Spore

Ej ljudi, sta se radi u svemiru, nista ne razumem, otkrio sam par carstava, jedan mi je ally ali pocinje biti dosadno, stalno ponavljam postupak. Postoji li nacin da automatski postavim trgovinu zacina da ne moram to rucno odradjivati?

To ti mislis...

Ne mislim, već znam. Ne postoji niti jedan server, u tome se SPORE razlikuje od svih ostalih, i vrlo verovatno je prvi takav. Server je u suštini tvoj kućni kompjuter, i cela igra se igra na njemu, jedino se download-uju file-ovi automatski kako teče. Potraži malo o tome kako Spore radi.

Tako da primenom proste logike - neće biti piratskih servera, jer igrica servere ni ne koristi. ;) Jedina alternativa je da neki pirati detaljno "razbiju" tu igru (skoro nemoguć posao) i naprave novi univerzum, novi sistem, na kojem bi igrali svi ljudi koji imaju konkretno taj primerak.

Ukratko - ništa od toga, barem ne za nekoliko godina ukoliko pirati ne smisle nešto (ako to učine ikada...).

kako nema? kad stisnes pauzu u igrici, imas opciju save, i tu kliknes, i sledeci put kad udjes u igricu, izabere onu planetu na kojoj si poceo i stisnes continue, i to je to!
:bye:

I? Kad nešto ne valja, kada ti se nešto ne svidi i hoćeš ponovo da uradiš? Šta onda osim igrati ispočetka?

Samo sam se zezao sa evolucijom i napravio glupo stvorenje, kao "test drive". I šta mi je ostalo osim da krenem ispočetka skroz od ćelije?

:rtfm:

I? Kad nešto ne valja, kada ti se nešto ne svidi i hoćeš ponovo da uradiš? Šta onda osim igrati ispočetka?

Samo sam se zezao sa evolucijom i napravio glupo stvorenje, kao "test drive". I šta mi je ostalo osim da krenem ispočetka skroz od ćelije?

:rtfm:

pa izmeni onu postojecu,veoma je lako da iz ocakvog stvora:otkacio:
napravis ovakvog:mrgreen:.

Morate da kupite alatke ;)

ali ja neznam kojke alatke,nesto sam kupio,kao za povecavanje necega i isto to za smanjivanje necega(na slicici je kao neka fabrika),nego otkud znam dal da ja to povecam ili da smanjim?

P.S.Ako vam tredaju sifre,pritisnite ctrl,shift i c otvorice vam se jedno prozorce tu kucajte help i eto vam sve sifre.

Back