Svetozar ot Ružičić
Veoma poznat
- Poruka
- 12.008
pa kompulzija je zarazna bolest. mos ti da budes covek sa najsnaznijom voljom na svetu ali ako si okruzen gomilom kompulzivnih idiota postaces i ti sam kompulzivan. zato mora da radi puska.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Covek koji ima previsoke kriterijume ne moze sebi da nadje stan, zenu, auto, cipele, rucak, ideju... srecu.
Sve sto nadje je nedovoljno dobro, nedovoljno udobno, nedovoljno lepo.
Ali,
ako spusti kriterijum, objektivno nece promeniti svet, ali ce ipak uciniti da sve izgleda drugacije.
Svake cipele ce mu biti udobne, svaka plata dovoljna,
svaki stan prostran, svaki cvet mirisan, svaki dan uspesan...
Svaka zena lepa.
Kada prepoznas lepotu i naucis da uzivas u njoj, na korak si od istinske srece.
Da li robujemo visokim kriterijumima? Da li smo ih uopste mi postavili, ili smo iskopirali neciji "opsti" kriterijum?
Covek koji ima previsoke kriterijume ne moze sebi da nadje stan, zenu, auto, cipele, rucak, ideju... srecu.
Sve sto nadje je nedovoljno dobro, nedovoljno udobno, nedovoljno lepo.
Ali,
ako spusti kriterijum, objektivno nece promeniti svet, ali ce ipak uciniti da sve izgleda drugacije.
Svake cipele ce mu biti udobne, svaka plata dovoljna,
svaki stan prostran, svaki cvet mirisan, svaki dan uspesan...
Svaka zena lepa.
Kada prepoznas lepotu i naucis da uzivas u njoj, na korak si od istinske srece.
Da li robujemo visokim kriterijumima? Da li smo ih uopste mi postavili, ili smo iskopirali neciji "opsti" kriterijum?
pa kompulzija je zarazna bolest. mos ti da budes covek sa najsnaznijom voljom na svetu ali ako si okruzen gomilom kompulzivnih idiota postaces i ti sam kompulzivan. zato mora da radi puska.
Da mu dam bajaderu od moje prije čutao bi ko ptićka...meni smetaju nekompulzivni, kako da ih se resim?
a sto si odvratan nekako
a to sto mislis da si bolji od nekih drugih ti pomaze?
a to sto mislis da si bolji od nekih drugih ti pomaze?
ma jok. ti mislis meni prija sto sam okruzen zombijima? kao ponosim se sto sam bolji od zombija![]()