Sprema se veliki protest 1. septembra? Oglasili se srednjoškolci

nema više Pumpadžijo,
sledi vanredno stanje ili gradjanski rat ...
potvrdio Nole a i mnogi drugi poslednje sedmice ...
Ja kad sam upozoravao, vi ste se smejali ...
sta cemo sad ?
Ko ce sada da spase stvar ?
Napraviće neko pametan računicu i videti da je bolje i od građanskog rata i od vanrednog stanja, da jednostavno Vučića nema. Jeftinije, bezbolnije, brži put prema normalnotsti... Tako da imaš i to treće "ili".

I stani Tihi, ti ozbiljno mislis da poverujemo u ovu pricu? :cepanje: :cepanje: :cepanje:
Не него ћу да поверујем да омладинци који не знају таблицу множења знају шта је владавина права и корупција, а да их није неко старији инструисао шта да мисле и говоре.

odlepili su zato sto koriste srednjoskolce za sopstvene ciljeve i unistavaju im buducnost

skoro mi prica drug radi u policiji u kraljevu, maskirani likovi kamenovali policiju i unistavali vozila i oni ih uhapse

ispostavi se da su svi maloletni i ucenici sumarske skole u kraljevu

Pitaju ih zasto ste tu ko vas je poslao - kazu profesor iz nase skole zato sto zeli da bude novi direktor.

Toliko o blokaderima.

Unistavaju deci buducnost prave im robiju da bi oni zaseli u fotelje.
:rotf:Profesor iz škole u Kraljevu, poslao decu iz škole da razbijaju policijska vozila jer on hoće da bude direktor škole???!? Andersen pokojni se okreće u grobu a braća Grim se dižu iz mrtvih :rotf:

Хоће омладинци да Србија буде пристојна и нормална земља, попут Шведске, Данске и В.Британије, у којима има 50 пута више силовања него у ненормалној и непристојној Србији.
Oće i da nema p.derluka kao u Švedskoj, a u tom cilju moraju da sruše Vučića i Brnabu. :lol:

nema više Pumpadžijo,
sledi vanredno stanje ili gradjanski rat ...
potvrdio Nole a i mnogi drugi poslednje sedmice ...
Ja kad sam upozoravao, vi ste se smejali ...
sta cemo sad ?
Ko ce sada da spase stvar ?

Ne sledi vanredno stanje. Neće biti nikakvog vanrednog stanja.

Vučić to ne sme da proglasi, jednostavno. Bio bi jako loš potez da to uradi, mnogo gori od onih koje je ranije poduzimao.

Хоће омладинци да Србија буде пристојна и нормална земља, попут Шведске, Данске и В.Британије, у којима има 50 пута више силовања него у ненормалној и непристојној Србији.
Ima i u Srbiji nego su zaštićeni i nekažnjeni, samim tim i neprebrojani.Ovde se to zove ''probni razgovor za posao'' ako pričaš o silovanjima..

Не него ћу да поверујем да омладинци који не знају таблицу множења знају шта је владавина права и корупција, а да их није неко старији инструисао шта да мисле и говоре.

Ti i Tihi treba da napisete takav neki scenario za film; sigurno ce da vam plate, jer tako nesto do sada sigurno nije bilo ni na filmu.

Ima i u Srbiji nego su zaštićeni i nekažnjeni, samim tim i neprebrojani.Ovde se to zove ''probni razgovor za posao'' ako pričaš o silovanjima..
Има силовања у Србији, али 100-нак годишње, а не 2800 као у Данској , 2200 у Норвешкој, 1 800 у Финској , 2000 у Аустрији.У Немачкој је стопа силовања 10 пута већа него у Србији, у УК 57 пута већа него у Србији.Ето то су пристојне и нормалне земље у којима жене не смеју да изађу на улицу, јер их неко може силовати у сред бела дана, а независни суд ће му изрећи условну осуду или 5-6 месеци кућног затвора.

Ti i Tihi treba da napisete takav neki scenario za film; sigurno ce da vam plate, jer tako nesto do sada sigurno nije bilo ni na filmu.
Биле су блокаде факултета, па блокаде улица, па спаљивање локала, па мотке, штангле и летве.Сваког чуда три дана доста.

Има силовања у Србији, али 100-нак годишње, а не 2800 као у Данској , 2200 у Норвешкој, 1 800 у Финској , 2000 у Аустрији.У Немачкој је стопа силовања 10 пута већа него у Србији, у УК 57 пута већа него у Србији.Ето то су пристојне и нормалне земље у којима жене не смеју да изађу на улицу, јер их неко може силовати у сред бела дана, а независни суд ће му изрећи условну осуду или 5-6 месеци кућног затвора.
Ponoviću : neprijavljena silovanja ne ulaze u brojku koju Srbija ima. A inače, ja šetah i danju i noću po tim nekim zemljama, nisam primetila da su me silovali
:mrgreen:

To sto u Danskoj ima 2800 prijavljenih silovanja, a u Srbiji 100, ne znaci da u Danskoj ima 28 puta vise silovanja; vec da se u Srbiji 28 puta manje prijavljuje kada se desi silovanje, nego u Danskoj.

Ponoviću : neprijavljena silovanja ne ulaze u brojku koju Srbija ima. A inače, ja šetah i danju i noću po tim nekim zemljama, nisam primetila da su me silovali
:mrgreen:
Можда ти ниси приметила, али шта знаш како изгледа силовање у тим напредним земљама :mrgreen:
Што би рекао Џеј за шибицаре у Италији, тамо тражиш маче испод три лавора, а не куглицу испод три кутије шибица :mrgreen:

Back