Spremanje potpuno etnicko ciscenje Srba na Kosmetu!!!

no_problem:
Е па ево овако да ти ја кажем Пагане српски. Горан Свилановић, тадашњи министар иностраних послова, условио је Меркатор да ће добити простор на Новом Београду уколико запосле његову жену као директора. Зар то није сукоб интереса? А што се тиче Горана Свилановића сви знамо да је он шиптар.
opet tracevi i ogovaranja..gde su tu cinjenice? ko to kaze..pisalo u srpskom nacionalu? izmisljas...necu da raspravljam o tracevima koji se pricaju ispred lokalnog dragstora

serb_pagan:
dzaba si ratovao kad ti je neprimetno usadio svoje ideje i shvatanja u mozak...zaboravio si ti brate protiv koga si ratovao,kako kazes...sad si isti kao i oni..
Ovo su ideje koje ces zateci u svakoj razvijenoj Evropskoj zemlji. Pitaj Nemce sta misle o ogromnoj Turskoj populaciji u Nemackoj i zbog cega se protive EU zajednistvu a njima. Pitaj Francuze zasto su zabranjene feredze i zasto ne daju Korziku? Ponovo pokusavate da me uvucete u prazne prepiske. Kakve veze imam sa S.M. i levicarskim idejama uopste? Slobo je kao pravi levicar dao Srpsku zemlju, sada ga upravo vi, nanovije pokolenje nasledjujete svojim '' stavovima ''. Njega i Broza. Znaci, ja zastupam normalne stavove, vi zavrsavate Titovo ( i Slobovo ) . Ne smarajte me vise nebulozama.

Нису то трачеви и оговарања. У то време све новине су писале о томе. Не измишљам. А ево ти нешто да се мало замислиш. Тадашњи љути опозиционар Зоран Ђинђић је изјавио за Шоигел, колико ми се чини, да би бомбардовање СРЈ било добро ради промене власти.

serb_pagan:
kad iznosis nesto potkrepi to cinjenicama..hajde naziv kompanije koja je otkupila zdravlje i ime tog "shiptara" koji ga je kupio..mislim...znam ljude iz leskovca koji kazu da zdravlje nikad nije bolje radilo i da su im plate do jaja...
Licno poznajem direktora te firme. Sigurno nije kupio na svoje ime nego na ime nekog Srpskog gologuzana ili ime njegove firme ili kako se to vec radi. Ali nije to jeini slucaj, sipci nas kupuju polako. Da li je to bratstvo i jedinstvo ili nesto drugo - videcemo.

no_problem:
DraGo70:
Што си се бре, окомио на јоминија (није да га браним, нити му то треба од мене, јер је газда па може и сам да се брани) али мислим да човек одлично обавља свој посао. Ипак, није ово ни радикалски ни ЛДП-овски форум, а и једни и други (не волем ни једне ни друге) ипак долазе до изражаја и можемо да читамо њихове ставове...
Осим тога, одакле ти то (цитат): "Данашња власт се хвали тиме како је свет на нашој страни." Нешто нисам сигуран у ту тезу. А да је тако, не би ЛДП и НВО биле тако гласне...
И зар ти стварно мислиш да су нас 1999. бомбардовали "зато што је Господин Н.Н. из Србије тако тражио."
Ало, човече, па разлози за бомбардовање су много дубљи и компликованији.
И на крају, како ти мислиш да би ми сами сада могли нешто да учинимо на КиМ оружјем (којега немамо), авионима који су неисправни, људима који неће да гину за "тамо неко КиМ", младићима који би у што већем броју да служе "цивилни војни рок" јер имају "приговор савести", војском коју непрекидно урушавају којекакве афере и неимаштина... и још приде уз помоћ Руса и Кинеза који би нас опет продали за неки добар трговински уговор са западом... И на крају, шта би са шиптарима?
Чиме и како?[/QUO

Значи овако. Ти очигледно не желиш себи да признаш или се не сећаш. Зар није целокупна тадашња опозиција ишла по свету и агитовала за бомбардовање? Па када се сетимо мало боље, на неком од састанака где се одлучивало о бомбардовању, наш представник тадашње опозиције подиже руку за бомбардовање. Па зар и сам покојни Зоран Ђинђић није рекао да би бомбардовање добро дошло Србији због пада режима Слободана Милошевића? Еееее

Ja sam puno puta čuo za tu tezu. Čak postoje (navodno) i neki linkovi na raznim forumima ka stranim časopisima i novinama u kojima se to može videti i pročitati. Čak postoje i linkovi ka TV emisijama i MP3 snimcima radio emisija gde to kao postoji. I na koji god link da odem ništa-ćorak. Ili "not found" ili "under construction" i sl.
Dakle, hajde pruži neki dokaz za to. Nije dovoljno samo tvrditi.

Значи овако. На некој од тема био је комплетан чланак постављен о томе. Ти сада од мене захтеваш да копам по форумима. Знаш како. Такво ђубре не заслужује да стоји на мом хард диску. Значи, ти знаш да то постоји и тражиш опет доказе. Ево овако да кажем. Имам видео касету снимљену са DW телевизије. То не могу никако поставити овде нити желим да је дајем било коме.

no_problem:
Значи овако. На некој од тема био је комплетан чланак постављен о томе. Ти сада од мене захтеваш да копам по форумима. Знаш како. Такво ђубре не заслужује да стоји на мом хард диску. Значи, ти знаш да то постоји и тражиш опет доказе. Ево овако да кажем. Имам видео касету снимљену са DW телевизије. То не могу никако поставити овде нити желим да је дајем било коме.

aha...a ja imam kasetu na kojoj tomu sodomizuje šešelj, dog ga hot lips aca oralno zadovoljava...a vaša maja i radeta ih bičuju... ali to ne mogu nikako postaviti ovde niti želim da je dajem bilo kome...

get real... :roll:

no_problem:
Знаш шта ме тангира? Што пишеш без икаквог срама лажи и измишљотине. Називаш часне и поштене људе погрдним именима.

molm moderatore da reaguju, problematični mi je rekao da: ‚‚ пишеш без икаквог срама лажи и измишљотине. Називаш часне и поштене људе погрдним именима.", a ja imam video kasetu, ali: ‚‚То не могу никако поставити овде нити желим да је дајем било коме."...mislim da je disciplinska mera udaljavanja sa foruma, na recimo, tri dana za no_problema sasvim prikladna. zahvaljujem.

Хахахаха. Пре би требали тебе удаљити. Ја никог не вређам. А што се тиче материјала који доказује да је Ђинђић тражио бомбардовање СРЈ постији и у писаној форми. Драги Елвине, мислим да ће Јомини имати у виду твоје раније увреде које си изрекао, па да ће те опоменути да водиш рачуна како пишеш.

no_problem:
Хахахаха. Пре би требали тебе удаљити. Ја никог не вређам. А што се тиче материјала који доказује да је Ђинђић тражио бомбардовање СРЈ постији и у писаној форми. Драги Елвине, мислим да ће Јомини имати у виду твоје раније увреде које си изрекао, па да ће те опоменути да водиш рачуна како пишеш.
draga, ti si beše banovan jedno pet puta? očigledno si nepopravljiv, sasvim je prikladno da opet dobiješ višednevni ban zbog uvreda na moj račun. jer imam tu kasetu, ali stvarno...

no_problem:

Ja ne znam da li je to istina ili ne, ali kažem ti evo još jednom. Dok ne vidim negde taj snimak ili ne pročitam taj članak, ne verujem u to. Možda i grešim, ali suviše je manipulacija na tu temu da bih sada samo poverovao na tvoju ili nečiju reč.

Ne kapiram sto se neki ljudi stalno hvataju za pokojnog Djindjica da je hteo bokbardovanje.
Bombardovanje je izabrao Milosevic i svi mi koji smo izasli na referendum da kazemo cuveno NE okupaciji.
Milosevi a zatim i onaj glavonja Milutnovic koji je javno rekao u Rambujeu da znamo da ce da nas bombarduju ako ne potpisemo kapitulaciju u Rambujeu su direktno odgovorni.
Znali smo da ne treba da potpisemo,i svi smo znali sta proizilazi iz toga.Pa je krajnje licemerno svaljivati nekakve glupe teorije na pokojnog Djindjica.
Jedino je pitanje zasto se olako preslo preko uzaludnih zrtava bombardovanja.Ako smo prihvatili bombardovanje onda idemo do kraja,a ovako malo nas bombarduju mi onda damo i vise sto su upocetku trazili od nas ,pa izjavimo kako smo pobedili NATO.I na kraju cuveni radikali nece da glasaju za kapitulaciju ali ubrzo opet ulaze u vladu "nacionalnog spasa".
I jos neko ima obraza pa zamera nesto Djindjicu.Djindjic kakav god da je bio nije bio licemerna p...a kao Seselj&Co.

Ako ne racunamo populaciju staraca , koji jadni stvarno nemaju druge , nego da umru od cemera i tuge, za radno sposobne izbeglice ne bi previse ronio suze.......

Prvo, dobar deo njih je prodao davno imanja siptarima, pa neki delovi Srbije dobijaju i imena po njima..npr. "Malo Kosovo" ...U Smederevu je tolika ekpanzija bila kupovine placeva, i gradnje cetvorospratnih kucerina od strane kosovskih izbeglica, da je to nezapamceno.

Dobar deo se , kao izbeglice, pozaposljavao , u drzavnim , republickim , a narocito lokalnim organima.
Ima opstina u Bgd , gde su do 30 % zaposlenih izbeglice.

A veliki deo je iskoristio izbeglicki status, i dobio iseljenicke vize po Amerikama, Australijama, Engleskoj , Norveskoj, .o kojima Srbi mogu samo da sanjaju.
Zamenili su neke vukojebine od dvadesetak kuca, za London..........ubi ih nostalgija, svi oce da se vrate na selo :)

Sve vreme, uredno , primaju i novcane, i materijalne pomoci od Srbije , i medjunarodnih organizacija

Dakle, ponavljam, osim za manji broj starackih domacinstava, ne kukajte mnogo nad sudbinom izbeglica, mnogi od njih su se snasli bolje od vas, i mogu da vas kupe , sve sa tim kompjuterom.

jomini:
Pa evo ja sam počeo da se zalažem za ''našu stvar''. Shvatio sam da je to rešenje.
jomoni, (mani se slale)...kad je Jugoslavija pocela da se "raplice" hrvatski i siptarski izbeglice su protiv Srba ucestvovli u troristicki rat, dal' vam je poznato da su SAD vlasti(primer hrvata i siptara) zabranile Srpskim izbeglicama da financiski pomazemo svoj narod ili za Srbiju da vojno ucestvujemo?

S.Sindjelich 2:
jomini, (mani se sale)...kad je Jugoslavija pocela da se "rasplice" hrvatske i siptarske izbeglice su protiv Srba ucestvovale u teroristickom ratu, da l' vam je poznato da su SAD vlasti (izuzev za hrvate i siptare) zabranile da finansijski pomazemo svoj narod Srpske izbeglice - - ili da za Srbiju vojno ucestvujemo?

А како су ЗАБРАНИЛИ ? Да ли имате неки допис, или нешто, да сазнамо

како су каубоји онемогућили помоћ српским избеглицама од стране наше

емиграције ?

eIvin:
draga, ti si beše banovan jedno pet puta? očigledno si nepopravljiv, sasvim je prikladno da opet dobiješ višednevni ban zbog uvreda na moj račun. jer imam tu kasetu, ali stvarno...

Драга, ја сам имао само један бан и то зато што је Јомини изгубио живце. Ко не верује нека пита.

Back