- Poruka
- 237.439
... ali ne cetnici ovoga puta, nego novcanici da se spreme. Novi namet na vilajet:
Imate ovde ceo tekst sa sve obrazlozenjem, ali meni je bilo muka vec posle ovih par recenica koje sam vam preneo, pa nisam imao zivaca dalje ni da citam.
Pa dobro majku mu, pola sata 6000, znaci 12.000 na sat iliti 100 evrova, pa ni ovi nasi zlehudi baustelci po Svabiji nemaju ni blizu toliko. A da ne pricamo o tome da su plate nas koji smo ovde i dalje srpske.

Novi udar na vozače - poskupeo tehnički pregled
Još jedan šok za vozače – tehnički pregledi poskupljuju ili su već poskupeli sa oko 3.000 u proseku, na oko 5.000 do 6.000 dinara. Na nekim tehničkim pregledima i dalje imaju staru cenu, ali kako su nam rekli na više mesta, i oni uskoro poskupljuju.
Imate ovde ceo tekst sa sve obrazlozenjem, ali meni je bilo muka vec posle ovih par recenica koje sam vam preneo, pa nisam imao zivaca dalje ni da citam.

Pa dobro majku mu, pola sata 6000, znaci 12.000 na sat iliti 100 evrova, pa ni ovi nasi zlehudi baustelci po Svabiji nemaju ni blizu toliko. A da ne pricamo o tome da su plate nas koji smo ovde i dalje srpske.