SPS?

Ja nisam ni za levicu ni za desnicu,svi imaju rupe u programima.A ceda ...........xD ko li za njega glasa? xD

Ja mislim da ce SPS imati manje glasova nego na proslim izborima,zato sto su usli u koaliciju sa DS-om....A DS,oni ce biti opozicija xD

Mislim da će SPS sa penzosima i na narednim izborima da pređe cenzus i to lagano. Veliki je broj onih koji su dovoljno tupavi da ništa ne shvataju i koji će opet da glasaju za njih. :dash:

Što se tiče Vulina, voleo bi da vidim kako rastura SPS. Da pošalje Dačicu, Sarmicu, Mrku i ostale budale u aut.

Vidiš, u Nišu SPS i LDP na lokalu imaju odličnu saradnju u interesu građana Niša, dok DS ne sme da šukne od svojih cammarada iz cenrtale...

A ovde u Nišu, potpuno je nebitno ko je u kojoj stranci. Opredeljenja se menjaju preko noći. Bukvalno SVAKO SA SVAKIM može da sarađuje. A glavni cilj te saradnje je DRPANJE što veće količine para. Kakav interes građana Niša...:hahaha1:

Mislim da će SPS sa penzosima i na narednim izborima da pređe cenzus i to lagano. Veliki je broj onih koji su dovoljno tupavi da ništa ne shvataju i koji će opet da glasaju za njih. :dash:

Što se tiče Vulina, voleo bi da vidim kako rastura SPS. Da pošalje Dačicu, Sarmicu, Mrku i ostale budale u aut.

A ovde u Nišu, potpuno je nebitno ko je u kojoj stranci. Opredeljenja se menjaju preko noći. Bukvalno SVAKO SA SVAKIM može da sarađuje. A glavni cilj te saradnje je DRPANJE što veće količine para. Kakav interes građana Niša...:hahaha1:

a što misliš da je drugde drugojačije?

У "дуелу" СПС-ПС, навијаћу за Вулина јер је остао доследан идеологији њихове старе странке, зато што се није одрекао Слободана Милошевића. Заиста су остали левичари и остали су истински Срби.
СПС се доста срозао у мојим очима кад су отишли у " еврореформску владу" ( наводници су намерно стављени ) . Но, на страну то шта ја мислим о том њиховом чину, мени је индикативно њихово понашање од када су у власт ушли. Потпуно су се утопили у ДС. Пет месеци од уласка у Владу нисте могли чути ниједну изјаву неког функционера СПС-а о КиМ. Ниједну изјаву о једној од две теме на којој су добијали највише гласова ( СПС је највише гласова добијао на тему КиМ и социјалне правде ). Не могу им заборавити ни хапшење Радована Караџића. Као особа која води порекло од Срба из РС и ЦГ ( иако сам рођени Београђанин и живим у БГД цео свој живот,везу са својим коренима не заборављам али поштујем и град у коме живим), могу рећи да сам релативно добро упућен у то шта је наш народ у РС преживљавао и не могу бити равнодушан према томе и рећи да нас је баш брига. Свакако је било злочинаца и у српским редовима и треба их осудити али сам прилично убеђен да др. Радован Караџић није један од њих.

Видим да су кадрови СПС-а у министарствима углавном стручни и вредни људи али мислим да са овим партнерима не могу да остваре оно за шта су се барем декларативно залагали у предизборној кампањи.
Такође, међу мени блиским људима има доста оних који су били велике присталице СПС-а. Многи од њих ће сада гласати или ДСС или СНС а тек понеко ће остати уз СПС. Но опет, не могу ја на основу својих контаката са људима правити пројекцију за ниво целе Србије али заиста ми се чини да уколико СПС буде ишао сам а чини ми се да ипак хоће, СПС са све Палмом и господином Кркобабићем ће бити на ивици цензуса, дакле између 4.5 и 5.5 процената, што ће бити значајно мање него прошли пут. Колико се сећам СПС је прошли пут освојио око 7.8 посто гласова.

Време ће просудити да ли сам био у праву или не.

Poslednja izmena:
Видим да су кадрови СПС-а у министарствима углавном стручни и вредни људи али мислим да са овим партнерима не могу да остваре оно за шта су се барем декларативно залагали у предизборној кампањи.

Stavi naočare, ne vidiš dobro

Tema o levici...Legitimna i legalna:cool:

kako to moze biti

rezim proeu i pronato pa levicarski.

izvini, ali oprosti, nekad je bilo.

sutra ce se tesko ko poistovetiti sa kofercetom kao levicarem.

nego da pitam, jel ima jos neka sps, mislim nerezimska, narodna, prava. mozda nih treba podrzati ili bar ostaviti za pelcer do boljih vremena

Још нешто да додам, када сам хвалио Вулина због тога што је остао левичар, ја нисам урадио то зато што нешто посебно волим левицу. Мени је ближа десница и иначе сам доста антикомунистички оријентисан али ценим када неко остане веран идеологији коју је заступао, као што је Вулин уистину и дан данас стоји иза онога за шта се залагао дуги низ година.

Још нешто да додам, када сам хвалио Вулина због тога што је остао левичар, ја нисам урадио то зато што нешто посебно волим левицу. Мени је ближа десница и иначе сам доста антикомунистички оријентисан али ценим када неко остане веран идеологији коју је заступао, као што је Вулин уистину и дан данас стоји иза онога за шта се залагао дуги низ година.

Мислиш јуловац?

nije normalno da neko decenijama bude veran nekoj ideologiji. svaka te politika proda, pre ili kasnije

ali je normalno imati razvijen, utemeljen stav o zivotu, drustvu, coveku. pa jos kad je socijalisticki, onda se i ideologija poklapa sa humanizmom. naravno koferce se izuzima

Вулин ушо у СПС негде 2004
То јесте тачно, као што је тачно да је био у ЈУЛ-у. О ЈУЛ-у нисам баш имао најбоље мишљење али Вулин им је био један од најбољих кадрова. Интелектуално, поштењем, патриотизмом је побрао симпатије многих људи.
Слушао сам га пре пар година у једној емисија на РТС-у, он као атеиста је боље и јаче бранио православље од многих људи који се декларишу као православци.
Он као припадник странке која има југословенску прошлост боље је бранио Српство од оних који истичу да нису били Југословени.

nije normalno da neko decenijama bude veran nekoj ideologiji. svaka te politika proda, pre ili kasnije

ali je normalno imati razvijen, utemeljen stav o zivotu, drustvu, coveku. pa jos kad je socijalisticki, onda se i ideologija poklapa sa humanizmom. naravno koferce se izuzima
Тачно. Још прецизније си то дефинисао од мене. :ok:

То јесте тачно, као што је тачно да је био у ЈУЛ-у. О ЈУЛ-у нисам баш имао најбоље мишљење али Вулин им је био један од најбољих кадрова. Интелектуално, поштењем, патриотизмом је побрао симпатије многих људи.
Слушао сам га пре пар година у једној емисија на РТС-у, он као атеиста је боље и јаче бранио православље од многих људи који се декларишу као православци.
Он као припадник странке која има југословенску прошлост боље је бранио Српство од оних који истичу да нису били Југословени.

Ово је само прича

Мислим да сигурно пролази цензус.
Лично бих волео да потпуно нестане, али од тога нема ништа:(.

Aha,lepo Toma ostade veran SRS ideoligiji,a tvrdi da su svi naprednjaci radikali :hahaha:

Back