peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
питање треба да буде : које био на власти када је пала бомба на тај мост?
одговор:СПС
Jesi li siguran da je to pitanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NATO
KO BI![]()
на крају ће Ивица и Палма да нас уведу у евро-атланске интеграције..туга![]()
ако је неко био на власти(28.јун1989-5.октобар.2000) и доказао да није способан да води државу, не видим зашто би требао поново то да доказује.Jesi li siguran da je to pitanje?
код његовихAko nas Dacic i Palma uvedu u nato ,red je da ceda prvi ide u Avganistan u "mirovnu " misiju .
ако је неко био на власти(28.јун1989-5.октобар.2000) и доказао да није способан да води државу, не видим зашто би требао поново то да доказује.![]()
код његових![]()
Kako god ocete on rece jedno ti drugo , prvo se dogovorite . I st izdvoji samo tu recenicu potpuno je bezlicna bez ostatka teksta. SPS ide sa DS-G17+ (koji sam zaboravio u prethodnom postu a koji su u vrhu lestvice ) Cankom - Rasimom - Vukom (njega nisam hteo da pominjem namerno)i manjinama. E to ce da bude vlada . Podpresednik Dacic (ako ne i premijer) a slusaju ga ministri Vuk,Canak,Sutanovac ... itd .
Hahahaha e to da vidim pa da se mre![]()
Haha, jes vala, da to vidim pa da se mre?
A izdvojio sam je jer definise jednostranost, da ne kazem jednoumljle. U tom kontekstu, ostatak nije bitan, iako nije da se ja ne slazem sa tobom.
Original postavio Ivan015
Ovako pateticne slamcice za koje se hvataju patrijote nisam ocekivao![]()
мали офZnam da nije tema ali pogledajte koja je to farsa!
мали оф
било је на Фоксу највећи бламови политичара и један музичар (Тони Монтано) прича о једном бламу Буша.
Реј Чарлс има концерт и Буш касни.
долази на концерт после почетка око пола сата и маше му руком ..еј извини стиго сам
![]()
да ли их је стварно назвао кроасани а супруге хрватских политичара ословљавао као преводиоце са хр на енглески.? не могу да верујем да је баш толико глуп.
Спс има сада шансу да постане партија будућности. Са својим ставом који јеврло сличан европским просерава*има ДС-а, бригом за угрожене слојеве друштва, тражењем бесплатног школства и здравства, СПС ако остане ВАН коалиције са ДС има шансу да добиле чак 20% гласова на анредним изборима.
Успеће од ДС-а да преузме 10-ак посто гласача које је ДС преплашио и утерао у свој тор.
У ствари преузеће већину гласача ДС-а у наредном времену, док ће ДС да спадне на својих „историјских” 15%.
То је под условом да настави ВАН коалиције са ДС, да задржи старе гласаче и добије нове.
Тиме ће да избије најваћу карту ДС-а- бригу (макар лажну) за обичног човека, и уз додатак патриотизма биће способан да једноставно са политичке сцене „уклони” ДС.
Само ако не уђе у коалицију са њима јер ће да у том случају изгуби своје старе гласаче и више неће прећи цензус.