Quantcast

SPORTSKA OPREMA

Poruka
3.783
nije brate
ako trcis onda trcis a ne biras boje odece i gledas da li ti dobro stoji ili ne.

Preporuka za trcanje je sledeca trenerka ne pamucna vec prava ona sportska tanka sto kosta oko 7000 din, majca atletska, uredjaj za nosenje telefona oko ruke, u telefonu sve namesteno gprs muzika i veoma vazno moze se naci na google pley aplikaciji program koji kada u zavisnosti kako je podesen automacski nakon blagog tapa dva tri puta u telefon prebacuje pesmu sledecu ili predhodnu premotava itd.
Znojnice, patike, naravno neces trcati u cipelama ili cizmama u kojima ti nije ugodno lol


Kada trcis trcis ne gledas to sto sam nabrojao lol
 

jagodinko

Ističe se
Poruka
2.056
Kad sam svojevremeno trcala nosila sam ofucane stvari i jedne od patika koje su mi najvise prijale. Vidim da difovci nose te kratke dopicnjak sortseve iz 80ih. I mom bi lepo stajao. Na kraju nije bitno sta nosis, samo gledaj da patike ne budu od koze.
 

krflsd

Primećen član
Poruka
554

krflsd

Primećen član
Poruka
554
Vodič za kupovinu trake za trčanje

Cena trake za trčanje je uglavnom veća u odnosu na cene drugih sprava za fitnes. Ovo je možda jedan od najbitnijh faktora koji utiče na kupca da se odluči da kupi traku. Mislimo da cena i nebi trebala da bude presuđujući faktor jer je bolje dati i koji dinar više ali za malo veći kvalitet.
Površina za trčanje mora da bude odgovarajuća. Proverite dali imate dovoljno mesta da trčite komotno i da ne udarate nogama sa strane ili spreda.
Sigurnost mora da bude na visokom nivou. Pored gore navedenih dimenzija površine za trčanje poželjno je da traka ima i osigurače koji će zaustaviti traku ako previše zaostanete i dođee u situaciju da skliznete sa trake.
Snaga i broj motora mora biti odgovarajući. Trake sa više motora i većom snagom su skuplje ali su izdržljivije i dugotrajnije. Dakle, možda će se taj novac isplatiti na duže staze. U našoj ponudi trenutno postoje trake sa 1 i 2 motora snage do 2.0 HP.

traka-za-trcanje-01--240x200.jpg

Osećaj prilikom trčanja. Bilo bi vrlo poželjno da površina trake bude takva da pri trčanju kolena budu izložena najmanjem opterećenju.
Displej trake mora da ima puno opcija, da bude pregledan i intuitivan. Na displeju minimalno mora da postoji informacija od pređenom putu, vremenu, potrošenim kalorijama... I naravno da se ovim infomacijama lako manipuliše.
Koje trening programe traka ima? Brzina trčanja kao i uspon su obavezne funkcije. Njma se takođe lako upravlja preko displeja trake.
Kvalitet izrade trake mora da bude visok. Traka mora da bude stabilna pri treningu.
Koliko prostora imate na raspolaganju u stanu? Traka za trčanje ponekad može da bude velika. Zato dobro isplanirajte prostor u stanu gde će te je smestiti. Poželjno bi bilo da traka ima i točkiće kako bi je lako pomerali po stanu.
Koliku buka traka pravi? Što manju buku pravi manje ćete smetati ukućanima.
 
Top