vojo3
Zainteresovan član
- Poruka
- 201
Kako gledati soort klub kanale bez EON platforme,u pitanju je set od 10 SK kanala ukljucujuci i SK HD i Nova Sport.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je sada kupio Telekom.I ako si na nekim od njihovih sistema,mozes gledati preko Arene.Kako gledati soort klub kanale bez EON platforme,u pitanju je set od 10 SK kanala ukljucujuci i SK HD i Nova Sport.
Pa gotovo je."Bio jednom jedan Sport Klub",sada se zove Arena.Očekujem dan bio jednom jedan Sport Klub.![]()
Nije još ofišl. I dalje imam SBB i SK.Pa gotovo je."Bio jednom jedan Sport Klub",sada se zove Arena.
Dobro,ali na Areni je poceo SK da se prikazuje.Verovatno postoji neko vreme kada to skroz treba da predje u Telekom.Meni ne bi smetalo da i vama ostane.zasto ne biste i vi imali.Ovi nece da uzmu N1i NOVAs.Sada cu da ih zovem svaki dan i da ih pitam,sto nisu preuzeli i ta dva programa.Da cujemo malo i drugu stranu lica naseg predsenika.Nije još ofišl. I dalje imam SBB i SK.
Tamo do skoro nije bilo SK-va,vec samo Arena.Dok je bio Samostalan Kopernikus,pre nego sto je presao u Supernovu,imali smo SK-ove.medjutim kada je preslo u Supernovu,jedno vreme je bilo,pa su se te dve kuce nesto pokarabasile.Onda je United Grop prestao da salje svoje programe na Supernovu.Ma lopovska posla.Ovde u Bgu imam SBB, ali samo SK. U drugom mestu imam MTS. Tamo nisam i ne mogu da znam šta imam od kanala.
не преноси још арене (евролигу)To je sada kupio Telekom.I ako si na nekim od njihovih sistema,mozes gledati preko Arene.
Onda ti nemas sve Arene.I kada se bude preuzelo,morace da se preskeniraju kanali.Mada ja ne znam sada pod kojim brojem imam Evroligu na Areni.не преноси још арене (евролигу)
имам све арене на арени клауд, али или идем на утакмице или гледам на СК за садOnda ti nemas sve Arene.I kada se bude preuzelo,morace da se preskeniraju kanali.Mada ja ne znam sada pod kojim brojem imam Evroligu na Areni.
Pa dobro.Dok se to sve ne resi.ali su poceli i ranije da prenose evroligu i superligu u fudbalu.имам све арене на арени клауд, али или идем на утакмице или гледам на СК за сад
нашу Супер лигу у фудбалу знам да арена преноси али би требало онда да пусте преносе и на СК као што су са СК пустили преносе евролиге на арениPa dobro.Dok se to sve ne resi.ali su poceli i ranije da prenose evroligu i superligu u fudbalu.
Pa ne zanm.Znam da je Supernova do skoro bila vuckova i da nije hteo da uzima te programe sa United,zbog N1 i NOVEs.Posle ovi nisu hteli da daju prava na gledanje SK-va.Telekom je to sada preuzeo i skoro je bilo i na TV-u da je otkupila prava na SK-ve.Mrzi me da skeniram tv ponovo da vidim da li je to skroz preslo,jer kod ovih cim dodje do nekih promena,mora tva da se preskenira,pa posle moram da pakujem programe koje gledam,a ne Pink i Hepy.Te dve televizije ne koristim uopste.Jesam im bio dosadi neko vreme i svaki dan sam ih zvao da nam puste SK-ve,a oni se izvlace i kazu da im United Group ne dozvoljava prenos.Zbog cega,ono zbog vucka.нашу Супер лигу у фудбалу знам да арена преноси али би требало онда да пусте преносе и на СК као што су са СК пустили преносе евролиге на арени
Bas te to ovih dana pitam brate pored gomila obaveza u skoli, kad ce preci ni ovako nista ne stizem da odgledam(EL i tenis).Jel info 100 % zvanicna.Ваљда се од 31. марта гаси, а програм им прелази на арена канале
Imam m sat tv iz srpske..Ne znam da li ce mi iz Srpske dobiti prenos sadrzaja?
нисам сигуран али мислим да хоћетеImam m sat tv iz srpske..Ne znam da li ce mi iz Srpske dobiti prenos sadrzaja?