Sramota, velika sramota za Srbiju -Decaku nisu dali uput za operaciju tumora na mozgu

Nekoliko komentara gradjana:

-da li su ti u RFZO normalni jebli svoju mater trba dotične ne samo oterati sa posla već ih treba nabiti u zatovr idioti skrnavi

-u svim gradovima su ista govna u RFZO filijalama, smradovi kao da placaju iz svog dzepa kad treba pacijentu da overe uput

-Da se radi o njihovoj deci da vidite kako bi se stvorio uput odmah!

-DOSLO JE VREME ZA MOTKE I TO GOVNJIVE...A TOJ SPODOBI IZ ZDRAVSTENOG OSIGURANJA ZELIM DA JOJ SE DESI ISTO PA DA VIDI KAKO JE TO...

-NEK NJIMA TUMOR DODJE U GOSTE, PA DA VIDIMO IMA LI TADA NOVCA! MAJKU IM LOPOVSKU!

Ovakve stvari ce se tek desavati jer su na vlasti ljudi koji su odavno prestali da to budu.

Nije "Sramota, velika sramota za Srbiju" nego je "Sramota, velika sramota za Srbe"

Ebe nas ko stigne, kako ko udje u Srbiju oma vadi koorac jer ima zastitu vlasti.
Dokle ce bre Srbi da biraju nenormalne ljude na vlast?

A narod se lozi na naslove "PUPS i JS čuvaju Đilasa u Beogradu", i uz pivo navija.
Koga bre zabole za korumpirane nemoralne i nenormalne politicare, sljam i otpad, smrad septicke jame.
Deca umiru.
Srbija je ponovo u srednjem veku. Cijom zaslugom i cijom krivicom?

Poslednja izmena:
Moj otac je imao kataraktu na oba oka i nije nista vidio . Vidio je samo svjetlost , ali ne i ono sta je ispred njega .
Specijalista je rekao da operacija ne moze prije sest mjeseci . Kad sam potegao vezu , operacija je uradjena
odmah poslije napravljenih predhodnih analiza .Ili hvataj vezu ili debelo plati .Tako je oduvjek bilo a ubuduce ce biti
i gore jer se namjestaju poslovi privatnicima .Prvi put sam potegao vezu u zivotu i upalila je iz prve . Ranije sam se
gadio potezati veze ( a imao sam ih ) .

Najgore je sto je sasvim moguce da je sluzbenica RFZO-a formalno u pravu.

Imamo i cuvene liste lekova. Da ne spominjem ono pitanje koje postavlja dispecer hitne pomoci: "...Koliko osoba ima godina?...", u prevodu - da ne dolaze, tj. izvrdaju dolazenje, jer je neko u poznim godinama (sto to znaci da je duze uplacivao za njihove plate i sve ono cime rade, to nema veze).

Back