Sprema se veliki protest 1. septembra? Oglasili se srednjoškolci

Капирам, Државу умеју да воде само Вучић и ти.
Далеко било неко школован и крштеног радног стажа у поштеном послу

drzavu umeju da vode ljudi sa odredjenom skolom obrazovanjem i zivotnim iskustvom, koje vi nemate

profesorinunivrrziteta izvolte

studenti javite se kad zavrsite fakultete i steknete 20 godina zivotnog iskustva

drzavu umeju da vode ljudi sa odredjenom skolom obrazovanjem i zivotnim iskustvom, koje vi nemate

profesorinunivrrziteta izvolte

studenti javite se kad zavrsite fakultete i steknete 20 godina zivotnog iskustva
drzavu vodi ana brnabic recimo

zavrsila nesto toboz ali onlajn, ni u prvih 1000 u svetu nije. narvano niej trajalo ni dve godine. ja se cudih pa kak ona onako us.rano naglaba engleski kadje diplomirala u usa... kad ono on lajn neko njesra...

toma diploma diplomirao u nedelju

sinisa mali doktorirao sa tudjim doktoratom...

predsednik nema dana staza u pravnoj struci...

To je posledica Vučićeve osvete nastavnicima i profesorima.
Naime, posle zimskih protesta, direktori srednjih škola su masovno krenuli da otpuštanjem kažnjavaju profesore koji su uzeli učešće u protestu.
Ali tim otpuštenim profesorima nisu našli zamenu, pa su se našli u problemu: nema ko da predaje. Improvizovali su, profesori hemije su predavali biologiju, ljudi sa završenim menadžmentima matematiku - što je generalno srozalo celokupno školstvo i obrazovanje.

Tako da deca nemaju šta da izgube, školstvo je uništio Vučići, a mogu da dobiju rušenjem njega - da se obrazovanje postavi na zdrave temelje. Zato, deco, do kraja! Dole fašistički tiranin, uništitelj obrazovanja i svega čega se dotakao.

Bravo.
Kažeš da sam navodno neinformisan a ti informisana o stanju prosveti i postavim ti pitanje a ti tako ;)
Ok je ako ne znaš , sve ok. :ok:
Bravo i tebi za pokušaj omalovažavanja. Ako ti je lakše da tako misliš, da, ja nemam pojma niti sam u prosveti, ovo sve do sada sam izmišljala jer mi dosadno :D Šta god da sam do sada napisala je izazvalo salvu uvreda prosvetnih radnika, pravo da ti kažem, baš me briga ko će da vam uči decu i kako će biti naučena. Ako vas nije briga što ja da se cimam više...

Izvini a šta sam pogrešio

Pogledaj režimske skupove i skupove "blokadera".

Garantujem ti da prosečni posetilac prvog skupa ima najmanje 6 godina škole MANJE od prosečnog učesnika drugog skupa, jer od ovih prvih mnogi nemaju ni osmogodišnju završenu a ovi drugi su svi sa minimalno srednjom školom a mnogi sa fakultetom.

I sad se ekipa koja je bežala od knjige ceo život i koju je uvek mrzela učiteljica sveti onima kojima je škola uvek bila na prvom mestu.
Da i.....
kako Srbiji tačno pomaže da maloletna deca, klinci i klinceze, gube godine osnovne škole.....

Biće ih za koju godinu više na Vučićevom mitingu?

Zašto su odlepili..Niko nije zaboravio nadstrešnicu i dok se to ne reši i ne oznace i pokažnjavaju krivci za nadstrešnicu i za korupciju bice protesta

odlepili su zato sto koriste srednjoskolce za sopstvene ciljeve i unistavaju im buducnost

skoro mi prica drug radi u policiji u kraljevu, maskirani likovi kamenovali policiju i unistavali vozila i oni ih uhapse

ispostavi se da su svi maloletni i ucenici sumarske skole u kraljevu

Pitaju ih zasto ste tu ko vas je poslao - kazu profesor iz nase skole zato sto zeli da bude novi direktor.

Toliko o blokaderima.

Unistavaju deci buducnost prave im robiju da bi oni zaseli u fotelje.

Ček' Tihi zar ne pratiš?

Uskoro kreću mnogo veći protesti i blokade nego do sada od novembra još.

Pravo pumpanje tek počinje; ovo do sada nije bilo ništa u poređenju sa onim što sledi.

nema više Pumpadžijo,
sledi vanredno stanje ili gradjanski rat ...
potvrdio Nole a i mnogi drugi poslednje sedmice ...
Ja kad sam upozoravao, vi ste se smejali ...
sta cemo sad ?
Ko ce sada da spase stvar ?

Back