srannje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Kelt_od_Kapedunuma

Primećen član
Banovan
Poruka
555
Imam 19 godina, veliki sam geek, po ceo dan gledam/igram/citam epsku fantastiku (narocito Tolkina), i nikada nisam imao devojku, ortake, nikada se nisam napio, blejao itd...skoro sam provalio da je to veliki problem...Sta da radim (osim samoubistva)?

26658-bigthumbnail.jpg

http://2.***************/_Taezh4ULlfw/SNszsLH8hzI/AAAAAAAAAG8/AAIQOsR-2SA/s400/Witch-king-on-beast.jpg

ELROND.jpg

Da ne zaboravim, presao sam Oblivion za 10 dana

jel to brzo?:lol:
ja mislim i da sam ja tako nesto
i to bez sifri ,a Fallout 3 jos brze ,u fazonu za 3 ili 4 dana ,mislim da je bilo negde oko 20 sati kad me je igra smorila do bola
Imam 19 godina, veliki sam geek, po ceo dan gledam/igram/citam epsku fantastiku (narocito Tolkina), i nikada nisam imao devojku, ortake, nikada se nisam napio, blejao itd...skoro sam provalio da je to veliki problem...Sta da radim (osim samoubistva)?

Tolkin ima u celoj karijeri 4 knjige, koje se procitaju sve zajedno za nedelju ,nedelju i po i to ako ne citas brzo. Msm,koliko desetina puta si ih obrnuo?:hahaha:
Da nikad nisi imao devojku ne znam koliko je strasno ,iako sam dosta mladji od tebe i ja sam utvrdio da nikad nisam imao devojku ,posto ove sto sam imao nesto bas i nisam voleo, ja imam mozda 2 dobra druga, a ovo ostalo ko ****. A,to da se nikad nisi napio i nikad nisi blejao, msm nemas pojma sta si propustio:hahaha::hahaha:Ja sam tako proveo celo leto i sad sam tek utvrdio koja je to nevidjena smorcina:(
p.s Zar nisi ti vec pravio ovakvu tema?

jel to brzo?:lol:
ja mislim i da sam ja tako nesto
i to bez sifri ,a Fallout 3 jos brze ,u fazonu za 3 ili 4 dana ,mislim da je bilo negde oko 20 sati kad me je igra smorila do bola

Tolkin ima u celoj karijeri 4 knjige, koje se procitaju sve zajedno za nedelju ,edelju i po i to ako ne citas brzo. Msm,koliko desetina puta si ih obrnuo?:hahaha:
Da nikad nisi imao devojku ne znam koliko je strasno ,iako sam dosta mladji od tebe i ja sam utvrdio da nikad nisam imao devojku ,posto ove sto sam imao nesto bas i nisam voleo, ja imam mozda 2 dobra druga, a ovo ostalo ko ****. A,to da se nikad nisi napio i nikad nisi blejao, msm nemas pojma sta si propustio:hahaha::hahaha:Ja sam tako proveo celo leto i sad sam tek utvrdio koja je to nevidjena smorcina:(
p.s Zar nisi ti vec pravio ovakvu tema?
Od Tolkina ima jos dosta knjiga, Silmalirion, Deca hurinova, nedovrsene price itd..a ima i jos dela epske fantastike, kao i igrica, filmova...samo se time zaludjujem...

Od Tolkina ima jos dosta knjiga, Silmalirion, Deca hurinova, nedovrsene price itd..a ima i jos dela epske fantastike, kao i igrica, filmova...samo se time zaludjujem...

to nije nista napisao Dzon ,nego njegov sin
A,sta da radis?
Kreni da dzogiras, da radis sklekove,trbusnjake i kad budes mogao da uradis 40 sklekova bices zadovoljan sobom, a to sto ti neces da se socijalises je samo tvoj izbor

Ako si krenuo na faks,tamo ces lako naci neko drustvo.
A vidjam ja takvih metalaca kao ti dosta,ima ih i u mom komsiluku,isto se zanimaju za tu epsku fantastiku,slusaju taj sanjarski metal bla bla.
I imaju takve i ortake.Probaj nekako da se ubacis medju njih,samo idi na neko underground mesto.
Sve je bolje nego da sedis izmedju 4 zida i gomilas fobije...

Nista to nije tako strasno, nema razloga da pomisljas na samoubistvo. Nista nisi izgubio. Proslost je proslos a ti treba da radis na tome da ti buducnost bude bolja. Za pocetak oslobodi mozak tih nebitnih informacija, Tolkina itd jer to ne dozvoljava tvom mozgu da upija nove informacije i trazi nova znanja. ostalo je najmanji problem, a veruj mi da ja kada pogledam u nazad voleo bih da sam se druzio sa mnogo manje ljudi, da neke devojke nikad nisam sreo, i da sam manje pio i blejao gde bi mi sad bio kraj. Nije sve tako crno i belo samo batali Tolkina i zainteresuj se za realan svet a sve ostalo ide samo od sebe. Nema razloga da razmisljas o samoubistvu jer videces da ce ti biti kasnije smesno sto si tako razmisljao.

Uzmi modem. Stavi ga na pod. Uzmi cekic i slomi modem. Jedino tako ces moci da prestanes da igras igrice i da blejis na netu. Jer koliko vidim the force is weak in you young padawan.

A sto se drustva tice, mogao bih da pocnes od drustva sa faxa, ako ides na fax? Ako ne, kreni da se bavis nekim sportom, veslanje, kik boks, aikido, karate, kosarka, fudbal... Ma bilo sta... Tu nadjes ortake, a sa ortacima dolaze i ribe. Sve se moze, sve je simple, samo ako ti to hoces.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back