sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Jel nekad neko od vas maznuo sponzorusu koja se u njega zaljubila i onda je izvozao i potrosio joj lovu pa je ostavio na fin nacin?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel nekad neko od vas maznuo sponzorusu koja se u njega zaljubila i onda je izvozao i potrosio joj lovu pa je ostavio na fin nacin?
Taj sam
treba neki savet?
Taj sam
treba neki savet?
Ti si zensko i to ne mozes
Ovo nece izaci na dobro![]()
Štooo?
A normalno ti je da čitaš kako muškarac daje savete o porođaju npr?
Msm, ne muškarac lekar, nego muškarac prosečan forumaš.
Ne mislila sam napravices monstruma od njega![]()
Koji je kontekst tvog pitanja? Ne fali vam ništa. Samo nekima(u manjini su) fali svaštaSta nama fali?
@Tema:
Ne zanimaju me sponzoruse niti ja zanimam njih.
Štooo?
sponze nemaju lovu
Ako je sponzor onaj koji daje lovu a sponzoruša onaj koji prima lovuDa.Jedino im je izgled za 10.Ako zelis da ojadis sponzorusu najbolje da joj poharas ormar i cipelarnik.I nocni stocic.Jer izgled je njeno najvece bogatstvo....![]()
Gde se to dogodilo i kako je do toga dosloDobro sinke, a ti zamisli da sam muško, što si sitničav
- - - - - - - - - -
Štooo?
I ja sam mislila na taj film pre par dana a zasto to ne znamSAd kad to spominjete setih se onog filma gde je Svajcineger postao trudan![]()
Nisam videla prisustvo svetog duha ali ko znaMozda si trudna![]()
Pa to ih ti zatrudnjujes
Ja sam ti maher za te stvari,jedna drugarica zatrudnela al nije znala i ja ukaficu posto je bila nadrk kazem da nisi trudna..
Druga drugarica bila u klubu i opet nesto nadrk bila i ja krenem da je sprdam da nije trudna..
Obe su vec bile trudne,samo ova prva jos nije ni znala a ova dr je sumljala
Znaci plasi me se![]()
jedno 2-3,ponadale se usce,knez,voznjice,al odno vrag salu samo soba kujna wcJel nekad neko od vas maznuo sponzorusu koja se u njega zaljubila i onda je izvozao i potrosio joj lovu pa je ostavio na fin nacin?
sponzoruše se ne zaljubljuju, samo prave predračune u glaviJel nekad neko od vas maznuo sponzorusu koja se u njega zaljubila i onda je izvozao i potrosio joj lovu pa je ostavio na fin nacin?