Sport klub

• Začetnik teme Začetnik teme vojo3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije još ofišl. I dalje imam SBB i SK.
Dobro,ali na Areni je poceo SK da se prikazuje.Verovatno postoji neko vreme kada to skroz treba da predje u Telekom.Meni ne bi smetalo da i vama ostane.zasto ne biste i vi imali.Ovi nece da uzmu N1i NOVAs.Sada cu da ih zovem svaki dan i da ih pitam,sto nisu preuzeli i ta dva programa.Da cujemo malo i drugu stranu lica naseg predsenika.

Ovde u Bgu imam SBB, ali samo SK. U drugom mestu imam MTS. Tamo nisam i ne mogu da znam šta imam od kanala.
Tamo do skoro nije bilo SK-va,vec samo Arena.Dok je bio Samostalan Kopernikus,pre nego sto je presao u Supernovu,imali smo SK-ove.medjutim kada je preslo u Supernovu,jedno vreme je bilo,pa su se te dve kuce nesto pokarabasile.Onda je United Grop prestao da salje svoje programe na Supernovu.Ma lopovska posla.

Pa dobro.Dok se to sve ne resi.ali su poceli i ranije da prenose evroligu i superligu u fudbalu.
нашу Супер лигу у фудбалу знам да арена преноси али би требало онда да пусте преносе и на СК као што су са СК пустили преносе евролиге на арени

нашу Супер лигу у фудбалу знам да арена преноси али би требало онда да пусте преносе и на СК као што су са СК пустили преносе евролиге на арени
Pa ne zanm.Znam da je Supernova do skoro bila vuckova i da nije hteo da uzima te programe sa United,zbog N1 i NOVEs.Posle ovi nisu hteli da daju prava na gledanje SK-va.Telekom je to sada preuzeo i skoro je bilo i na TV-u da je otkupila prava na SK-ve.Mrzi me da skeniram tv ponovo da vidim da li je to skroz preslo,jer kod ovih cim dodje do nekih promena,mora tva da se preskenira,pa posle moram da pakujem programe koje gledam,a ne Pink i Hepy.Te dve televizije ne koristim uopste.Jesam im bio dosadi neko vreme i svaki dan sam ih zvao da nam puste SK-ve,a oni se izvlace i kazu da im United Group ne dozvoljava prenos.Zbog cega,ono zbog vucka.

1742997705666.jpeg

1742997722938.jpeg

1742997743265.jpeg

Arena dobija lige iz Holandije, Austrije, Bugarske, Slovenije, Grčke, Nemačke sve tri lige, Turske, Portugala, Danske, Norveške, Švedske i LŠ Azije. Ja mislim da je to to. SK gledam devet godina, jer imam SBB. Pre toga sam imao neku kablu preko Pošte i gledao SK i Arenu pet godina.

Novinari koji su vodili Evroliga studio decko iz Minhena i ovaj iz studija su se pozdravili sa gledaocima i medjusobno i objavili kraj saradnje na SK. Vidimo se na nekom boljem mestu i u bolje vreme. Zadovoljstvo je bilo raditi sa vama i biti deo Sport Kluba.

Back