I JA TAKO ISPISA CELIH DESET STRANICA O NECEMU STO JE TREBALO DA VI PROCITATE ALI NESTADE MI STRUJE I ODE CEO TEKST U PIP!!!ZAO MI JE ALI STA DA VAM RADIM.NEMATE SRECE!STA VI MISLITE O TOME?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MA NISTA STRASNO!PISAO SAM O TOME KAKO SAM IMAO SRECE KADA JE U PITANJU SEX!SVE U REDU?Tommy_V:ja mislim da ti nisi nista ni napisao :wink:![]()
orlic:MA NISTA STRASNO!PISAO SAM O TOME KAKO SAM IMAO SRECE KADA JE U PITANJU SEX!SVE U REDU?Tommy_V:ja mislim da ti nisi nista ni napisao :wink:![]()
AKO TE TOLIKO INTERESUJE STA SAM NAPISAO,NAPISACU TI PONOVO!ZELIS LI?zavodljiva1976:Naravno da nije,aludira na Suarezai njemu slicne
NIJE SRECA U SEXU!POGRESNO SI PROTUMACILA!POENTA MOJE PRICE JE BILA U TOME DA SE SRA NJA DESAVAJU!devojcica_20:Evo, i mi smo svi srecni sto si ti srecan u sexu!
INTERESUJE ME KAKVA SU DESAVANJA PO BG-u.zavodljiva1976:Naravno da nije,aludira na Suarezai njemu slicne
orlic:AKO TE TOLIKO INTERESUJE STA SAM NAPISAO,NAPISACU TI PONOVO!ZELIS LI?![]()