Spremaju rezoluciju o genocidu u Srebrenici: Vučić - sponzori su zamislite Nemačka i Ruanda!

Pogledajte prilog 1526113

IVICA PULJIĆ RAZOTKRIO VUČIĆA, DAČIĆA I DODIKA: „Ne pričajte okolo da znate, nije još gotovo…“

Pogledajte prilog 1526111

Prije 15 min

Ne stišavaju se reakcije nakon što je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić najavio odlazak u New York na sjednicu UN-a zbog Rezolucije o Srebrenici.
Svoj sud o svemu je dao Ivica Puljić, dugogodišnji dopisnik Al Jazeere iz Washingtona.

-Vučić ide u UN da preko Rusije pokuša spriječiti usvajanje rezolucije o genocidu u Srebrenici na čijem nacrtu radi grupa prijatelja: SAD, Čile, N.Zeland, Malezija, Jordan, Turska, Slovenija, Albanija, Francuska, Italija, Irska, Lihtenštajn, BiH, Nizozemska, Finska. Ima ih još

Pogledajte prilog 1526112

Pošto vidim da Vučić, Dačić i Dodik još uvijek nisu uspjeli saznati ni temeljne informacije o nacrtu rezolucije o genocidu u Srebrenici samo da im kažem da konačan tekst još nije gotov i da ne pričaju okolo da ga imaju. Nemate. Inače, sve je više sponzora za tu rezoluciju.

Nova informacijska pomoć za Vučića, Dačića i Dodika glede moguće rezolucije o Srebrenici na Općoj skupštini UN-a. Uz Njemačku i Ruanda je predlagač rezolucije. Uz 15 sponzora. Za sada. Samo da znate, a nije teško saznati. Treba samo pitati, a ne nagađati, poručio je Puljić.

(SB)
Mogu da nas coke u donji deo leđa.I genocidne Švabe,i ostatak genocidne ekipe.Pazi ko nam sprema rezoluciju,pa većina njih je pobila milione ljudi po svetu i oni nekome da drže predavanje o nečemu.Kuš.
Jer genocida nije bilo,ma šta oni "usvajali" i pisali.Bolje da na bitne funkcije umesto nepismenih Analena i ostalih poslušnika dovedu bar pismene ljude,koji znaju na kojoj strani izlazi sunce,gde je koja država i kako se zove,šta označava pojam 360 stepeni,da se ne brukaju više.

VETO = ZABRANJUJEM :maramica:

vitalij-curkin.jpg

A znas li zasto Ruanda? Zato sto se u Ruandi desio Genocid. Zato sto su se u primjeru ruande, primjenila sva medjunarodna prava, pohapseni zlocinci, osudjeni i pozatvarani, skinuti sa vlasti. Na vlas dovedene zrtve zlocina, i gledaj sad, koje se nisu svetile, nego su pruzile ruku mira, oprostile zlocincima i krenuli dalje u bolju buducnost. Danas je Ruanda, jedna prosperitetna zemlja, primjer suzivota i svega ostalog sto cini jedno normalno multetnicko drustvo zato sto je pravda pobjedila ......

Dok se nesto tako nedesi i u B i H necemo se ni milimetra odmac od 92gd. jer Dayton nije uspjeo donijeti nista, Dayton nije mir i pravda, Dayton je samo NERAT, i nista vise....
Dapače i Ruanda i Švabo su genocidni.

Drugi nijesu.
Hoću par muslimana
U lijesu 😊

Žene su silovane dok su im kompletne obitelji streljane...
Genocid, jedan od najgroznijih u povijesti čovječanstva...
Dovoljno je vidjet onaj snimak streljana dječaka u Srebrenici, i tu neljudsku, nehumanu zločinačku narav vaših zločinaca...

.
Ti Hrvat da se ne javljaš više na ovakve teme,nemaš prava jer imaš groznu istoriju.

Ti Hrvat da se ne javljaš više na ovakve teme,nemaš prava jer imaš groznu istoriju.

Ako bismo tako mjerili Srbi ne smjeli spomenuti ime Hrvatska, nakon što ste se ujedinili sa Turcima i stoljećima radili zločine po Hrvatskoj, pogotovo protiv male dječice, za što ste pravomoćmo osuđeni kao grupacija u pokretu od hrvatskoga sabora...

.

Meni je najjace sto je toliki narod tamo pobijen, a kod nas se samo raspravlja kako ce se to zvati, da li "genocid", ili "veliki zlocin"..Uopste nas nije briga za taj pobijeni narod... Samo nam je bitan naziv dela...Oko naziva se prave debate, raspravlja u javnosti, skupstini, na mrezama...
Drugari, ne znam sa koliko pronadjenih tela na jednom mestu se nesto smatra masovnom grobnicom, ali samo da vas obavestim da je sa muslimanskim zivljem do sada na teritoriji Bosne iskopano za nekoliko manje od 400 takvih grobnica....Cisto usput da znate, koga zanima...Posto je to na drugoj strani planete pa je glupo da nasi mediji o tome izvestavaju...
Ako ti je to "najjače",bez obzira na nacionalnost,zašto spominješ samo muslimane?Kako nazvati sistematsko ubijanje Srba od Orića i njegove muslimanske ekipe u Podrinju?Zbog toga je i došlo do ove akcije srpske vojske u Srebrenici.Saterali ih u ćošak,sakrili se među civile.Jajare.

Ako bismo tako mjerili Srbi ne smjeli spomenuti ime Hrvatska, nakon što ste se ujedinili sa Turcima i stoljećima radili zločine po Hrvatskoj, pogotovo protiv male dječice, za što ste pravomoćmo osuđeni kao grupacija u pokretu od hrvatskoga sabora...

.
Tako da se meri,nego kako drugačije?! Ti,kao pripadnik jednog naroda,koji je imao logore za decu,koji na svojoj teritoriji ima Gradišku,Jasenovac,jame na Velebitu i ostala stratišta,nekome ovde da držiš slovo o zločinima i genocidu?

.

Ко се ујединио с Турцима???

Tako da se meri,nego kako drugačije?! Ti,kao pripadnik jednog naroda,koji je imao logore za decu,koji na svojoj teritoriji ima Gradišku,Jasenovac,jame na Velebitu i ostala stratišta,nekome ovde da držiš slovo o zločinima i genocidu?

Ma sukob Srba i Hrvata postoji jer vi Srbi želite drpit hrvatske teritorije...
Mi Hrvati možemo pričat šta god hoćemo, a tebi ostaje napuhavanje brojke zločina, kad svi dobro znamo da su Srbi poslije Jasneovca otišli u milijonima na masovno letovanje kod Hrvata...
Daj mi objasni kako je to moguće, da ste poslije ustaških zločina i da ste nakon što su hrvatski partizani porazili Srbe u Kninu još dolazili ovdje u milijonim na letovanje?
To nam govori što?

.

Mi Hrvati možemo pričat šta god hoćemo, a tebi ostaje napuhavanje brojke zločina, kad svi dobro znamo da su Srbi poslije Jasneovca otišli u milijonima na masovno letovanje kod Hrvata...
Daj mi objasni kako je to moguće, da ste poslije ustaških zločina i da ste nakon što su hrvatski partizani porazili Srbe u Kninu još dolazili ovdje u milijonim na letovanje?
To nam govori što?

.
Ja nigde nisam naveo brojke,pročitaj pažljivo moju poruku.Ja samo kažem da ti kao pripadnik jednog naroda koji je imao logor za decu i logore za odrasle gde je ubijao Srbe,nemaš prava da govoriš na ovoj i sličnim temama o zločinima.TO sam ja rekao.

To nam govori što?

.
Si čuo za "bratstvo i jedinstvo"?

E vidiš u Srba se u svojoj naivnosti to najbolje primilo.

Ja nigde nisam naveo brojke,pročitaj pažljivo moju poruku.Ja samo kažem da ti kao pripadnik jednog naroda koji je imao logor za decu i logore za odrasle gde je ubijao Srbe,nemaš prava da govoriš na ovoj i sličnim temama o zločinima.TO sam ja rekao.

A ja sam ti odgovorio da je tvoj primjer jako glup, jer su Srbi cijelu povijest radili zločine nad Hrvatima, genocidno pomagali Turcima sve Hrvate istrebljivati, pa se useljavali na našu zemlju...
Dakle, vaša krivica je apsolutna...
A narav mnogih hrvatskih zločina je upitna, samim time što smo prisiljeni borit se za opstanak i preživjet istrebljenje - ne možeš čovjeka kojem je netko ušao u njegovo dvorište, da ga kolje, gledat isto kao onoga koji je doveden da kolje, jer oće otet što nije njegovo ili to radi za gazdu iz Istanbula...

.

Si čuo za "bratstvo i jedinstvo"?

E vidiš u Srba se u svojoj naivnosti to najbolje primilo.

Ne, nego ste svjesni da ste u prljavom poslu protiv Hrvata, pa bi se vrlo rado izmirili sa nama...
Srbi poslije Jasenovca dolaze u miljonima na "letovanje" kod Hrvata, jer hoće da se mire sa Hrvatima i žive u bratstvu u jedinstvu...
Samo, Hrvati nisu glupi da ne vidimo da se duboko u sebi niste popravili...

,

Ako ti je to "najjače",bez obzira na nacionalnost,zašto spominješ samo muslimane?Kako nazvati sistematsko ubijanje Srba od Orića i njegove muslimanske ekipe u Podrinju?Zbog toga je i došlo do ove akcije srpske vojske u Srebrenici.Saterali ih u ćošak,sakrili se među civile.Jajare.
Jel ti stvarno mislis da je od vece koristi za tebe, da ti sebi neprekidno priznajes tudje nepravde prema tebi, a ne svoje prema nekome ?

Back