Vukasin-coral
Domaćin
- Poruka
- 4.707
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da Vulin ima dobar program...Za jednog komunistuI da ima potencijala da napravi čudo,posebno među mladom radničkom klasom.
Vidiš, u Nišu SPS i LDP na lokalu imaju odličnu saradnju u interesu građana Niša, dok DS ne sme da šukne od svojih cammarada iz cenrtale...
Mislim da će SPS sa penzosima i na narednim izborima da pređe cenzus i to lagano. Veliki je broj onih koji su dovoljno tupavi da ništa ne shvataju i koji će opet da glasaju za njih.
Što se tiče Vulina, voleo bi da vidim kako rastura SPS. Da pošalje Dačicu, Sarmicu, Mrku i ostale budale u aut.
A ovde u Nišu, potpuno je nebitno ko je u kojoj stranci. Opredeljenja se menjaju preko noći. Bukvalno SVAKO SA SVAKIM može da sarađuje. A glavni cilj te saradnje je DRPANJE što veće količine para. Kakav interes građana Niša...![]()
Видим да су кадрови СПС-а у министарствима углавном стручни и вредни људи али мислим да са овим партнерима не могу да остваре оно за шта су се барем декларативно залагали у предизборној кампањи.
Stavi naočare, ne vidiš dobro
Tema o levici...Legitimna i legalna![]()
Још нешто да додам, када сам хвалио Вулина због тога што је остао левичар, ја нисам урадио то зато што нешто посебно волим левицу. Мени је ближа десница и иначе сам доста антикомунистички оријентисан али ценим када неко остане веран идеологији коју је заступао, као што је Вулин уистину и дан данас стоји иза онога за шта се залагао дуги низ година.
Још нешто да додам, када сам хвалио Вулина због тога што је остао левичар, ја нисам урадио то зато што нешто посебно волим левицу. Мени је ближа десница и иначе сам доста антикомунистички оријентисан али ценим када неко остане веран идеологији коју је заступао, као што је Вулин уистину и дан данас стоји иза онога за шта се залагао дуги низ година.
То јесте тачно, као што је тачно да је био у ЈУЛ-у. О ЈУЛ-у нисам баш имао најбоље мишљење али Вулин им је био један од најбољих кадрова. Интелектуално, поштењем, патриотизмом је побрао симпатије многих људи.Вулин ушо у СПС негде 2004
Тачно. Још прецизније си то дефинисао од мене.nije normalno da neko decenijama bude veran nekoj ideologiji. svaka te politika proda, pre ili kasnije
ali je normalno imati razvijen, utemeljen stav o zivotu, drustvu, coveku. pa jos kad je socijalisticki, onda se i ideologija poklapa sa humanizmom. naravno koferce se izuzima
То јесте тачно, као што је тачно да је био у ЈУЛ-у. О ЈУЛ-у нисам баш имао најбоље мишљење али Вулин им је био један од најбољих кадрова. Интелектуално, поштењем, патриотизмом је побрао симпатије многих људи.
Слушао сам га пре пар година у једној емисија на РТС-у, он као атеиста је боље и јаче бранио православље од многих људи који се декларишу као православци.
Он као припадник странке која има југословенску прошлост боље је бранио Српство од оних који истичу да нису били Југословени.
Sta mislite o SPS-u?Oce li uspeti da predje cenzus posto je usao u vladu sa DS?
SPS je nikad jači, od Slobine smrti na ovamo....
Sta mislite o SPS-u?Oce li uspeti da predje cenzus posto je usao u vladu sa DS?
Доћи ће до 10% на наредним изборима ...