- Poruka
- 6.261
e samo zato moli boga da sklone vucica jer taj je lud i to ce da uradi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
alo bre...ko ce da ti vojno intervenise ako vlada hrvatske dobrovoljno da deo oduzet osimskim sporazumima? ko ce da te brani, muslimani, siptari austrijanci, nemci? si ti zdrav ima samo da saznas iz novina i da cutis. sta ce kolinda u dresu da igra u briselu?
a na more cete ubuduce ako niste dobri i bunite se ici kroz onaj novi triple A spski moreuz ili onaj vama toliko drag dukljanski jer ste ista sorta
nema batice vise brela hvara i kornata...to ce ti biti vojni poligoni zabarski jer zabari kad krenu cim dobiju zeleno svetlo zaustavljaju se samo tamo gde vide srpsku trobojku...
cela istra glas za italijane i glas im se valorizuje u italiji a ovaj se zanosi da ce stati kod rijeke u najgorem slucaju...ili umagu... niste svesni...
ti ne znas da istrani glasaju na italijanskim izborima? ne znas vidim... nebitno.
samo jos nesto jer zurim... pre desetak godina sam ovfde nacrtao st ce se desiti ako se posle milosevica ovde pojavi neki ludak kvazi srbin koji ce da upregne masineriju... do reci se sve desilo, cak sam i projektovao drugarske veceri sa dodikom i putinom uz vola na raznju i to se deilo, nacrtao sta ce se desiti sa drugim okom u glavi dukljanima kako ce se okrenuti gore od vas spram srbi9je i to se desilo...e tako sam isto nacrtao sta ce se desiti sa vama koji mislite da ste uhvatili boga za yaya sto ste usli u eu... da ste ostalivan mogli bi da vam duvaju, posto ste njihovi robovi sa beneficijama i godisnjim obaveznim davanjima ima da slusate sve sto vam gazda kaze... niste vi britanija da izadje gosposdski iz zajednice ako se sa necim ne slaze... trenutni interes geopoliticki je upravio taj da italija drzi u svom posedu pola jadrana i sa ove strane a u drugoj polovini da ima stacionar za vojsku kao gostujucu. sta mislis da ce se desiti kad nato zvanicno uparkira brodovlje i nosce aviona u duklji? da ste vi slepo crevo?
varas se dragi moj, vi cete naebati vise nego mi setri se ovoga i vise ce vas boleti. adj boze da gresim jer ceo taj scenario se ostvaruje i nece zbog hrvata biti apokalipsa kao sto ti jado mislis vec cete vi bit kolateral svetskeog dogovora oko necega sto se moze zvati ww amozda i ne mora. da ljudi u srbiji znaju deo ovoga razumečli bi sta se desava ali su oni tocilabas kao hrvati u hrvatskoj... to mladi osecaju bolje i beze kolko ih noge nose i iz srbije a tragicnije i iz hrvatske koja im obecava sigurnu buducnost... ati se zapitaj da li lupam ili nesto drugo.
Naravno da su pripadnici srpske vojske bili uredno najavljeni, i naravno da je od njihove najave odmah bilo odluceno da im se zabrani ulaz.
Lijepa nasha koristi svaku priliku da nanese kakvu god stetu Srbiji, da ih se ponizi kako je god moguce, gdje god, i bilo kad, i ne pada im na pamet da se drze bilo kakvog protokola ili pravila, to sto su pripadnici bili uredno najavljeni ovdje ne znaci ama bas nista.
Svi oni koji se cude ovom zaboravljaju srz rvackog bica.
Vi ste sami krivi za to, dok lijepa nasha sustavno zatire sve tragove Srba, vi obnavljate kuDaleko je to od hrvatijanske pobjede...ne znam zasto niko da se uhvati pitanja o zabrani ulaska civila sa podrucja RS u RH zbog odavanja pocasti i komemoraciji u Jasenovcu, najavljenima od priznatog Episkopa Srpske Pravoslavne Crkve, Jovana?
Ne znam kako bi reagovale Njemacka i Engleska da su "Srbijanci" zabranili Hrvatijancima dolazak na otvarenje, o trosku srpskih poreskih obveznika obnovljene, kuce Jelacica?!
Dokaz?![]()
Nisu zato sto ga nema.