RaiKkonen 911
Aktivan član
- Poruka
- 1.195
Odnedavno mi se pojavljuju cudne poruke koje kao salje neki Windows Messenger :shock: , otprilike vas sistem ce pasti , imate preko 100 invalid registry necega...a da to sredite idite na :www.win-fix.com, www.fix-comp.com itd.Takodje, Firefox mi se veceras potpuno resetovao tj. prestao je browser da radi , kada sam ponovo usao zaboravio je sva podesavanja, sve sifre itd.
I da ne zaboravim, cesto ne mogu normalno da se diskonektujem vec hardverski
I zadnje ali takodje posebno dosadno-pojavljuje se poruka sa opcijom Send i Don't Send, problem je nesto kao: "generic host ...32" nisam siguran, update-ovacu kad mi opet stigne
Inace, koristim Norton Antivirus 2002 i Lavasoft Ad aware (sve nove definicije) uz pomoc Toniarts Easy Cleaner-a i Hijack This programcica.
Pomozite
I da ne zaboravim, cesto ne mogu normalno da se diskonektujem vec hardverski

I zadnje ali takodje posebno dosadno-pojavljuje se poruka sa opcijom Send i Don't Send, problem je nesto kao: "generic host ...32" nisam siguran, update-ovacu kad mi opet stigne

Inace, koristim Norton Antivirus 2002 i Lavasoft Ad aware (sve nove definicije) uz pomoc Toniarts Easy Cleaner-a i Hijack This programcica.
Pomozite