreo, i da sam manje pio i blejao gde bi mi sad bio kraj. Nije sve tako crno i belo samo batali Tolkina i zainteresuj se za realan svet a sve ostalo ide samo od sebe. Nema razloga da razmisljas o samoubistvu jer videces da ce ti biti kasnije smesno sto si tako razmisljao.Imam 19 godina, veliki sam geek, po ceo dan gledam/igram/citam epsku fantastiku (narocito Tolkina), i nikada nisam imao devojku, ortake, nikada se nisam napio, blejao itd...skoro sam provalio da je to veliki problem...Sta da radim (osim samoubistva)?
A šta je to geek?
A šta je to geek?