- Poruka
- 162
Zasto demokrate pljuju po DSS-u i Radikalima a o SPS-u cute
dosta mi je toga! zasto je SPS extra ajde 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ko to kaze da je extra ?
i tebi ne prija klima u ovo doba godine ?
[-Alfa i Omega-];7300197:Zasto demokrate pljuju po DSS-u i Radikalima a o SPS-u cutedosta mi je toga! zasto je SPS extra ajde
![]()
nislija ne spammuj!
[-Alfa i Omega-];7300197:Zasto demokrate pljuju po DSS-u i Radikalima a o SPS-u cutedosta mi je toga! zasto je SPS extra ajde
![]()
Zato što je SPS dokazao da može da se promeni na bolje i da Srbiju vodi na jedini izvesni put. Radikali se ne menjaju, a DSS se promenio, ali na gore...
Nije stvar u tome šta je ko bio 90-ih, već šta je danas.
Oni koji se ovde pozivaju na vladavinu radikala iz 90-ih imaju u vidu da se oni nisu nimalo promenili... To se nikako ne može reći za SPS.
Da u SPS-u su sve novi ljudi, Obradovic, Dachic, Mrkonjic, koji nisu ni postojali 90-tih i koji onako sluchajno obilaze slobin grob.Jbte, shta ti je demagogija, pa vi bi i Hitlera proglasili za majku Terezu, samo da je ziv i da imate koristi od njega.
![]()
Šaban kako se SPS promenio kad je pre neki dan Mrka posetio Slobin grob?![]()
Šaban kako se SPS promenio kad je pre neki dan Mrka posetio Slobin grob?![]()
Sabane odgovaraj gore na moje pitanje ne preskaci ga!
![]()
Odgovorio sam.Imaš neki komentar? Nemoj da preskačeš moj odgovor - komentariši ga!
![]()
znaci ti si socijalista![]()
idi i ti na slobin grob trebalo bi! ipak bez njega ne bi imao ovu vladu sps-ds![]()
![]()
Boli me uvo ko je i šta je i gde je i gde je nekad bio. Bitno da radi nešto smisleno, za razliku od onih koji samo znaju da laju...
Kao što rekoh - boli me uvo ko je na vlasti; bitno mi je čemu teži...