38imak
Elita
- Poruka
- 20.328
I stani Tihi, ti ozbiljno mislis da poverujemo u ovu pricu?Pitaju ih zasto ste tu ko vas je poslao - kazu profesor iz nase skole zato sto zeli da bude novi direktor.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I stani Tihi, ti ozbiljno mislis da poverujemo u ovu pricu?Pitaju ih zasto ste tu ko vas je poslao - kazu profesor iz nase skole zato sto zeli da bude novi direktor.
Napraviće neko pametan računicu i videti da je bolje i od građanskog rata i od vanrednog stanja, da jednostavno Vučića nema. Jeftinije, bezbolnije, brži put prema normalnotsti... Tako da imaš i to treće "ili".nema više Pumpadžijo,
sledi vanredno stanje ili gradjanski rat ...
potvrdio Nole a i mnogi drugi poslednje sedmice ...
Ja kad sam upozoravao, vi ste se smejali ...
sta cemo sad ?
Ko ce sada da spase stvar ?
Не него ћу да поверујем да омладинци који не знају таблицу множења знају шта је владавина права и корупција, а да их није неко старији инструисао шта да мисле и говоре.I stani Tihi, ti ozbiljno mislis da poverujemo u ovu pricu?![]()
![]()
![]()
odlepili su zato sto koriste srednjoskolce za sopstvene ciljeve i unistavaju im buducnost
skoro mi prica drug radi u policiji u kraljevu, maskirani likovi kamenovali policiju i unistavali vozila i oni ih uhapse
ispostavi se da su svi maloletni i ucenici sumarske skole u kraljevu
Pitaju ih zasto ste tu ko vas je poslao - kazu profesor iz nase skole zato sto zeli da bude novi direktor.
Toliko o blokaderima.
Unistavaju deci buducnost prave im robiju da bi oni zaseli u fotelje.
Oće i da nema p.derluka kao u Švedskoj, a u tom cilju moraju da sruše Vučića i Brnabu.Хоће омладинци да Србија буде пристојна и нормална земља, попут Шведске, Данске и В.Британије, у којима има 50 пута више силовања него у ненормалној и непристојној Србији.
nema više Pumpadžijo,
sledi vanredno stanje ili gradjanski rat ...
potvrdio Nole a i mnogi drugi poslednje sedmice ...
Ja kad sam upozoravao, vi ste se smejali ...
sta cemo sad ?
Ko ce sada da spase stvar ?
Ima i u Srbiji nego su zaštićeni i nekažnjeni, samim tim i neprebrojani.Ovde se to zove ''probni razgovor za posao'' ako pričaš o silovanjima..Хоће омладинци да Србија буде пристојна и нормална земља, попут Шведске, Данске и В.Британије, у којима има 50 пута више силовања него у ненормалној и непристојној Србији.
Ima i u Srbiji nego su zaštićeni i nekažnjeni, samim tim i neprebrojani.Ovde se to zove ''probni razgovor za posao'' ako pričaš o silovanjima..
Не него ћу да поверујем да омладинци који не знају таблицу множења знају шта је владавина права и корупција, а да их није неко старији инструисао шта да мисле и говоре.
AuuuuuuuuuuuuuuNapraviće neko pametan računicu i videti da je bolje i od građanskog rata i od vanrednog stanja, da jednostavno Vučića nema. Jeftinije, bezbolnije, brži put prema normalnotsti... Tako da imaš i to treće "ili".
UaaaaaaaaaAuuuuuuuuuuuuuu
ima top.Nema top. Ima robijahttps://nova.rs/vesti/drustvo/sprema-se-veliki-protest-1-septembra-oglasili-se-srednjoskolci/
ovi su nacisto odlepili
autorska
Има силовања у Србији, али 100-нак годишње, а не 2800 као у Данској , 2200 у Норвешкој, 1 800 у Финској , 2000 у Аустрији.У Немачкој је стопа силовања 10 пута већа него у Србији, у УК 57 пута већа него у Србији.Ето то су пристојне и нормалне земље у којима жене не смеју да изађу на улицу, јер их неко може силовати у сред бела дана, а независни суд ће му изрећи условну осуду или 5-6 месеци кућног затвора.Ima i u Srbiji nego su zaštićeni i nekažnjeni, samim tim i neprebrojani.Ovde se to zove ''probni razgovor za posao'' ako pričaš o silovanjima..
Биле су блокаде факултета, па блокаде улица, па спаљивање локала, па мотке, штангле и летве.Сваког чуда три дана доста.Ti i Tihi treba da napisete takav neki scenario za film; sigurno ce da vam plate, jer tako nesto do sada sigurno nije bilo ni na filmu.
Jesi li siguran u to?што бих бирао кад немам ни једно кривично дело...ал чудно ми је што си Шапића ставио у Забелу..он је последњи који би требао да се процесуира..
pa sta je uradio a da je krivicno ?Jesi li siguran u to?
Zašto? Pa i mame i tate su završili po partijskim linijama, neki pod Mirom i Zlobom, neki po dosovskim.jurice ih roditelji motkama
Bar još 3-4.изгубили су једну годину...сад се поставља питање да ли ће још једну... мислим на знање ..
Ma gde to?Bar još 3-4.
Nema ozbiljne vlasti da komplet pošalje na polaganje prijemnog, pa sve od nule. Uz javno polaganje pismenih i ispita, kao na Tajvanu.
Sumnjam da je Toma Mona bilo šta ikada polagao, Mali ne namerava, a Anne B. bi možda i prošla, deluje kao bubatorka.Ma gde to?
Zamisli Tomu, Malog, Brnabu da polažu nešto što nikada nisu učili.
Ponoviću : neprijavljena silovanja ne ulaze u brojku koju Srbija ima. A inače, ja šetah i danju i noću po tim nekim zemljama, nisam primetila da su me silovaliИма силовања у Србији, али 100-нак годишње, а не 2800 као у Данској , 2200 у Норвешкој, 1 800 у Финској , 2000 у Аустрији.У Немачкој је стопа силовања 10 пута већа него у Србији, у УК 57 пута већа него у Србији.Ето то су пристојне и нормалне земље у којима жене не смеју да изађу на улицу, јер их неко може силовати у сред бела дана, а независни суд ће му изрећи условну осуду или 5-6 месеци кућног затвора.
To sto u Danskoj ima 2800 prijavljenih silovanja, a u Srbiji 100, ne znaci da u Danskoj ima 28 puta vise silovanja; vec da se u Srbiji 28 puta manje prijavljuje kada se desi silovanje, nego u Danskoj.Има силовања у Србији, али 100-нак годишње, а не 2800 као у Данској , 2200 у Норвешкој, 1 800 у Финској , 2000 у Аустрији.У Немачкој је стопа силовања 10 пута већа него у Србији, у УК 57 пута већа него у Србији.Ето то су пристојне и нормалне земље у којима жене не смеју да изађу на улицу, јер их неко може силовати у сред бела дана, а независни суд ће му изрећи условну осуду или 5-6 месеци кућног затвора.
Можда ти ниси приметила, али шта знаш како изгледа силовање у тим напредним земљамаPonoviću : neprijavljena silovanja ne ulaze u brojku koju Srbija ima. A inače, ja šetah i danju i noću po tim nekim zemljama, nisam primetila da su me silovali
![]()