printscreen RTV Pink
16:40KOLUMNE6
Dragan J. Vučićević|23. 05. 2021.
AddThis Sharing Buttons
Share to FacebookShare to Twitter
DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Igor Jurić - šraf u velikoj mašini zla!
Dragan J. Vučićević je za mene u istom košu sa ubicom mog deteta, rekao je u ponedeljak, 17. maja, Igor Jurić za jedan od đilasovskih portala. I tako mene označio kao saučesnika u ubistvu Tijane!?!
Argumentujući ovu strašnu optužbu, Jurić je ispričao kako su ga neki novinari u leto 2014. proganjali, i to dok je trajala potraga za njegovom ćerkom, lažno su ga, kaže, optuživali i slali mu mejlove kojima su ga ucenjivali!
SLEDEĆA VEST
I sve bi to možda i bilo u redu da bar nešto od svega toga ima bilo kakve veze sa mnom. Ali nema. Sve je laž. Baš sve! Jerbo, nikada u životu nijedan jedini, bilo kakav, a ne ucenjivački mejl, nisam poslao Igoru Juriću! Nikada. I to je činjenica koja je, jelte, vrlo lako proverljiva. Nas dvojica se nikada nismo čuli ni telefonom, nikada nijednu SMS, Vajber ili bilo kakvu drugu poruku nismo razmenili.
Samo smo se jednom, sasvim slučajno, sreli - sredinom januara prošle, 2020. godine u hotelu 'Izvor' u Aranđelovcu. I tada mi se Jurić ljubazno i prijateljski javio, nakratko smo i porazgovarali, prvo u restoranu na doručku, a posle i pored bazena. On tada nijednim jedinim gestom nije pokazao da mu je neprijatno u mom društvu, nije izgledao kao čovek koji ima bilo šta protiv mene, a kamoli kao čovek koji misli da sam ja medijski saučesnik u ubistvu njegove ćerke!?!
"Igor Jurić zloupotrebljava činjenicu da je njegova ćerka zverski ubijena i hoće da za sebe prigrabi autoritet neupitnog, nedodirljivog, parapolitičkog lidera. On ima političke ambicije i sprema se za izlazak na izbore. Živi bili, pa videli"
Pitanje je, dakle, kada sam to i zašto postao 'neprijatelj' Igora Jurića? Kada je on to i kako odlučio da meni prilepi etiketu 'medijskog monstruma', onoga koji je u 'istom košu sa Tijaninim ubicom'?! I zašto on sve to priča baš sada?! Pa zato što mu je tako naređeno. Zato što mu je, sve na to ukazuje, tako plaćeno. Zato što je, nažalost, Igor Jurić samo deo velike mašinerije zla koja već godinama pokušava da Srbiju gurne u haos ne bi li onda u tom haosu njihovi politički favoriti na silu oteli vlast. Zato što - strašno to zvuči, ali je, nažalost, istina - Igor Jurić koristi svoje mrtvo dete za prljavu, najprljaviju politiku; zato što on zloupotrebljavajući činjenicu da je njegova ćerka zverski ubijena hoće da za sebe prigrabi autoritet neupitnog, nedodirljivog, parapolitičkog lidera civilnog sektora čija se svaka tvrdnja uzima kao aksiom, činjenica koju je nepotrebno posebno proveravati i dokazivati. I zato što on, javlja mi se, ima političke ambicije i sprema se za izlazak na neke naredne izbore. Živi bili, pa videli.
No, Igor Jurić je, kao što rekoh, samo delić velike mašinerije zla na čijem čelu su Đilas, drugi ovdašnji tajkun-mafijaši i inostrani moćnici. Jurić je šraf u toj medijsko-političko-lopovskoj, u suštini zločinačkoj organizaciji, čija se sva ideja i sva politika svodi na otimanje države i njeno pretvaranje u privatno đilasovsko preduzeće.
P. S. Pozivam Igora Jurića na poligraf, TV duel, pozivam ga da podnese krivičnu prijavu protiv mene ako ima bilo kakav dokaz koji bi me smestio u 'isti koš sa ubicom Tijane'. Ako to ne učini u naredne dve nedelje, tužiću ja njega. Kao odštetu tražiću samo javno izvinjenje.
Informer.rs
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Koji bezobrazluk.Kakav je da je ipak nista nije ukrao za razliku od Jurica.Kazu Vucicevic ima 6 stanova(manjih)i 1 njivu.Kaze posteno zaradio.Verujem jer covek radi preko 20 godina.
A Juric je jedan stan za 22.000 evra zaradio za kako narod kaze 5 minuta straha.Ukrao je 30 tona nafte(22.000 evra stete te 2008 godine).A prica se da je dugovao za kocku preko 200.000 evra.Pa to je 10 stanova.I on ima obraza da pljuje Vucicevica.