Sramota me .......

Dragi Prijatelju.Nikako ne treba da osecas sramotu,sto do tridesete godine,nisi upraznjavao seksualne odnose. Na protiv,ti treba zbog toga da budes ponosan.
Pa zar toliki kaludjeri,nikada tokom celog svog zivota,nemaju i ne smeju da imaju seksualne odnose. Ti si covek koji ima sve odlike Svetaca.Ako si nekada citao
Bibliju - Sveto Pismo,video si da je seks ustvari gresan cin.Svaki seksualni akt,koji je covek imao iz zadovoljstva,Hriscanstvo smatra,kao prljav cin.
Seksualno spajanje muskarca i zene,dozvoljeno je po Hriscanskoj Religiji,izuzetno,samo onda,kada se zeli stvaranje deteta.Seks iz zadovoljstva,to je blud.gresan nacin zivota.Nikada nemoj sebi dozvoliti,da te neka gresna zena uvuce u svoj krevet.Cuvaj se prljavog seksa.Kada te spopadne pozuda,otidi u prvu Crkvu,pomoli se Bogu.
Zapali svecu za zdravlje i da te Bog sacuva od seksualne pozude.Daj prilog Crkvi i videces,bice ti lako u dusi.Bices srecan,sto si pobedio "Djavola" u sebi.

Dragi Prijatelju.Nikako ne treba da osecas sramotu,sto do tridesete godine,nisi upraznjavao seksualne odnose. Na protiv,ti treba zbog toga da budes ponosan.
Pa zar toliki kaludjeri,nikada tokom celog svog zivota,nemaju i ne smeju da imaju seksualne odnose. Ti si covek koji ima sve odlike Svetaca.Ako si nekada citao
Bibliju - Sveto Pismo,video si da je seks ustvari gresan cin.Svaki seksualni akt,koji je covek imao iz zadovoljstva,Hriscanstvo smatra,kao prljav cin.
Seksualno spajanje muskarca i zene,dozvoljeno je po Hriscanskoj Religiji,izuzetno,samo onda,kada se zeli stvaranje deteta.Seks iz zadovoljstva,to je blud.gresan nacin zivota.Nikada nemoj sebi dozvoliti,da te neka gresna zena uvuce u svoj krevet.Cuvaj se prljavog seksa.Kada te spopadne pozuda,otidi u prvu Crkvu,pomoli se Bogu.
Zapali svecu za zdravlje i da te Bog sacuva od seksualne pozude.Daj prilog Crkvi i videces,bice ti lako u dusi.Bices srecan,sto si pobedio "Djavola" u sebi.

Ne znam da li si ovo ozbiljno pisao, ili se zaebavaš, pa me sramota što sam glup. :rumenko:

Idi Amin Dada
Idi-Amin-Dada-58b9cd813df78c353c38387a.jpg

Sramota me što za nekog kog vidim prvi put u životu imam više strpljenja i razumevanja nego za svoje najrođenije. Ovima prvima ništa ne zamerim šta god uradili a najrođeniji me nasekiraju i za najmanji kuac. Za popizdeti. :sad2:

Sramota me što za nekog kog vidim prvi put u životu imam više strpljenja i razumevanja nego za svoje najrođenije. Ovima prvima ništa ne zamerim šta god uradili a najrođeniji me nasekiraju i za najmanji kuac. Za popizdeti. :sad2:

Исто. Према најдражима умем да испаднем нетолерантна стока, јер ме погађа све што забрљају, а иначе сам друг Кулиша Кулић Кул према осталим инсанима, јер ме за њих боли гојко.

И да бре, као и нашег председника срамота ме је колико нам добро иде овај развој и све то чиме он руководи у новијој српској историји. :malav:

Ali prilog obavezno... u vidu donacije sperme npr :lol:

- - - - - - - - - -

Sramota me koliko sam pametna :malav:

Ne znam
Nisam vise u godinama da me je nešto sramota sto je obično i normalno
Bez problema mogu da ukrupnim sitninu na kasi dok red pizdi da naredim balavurdiji da ustanu trudnici da pitam za povisicu kad je zasluzim da se pobunim na nekog skota kad treba
A nemam ni komplekse matora sam ja za to

- - - - - - - - - -

Došla sam u godine kada si već sasvim zreo za pet šest godina biću baba o kojoj sramoti ja da pričam?

Исто. Према најдражима умем да испаднем нетолерантна стока, јер ме погађа све што забрљају, а иначе сам друг Кулиша Кулић Кул према осталим инсанима, јер ме за њих боли гојко.

Kod mene je isto mnogo niži prag tolerancije prema bližnjima, ali me nije sramota baš zato što me boli uvo da li će neko nepoznat da ze zabije glavom u zid. Za moje bližnje me ne boli uvo i zato nema tolerancije i ima da im sasipam u lice ono što mislim i da im tuvim i da im ne dam mira - dok god imam snage.

U principu, koliko sam sretala u životu što privatno što profesionalno osobe, koje naglašavaju u startu, kao i ovoj temi da su tipa: stidljivi, da sami sebe ograničavaju ili osuđuju prevelike slobode po njihovim merilima kod drugih, to su ustvari osobe koje sve to praktikuju, ali ne transsparentno, dakle..svaka reka nađe sopstveni kanal..dobro je ako se ulije u more. loše je ako napravi poplavu..što uglavnom biva :lol:

Najveci blam mi je bio kada sam sopstvene roditelje uhvatila prilikom sexa. A oni se toliko zahuktali da me nisu ni primetili...
Te naivne godine, u smislu“Jaoj Mila, nisam imala pojma da moji to jos rade!“... :) A normalno da imaju sex, samo sto o svojim roditeljima tada na taj nacin uopste nisam razmisljala. Pa shok zbog same poze... :)

Sad mi je smesno i tek malo neugodno, ali tada sam nekoliko dana bila u cudnom stanju. :D

Pretrcala sam do Mile u klompama da popijemo kafu. A ona:“Znas sta, ajmo do grada.“ Opet trk nazad da se presvucem i preobujem i javim se mojima, a oni valjda jedva docekali da izadjem i budu sami.
Sva sreca da uopste nisu primetili kad sam usla, niti da sam ih videla...:rumenko:

Back