Ама не браним ја Уроша, што не раде ни његови другови на трибини него тражим ПРАВДУ!!! Да ли је правда да тај исти судија који је Урошу пресудио, ослободи Андрију Драшковића? Да ли мислиш да је Андрија Драшковић мање опасан по друштво од Уроша Мишића? Јесте мој рацку! Из тога треба да ти буде јасно да је по среди праљава игра. Како је могуће да је заташкан случај Панића? Случај Милана Васића? Случај Вршац?
Замисли сцену да ја теби лупим шамар, ти мени вратиш и само ти одговараш. Реч не би нико рекао да је ово правна држава и да свако одговара за учињено. Али овде је право селективно, а копље се ломи на једном клинцу. Где је тај суд да ухапси неког вођу навијача? Зашто само Урош одговара а Трајковића је тукло 10 људи? Питања је колко хоћеш...
Лако је теби да ****ш о подмазивањеу али волео бих све вас да се замислите у ситуацији где ваш рођак, брат или син гули 10 година, док где год се окренеш видиш криминал у највишим телима, полицији, судству... Силоватеље оптужене на две, убице на три године...
И најкристалнији пример... Неулазећи у то да ли је одлука добра или не, неки су је назвали срамном, а ја праведном, али о каквом независном судству ми причамо, када се тражи смена судије највишег суда у Србији.