- Poruka
- 91.801
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala za info. Nadam se da će biti vedro. Uvek gledamОд 29. до 30. јула, метеорски пљусак Јужних Делта Акварида ће достићи врхунац шаљући до 25 блиставих метеора на сат који ће прелетети ноћним небом.
Pogledajte prilog 1760579
Да ли планирате да гледате?
Teško da baš može uvek iz grada.Од 29. до 30. јула, метеорски пљусак Јужних Делта Акварида ће достићи врхунац шаљући до 25 блиставих метеора на сат који ће прелетети ноћним небом.
MožeTeško može iz grada.
?Pa da padne ko zrno peska može da izazove požar na ovoj vrućini
Пола сата вожње је довољноTeško može iz grada.
Znam da može, u Nišu je to lako, ali ne svuda
Ukoliko nije gustina naseljenosti kao što je ovde…Пола сата вожње је довољно
Kad si već tu, jel smeo neko da te izazove na online šah? Ja unpred priznajem da ne smem.Gledala sam i one satelite kad su puštali starlink
![]()
Smeli su neki a neki su me i pobeđivali. Nisam ja velemajstor.Kad si već tu, jel smeo neko da te izazove na online šah? Ja unpred priznajem da ne smem.![]()
To kada sam bio klinac,obozavao sam da gledam u nebo i danju i nocu.Sada me to vise ne interesujeОд 29. до 30. јула, метеорски пљусак Јужних Делта Акварида ће достићи врхунац шаљући до 25 блиставих метеора на сат који ће прелетети ноћним небом.
Ta uzrecica je nekada bilo pravilo.Ne znam da li je jos.Nisam cuo to odavno.Svaka blesa gleda u nebesa![]()
Dodatna oprema-kisobran kao zastita od pada zvezde na glavuPa da padne ko zrno peska može da izazove požar na ovoj vrućini