Sport u Zrenjaninu

novu halu su dobro osmislili mada meni je ova stara mnogo bolja u njoj sam odigrao puno utakmica i bice mi cudno kad udjem prvi put u novu bolje da su napravili neshto drugo npr drive-in ili bioskop ili skate park

Neka, neka, treba nama ta nova hala. Nemaš poima koliko klubova nema svoje prave prostorije, i nemaš poima u kakvim nam rupama omladina provodi najbolje godine života, navodno baveći se nečim što će im doneti dobro za ceo život. Kada kreneš samo od podruma u OŠ Sonja Marinković, uglovima stare hale, i mnogim hodnicima mnogih drugih škola i raznoraznih neadekvatnih prostorija sa neadekvatnom podlogom... Treba nama ta nova hala. Samo se ja bojim da ne stanu sa gradnjom odmah nakon izbora. Na žalost ali danas sve ima veze sa politikom :(

Ma...odbojkaški klub u Kleku...treniram NFL u NSu, a ovde takođe nema toga nego u Kleku...ne smeta meni Klek, nego bre da nemamo to ovde...čista glupost...karate klub Dijamant, Ruk. klub Proleter, rvački klub Proleter, ŽOK Zrenjanin 023, ŽKK Proleter, PK Proleter...uspešni klubovi našeg grada...evo, kadeti bejzbol kluba "Gradnulica Bečkerek" su osvojili nagradu sportskog saveza opštine Zrenjanin kao najperspektivnija mlada ekipa u 2007. godini i sad ne mogu da treniraju na Gradnulici zbog fudbalera...šta reći...ima još takvih primera...

Eto, preselili su se u ZR...igraju tekme na vojnom, a sad za vikend igraju protiv nas-NS Dukes... :) Pa ko hoće nek dođe da gleda, mislim da će biti u nedelju...

Back