slugger Zainteresovan član Poruka 263 10.12.2006. u 18:44 - Sport Klub #2 zna li neko da li ce se mozda od sledece sezone na Sport Klubu prenositi MLB (Major League Baseball)? ili mozda neke bejzbol utkmice?
zna li neko da li ce se mozda od sledece sezone na Sport Klubu prenositi MLB (Major League Baseball)? ili mozda neke bejzbol utkmice?
BUBIVII Aktivan član Poruka 1.354 11.12.2006. u 12:55 - Sport Klub #3 Pa,nije los ja sam pre gledao BARCA TV,a sad ga gledam samo kad stignem.......
Detroit Aktivan član Poruka 1.524 12.12.2006. u 01:07 - Sport Klub #4 Ja još nemam SK, ne ide u paketu kablovske...
E Englez Zainteresovan član Poruka 369 13.12.2006. u 18:50 - Sport Klub #5 Ne pamtim da sam video prenos ili snimak nekog takmičenja u kome su učestvovale pripadnice lepšeg pola. Zato je RAI SPORT bio zakon.
Ne pamtim da sam video prenos ili snimak nekog takmičenja u kome su učestvovale pripadnice lepšeg pola. Zato je RAI SPORT bio zakon.
vlada_susa Primećen član Poruka 737 14.12.2006. u 01:21 - Sport Klub #6 slugger: zna li neko da li ce se mozda od sledece sezone na Sport Klubu prenositi MLB (Major League Baseball)? ili mozda neke bejzbol utkmice? Kliknite za proširenje... O cemu se tacno radi kada je rec o toj MLB??? Trenutno se pusta NCAA, a NBA nema zbog jako slabe gledanosti...
slugger: zna li neko da li ce se mozda od sledece sezone na Sport Klubu prenositi MLB (Major League Baseball)? ili mozda neke bejzbol utkmice? Kliknite za proširenje... O cemu se tacno radi kada je rec o toj MLB??? Trenutno se pusta NCAA, a NBA nema zbog jako slabe gledanosti...
dr.antrax Zainteresovan član Banovan Poruka 200 16.12.2006. u 13:13 - Sport Klub #8 Ma super je, jedino steta nema NBA ove godine, ali ipak jos ima evrolige.