RebeccaBg
Elita
- Poruka
- 17.423
Vlasi su nacionalna manjina u Srbiji kao i cigani, nije strankinja.Ti ćeš meni strankinjo to da kažeš? Pa ja radim i prizvodim za Srbiju više od tebe sto puta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vlasi su nacionalna manjina u Srbiji kao i cigani, nije strankinja.Ti ćeš meni strankinjo to da kažeš? Pa ja radim i prizvodim za Srbiju više od tebe sto puta.
А може и да се изјасни као здрав, и ето нама радости...Ко нема да плати неће се ни лечити.
Urgentno :А може и да се изјасни као здрав, и ето нама радости...
Мислим да не ради; угоститељство...Urgentno :
Jede mi se punjena pljeska , je l' Stepin Vajat spada u ove
zakatančene ili radi?
Mrzi me da googlam.
Eto vidiš šta rade narodu i kako išta pozitivno da kažeš za njih sve đuture.Мислим да не ради; угоститељство...
Само нека секирација, мајкуму...Eto vidiš šta rade narodu i kako išta pozitivno da kažeš za njih sve đuture.
Em moram da kuvam, em ma šta da napravim u mislima mi ostaje punjena pljeska
i čežnja za njom ...odmah i sada.
Nesko...porfirije se slikao sa anom brnabić...bili su veoma srdačni...irinej je hvalio aleksandra vučića, da se bori kao lav za Srbiju, da nema boljeg Srbina od aleksandra vučića...vladike se voze najskupljim automobilima...Ja, sam iz Kruševca...mogao bih da ti pokažem, gde su zaposlena deca sveštenika...njihove nekretnine i automobile...to mogu veoma lako da tidokažem..a veruj mi, da ima stvari, u koje ti ne bi mogao poverovati...ja sam, samo realan...nemam nikakvih iluzijaMožda tako misliš zato što polaziš od sebe.
Upravo se zato Eparhija Raško Prizrenska otuđila od tih koje opisuješ da bi sačuvali Svetosavlje u katakombama širom Srbije.I ko im priđe kao ja što sam ima prvo može da spasi svoju dušu i da se izbegne ekumeniste.Sveštenici Eparhije Raško Prizrenske ne voze džipove i skupa kola.Ne žive u raskoši kao oni jer takvi ne mogu biti mili Bogu i poštovati ono u šta su se zakleli kada su počeli da služe Bogu.Nesko...porfirije se slikao sa anom brnabić...bili su veoma srdačni...irinej je hvalio aleksandra vučića, da se bori kao lav za Srbiju, da nema boljeg Srbina od aleksandra vučića...vladike se voze najskupljim automobilima...Ja, sam iz Kruševca...mogao bih da ti pokažem, gde su zaposlena deca sveštenika...njihove nekretnine i automobile...to mogu veoma lako da tidokažem..a veruj mi, da ima stvari, u koje ti ne bi mogao poverovati...ja sam, samo realan...nemam nikakvih iluzija
Ne bi bilo 4 hiljade da su bili 7 dana u izolaciji.То је могло да се ради док је било мање новооболелих.Сада имаш око 4 000 заражених сваки дан, то је месечно око 120 000, и ти људи имају око милион контаката, и то полиција не може да контролише.
То је неколико стотина хиљада радника на боловању сваког месеца, велики губитак за домаће и стране капиталисте.Профит мора да се згрће, не може да се иде на боловање.Ne bi bilo 4 hiljade da su bili 7 dana u izolaciji.
Znaci kontas da blokada od nekolko miliona radnika daje bolji efekat od stotinu hiljada na 7 dana.То је неколико стотина хиљада радника на боловању сваког месеца, велики губитак за домаће и стране капиталисте.Профит мора да се згрће, не може да се иде на боловање.
nesko jel ti to imas neku radnjicu cvecaru nesto slicno?Autorska
Uopšte nije važnije koliko je sada po bolnicama od korone jer šta ću ja kao i mnogi drugi koji moraju da leče kardiovaskularni problem?
Evo mnoge mlade ljude poznajem koji su skoro doživeli infrakte i moždane udare.Zašto?
Zato što se medicina pravda koronom i boli ih uvo za druge ozbiljnije bolesti.
Ajde da stavimo sve na papir pa ćete videti da zbog korone više stradaju ljudi nego od korone.
sta ce ti rukavice?Moze da ublazi postojece stanje nocni policijski cas od 10 nocu do ujutru .
Ili da narede obavezno nosenje maske i rukavice, maske ne vrede ako se ne nose rukavice.
Krizni stab hoce da unisti privredu a ne da kontrolise epidemioloske protivmere.
A celodnevni policaj cas, cemu to , da ne rade zaposleni , i kad prodje neki putnik prolaznik donese novi soj i nanovo .
Znaci namirnice koji su mnogi pipkali rukama i neki i kasljucali po njima da stavim u rernu na 200 stepeni i sterilisem .sta ce ti rukavice?
nemoj s rucerdama da brknes po nosu ili glavi uopste i mirna bosna...strpi se dok ne operes nisi mali...
ebem ti rukavice i maske....drzi distancu
namirnice o kojimagovorisu su voce i povrce, pa opraces voce a povrce takodje i to dobro pod jakim mlazom vode, a potom ces gospodine to kuvati ili ispeciZnaci namirnice koji su mnogi pipkali rukama i neki i kasljucali po njima da stavim u rernu na 200 stepeni i sterilisem .
šta da se radi, neka se spašava ko možeUpravo se zato Eparhija Raško Prizrenska otuđila od tih koje opisuješ da bi sačuvali Svetosavlje u katakombama širom Srbije.I ko im priđe kao ja što sam ima prvo može da spasi svoju dušu i da se izbegne ekumeniste.Sveštenici Eparhije Raško Prizrenske ne voze džipove i skupa kola.Ne žive u raskoši kao oni jer takvi ne mogu biti mili Bogu i poštovati ono u šta su se zakleli kada su počeli da služe Bogu.
Baš tako.šta da se radi, neka se spašava ko može
I koja je tebi korist ako ja ne pišem o ovome, ajde iskreno?nesko jel ti to imas neku radnjicu cvecaru nesto slicno?
pa si propo ko grcka cim tolko pises o koroni ebenoj?
malo malo nesko o policijskom casu...
opusti se, osim ako nisi direktno ukenj.an zbog toga a ocito jesi...
Може да се проба и са потпуном блокадом , као пре годину дана.То смо већ имали скоро 2 месеца и није помогло, ковид је остао у Србији.Није успео ни концепт масовног прокужавања у Шведској/УК.Znaci kontas da blokada od nekolko miliona radnika daje bolji efekat od stotinu hiljada na 7 dana.
A, znaci Kina kad zabrani neke namirnice zbog kontaminacije virusom ona ne zna za tu tvoju teoriju kuvanja i pranja.namirnice o kojimagovorisu su voce i povrce, pa opraces voce a povrce takodje i to dobro pod jakim mlazom vode, a potom ces gospodine to kuvati ili ispeci
aj nemoj me s glupostima tu zamjavati...
stavi i na dupe ako hoces kesu bas me briga...