Sramota me .......

Sećam se moje drugarice, imale smo tada oko 15 godina, koja me je ubeđivala da to njeni roditelji ne rade, pa sam joj rekla da je i ona tako začeta, ali se izvukla time da posle toga nisu više nikada. A ja je pitam kako su ti se onda začele one 3 mlađe sestre.:rotf:

Dok je bila mala krili smo se uspešno a sada vatamo moment kad se ona zabavlja sama preko fona ili sluša muziku ili nije tu
Više se ne krijemo jer je sad u fazi matori se diraju o cool

- - - - - - - - - -

Mislim svako u svoju sobu da ne bude zabune ali zna ona šta mi radimo i ne zanima je ic

Svakom detetu deluje grozno kad pomisli kako mu se roditelji sexaju.
Za mene je bilo nezamislivo da se moji sexaju

Bilo?!
Meni je i sada.
Retko se poljube, ali kad to urade ja obavezno :roll: fuj
O dalje ne razmisljam nikad.
Srecom nisam ih ni videla nikad.

A mi se cesto ljubimo pred decom i uvek nam dobacuju fuj bljak... :lol:
Naravno ne ljubimo se strastveno vec onako nezno...

E ovo je odgovarajuca tema...
Mene sramota kad dodjem na ovaj Zlatibor...
Vasar ala vasar... ali ajde to...
Nego su dozvolili da grade zgradurine i onda je i to malo nasim istaknutim kriminalcima, pa su pored toga sto su izgradili zgradurinu u centru Zlatibora, dali joj ime Alibi! :lol: :roll: i taman kad pomislis da je to dno dna svih gluposti koje si video, ne! Na samom ulasku na Zl, su ove godine, postavili tablu sa pomenutom zgradom i nazivom “Alibi” i slovo A stavili kao otisak prsta! :dash:
E sad je valjda i ovima sa iq <5 jasno da su to kriminalci. Napokon! Valjda!
A mozda nas iznenade i sledece godine, nisam sigurna

- - - - - - - - - -

Druga zgrada pored pijace, prekoputa autobuske nosi naziv VIP... :roll:
Kakvi su to kompleksi sta je to

ono izmedju redova čitajući temu stiče se utisak da kucam ovde sa hobi retardima ili nimfomankama ili još gore onima koje to naplaćaju :rotf:

- - - - - - - - - -

daklem mogla bi me biti sramota njihove sramote...samo da me ne boli curac :lol:

Back