Spremanje raznovrsne hrane

• Začetnik teme Začetnik teme Araon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali ne shvataš, već duže od 8 godina jedem po svim mogućim restoranima, fast food-ovima, svemu... Bukvalno gde god dođem, ne moram više ni da razmatram šta ću, znam šta valja, ali dosadi malo, naročito kada si mrtav gladan i umoran, a onda čekaš dostavu još 1h...

Pa, onda koristim priliku da, sa novog mosta, procenim kolika je gužva do stana, pa gledam iz kog tačno dela da zovem dostavu, da prođem i gužvu i da me dočeka kad dođem da jedem... Malo preko glave...

računaj za početak 1h za pripremu ručka i nađi nešto baš lako, eto ti meso na tiganju i nešto povrćno ili salata i malo hleba i spremi ok količine ... mada te pečene mesne komade možeš i u maksiju da kupiš ali ajde
to kupiš ili u radnji ili na pijaci, nije loše svraćati na pijace ponekad ako ti nisu blizu ... tamo se obično kupuje mislim beli sir onaj mladi
meso treba da ispržiš dovoljno i to je valjda cela mudrost, da nije živo (ako nije biftek ;) ) i da nije zagorelo
gore smo pominjali maksi, znači ono na kilo hrana
meso mislim nešto šniclasto

računaj za početak 1h za pripremu ručka i nađi nešto baš lako, eto ti meso na tiganju i nešto povrćno ili salata i malo hleba i spremi ok količine ... mada te pečene mesne komade možeš i u maksiju da kupiš ali ajde
to kupiš ili u radnji ili na pijaci, nije loše svraćati na pijace ponekad ako ti nisu blizu ... tamo se obično kupuje mislim beli sir onaj mladi
meso treba da ispržiš dovoljno i to je valjda cela mudrost, da nije živo (ako nije biftek ;) ) i da nije zagorelo
gore smo pominjali maksi, znači ono na kilo hrana
meso mislim nešto šniclasto

Probao sam tu hranu u maksiju, ne znam da li je do mene ili šta, ali ja ništa odvratnije nisam jeo.. Salate odvratne, krompir bezukusan, meso upitnog ukusa...

meni je ok maksi hrana bila
ne znam šta ima da zeznu kod mesa, pa bolje će da ispeku od tebe, možda imaju i neki roštilj doduše na struju
ako baš ne ispeku lepo dopečeš
al dobro imaš bar šta možeš da probaš da praviš ... i računaj vreme dok se ne uhodaš jer možeš da budeš trapav dok seckaš presipaš i slično i da sve traje duže nego što deluje teorijski kod "lakog recepta"

Back