Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Obori im sajt.nema za visinu a to je kljucno
od znanja engleskog sam odustala![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obori im sajt.nema za visinu a to je kljucno
od znanja engleskog sam odustala![]()
Koliko si dugo tamo? Jel ti ta masovna sminka neka novotarija kod njih?kunem Vam se da se klinci od 18 godina sminkaju
ali ne na privlacan nacin kao Damiano
mazu usta , fotosopirani , oci uokvirene
nije masovno ali vidim dosta na mrezamaKoliko si dugo tamo? Jel ti ta masovna sminka neka novotarija kod njih?
Ne.da li vam brzo skliznu gatje? da li varate? ako ste napustili brak jel ste imali pomochnika (shvalera/shvalerku) da brzhe izadjete?
zbog teme ljubavna afera dodjoh do ovih pitanja
pa velju ajde da vas pitam
Sve te razumemo, ako ti ista znacinije masovno ali vidim dosta na mrezama
u zivotu ne vidm
na ulici
brt okupaj seJedno pitanje mozda neko zna...zena mi nesto ne da u poslednje vreme.Ima li neki preparat,a da nije opasan koji pospesuje seksualnu zelju kod zena...nesto tipa zenska vijagra?
Ja sam mislio,da mu je zena najbolji prijatelj........Konj je covekov najbolji prijatelj![]()
To trazi u Vojvodini, tamo gdje i spadas.a ja bih neku mentalnu kompatibilnost
neki razgovor meni ovako aseksualnoj uopste nije do toga
a on vuce na neka pitanja
koliko dugo nisi imala seks i slicno
sokirana sam
aen... nes dobiti one sljive mani se Vose u negativi ..plizTo trazi u Vojvodini, tamo gdje i spadas.
Jeb*ala te aseksualnost.
Prvo i osnovno pravilo je da zena uziva u kiti.
Taj tvoj zuti partner... samo gledate kosarku ili sta?
Ima, zove se willislav. Problem je taj sto posle njegovog koristenja jako tesko mozes ostaviti dobar utisak.e,ima li neki napitak za zene? ne da mi zena u zadnje vreme pa da je poguram malo...
Ima. Druga zena.e,ima li neki napitak za zene? ne da mi zena u zadnje vreme pa da je poguram malo...
ima dana kada ni ne navlacim gace, a i kada ih navucem-lako ih skidam u pogodnim i nepogodnim okolnostimada li vam brzo skliznu gatje? da li varate? ako ste napustili brak jel ste imali pomochnika (shvalera/shvalerku) da brzhe izadjete?
zbog teme ljubavna afera dodjoh do ovih pitanja
pa velju ajde da vas pitam
Sve je u redu dok ne diraš poštaraima dana kada ni ne navlacim gace, a i kada ih navucem-lako ih skidam u pogodnim i nepogodnim okolnostima
verna sam, dugo sam u vezi sa deckom, ponekad se ljubim i mazim sa komsinicom, a imam i stalnog ljubavnika
ima dana kada ni ne navlacim gace, a i kada ih navucem-lako ih skidam u pogodnim i nepogodnim okolnostima
verna sam, dugo sam u vezi sa deckom, ponekad se ljubim i mazim sa komsinicom, a imam i stalnog ljubavnika
Ne treba mesati babe izabe.Ti sto se sminkaju,to su decaci gejevi,to nisu normalni decaci......Koliko si dugo tamo? Jel ti ta masovna sminka neka novotarija kod njih?