Spore

Pa pise koja alatka za sta sluzi ;)

Morate prvo da osvojite neke medalje prelazeci misije i slicno da bi ste otkljucali naprednije alatke koje se ne trose i lakse se koriste.......

meni ej najbolja igra koju sam do sada igrao ali sad vam nece biti dosad izlazi novi spore galactic advantures.tacnije 23 juna i US a 25 juna dolazi u Evropu

Nabavio sam Creature Creator. Mogucnosti su beskonacne, a masta je granica. Ima da se ovim zabavim dok Spore ne ugleda svetlost dana.

je si nabavio verziju Creepy And Cute.ja sam je nabavio ali neznam da je instaliram ?sada ubrzo izlazi nova verzija galactic adventures.zna li neko kako da istaliram onaj dio please help

zna li ko ako imam piratski spore mogu li dodati na njega orighinal ekspanziju npr. da na spore dodam sad sto izlazi galactic adventures spore i da igram preko neta posto kazu da piratski spor ne moze igrat preko neta??pomagajte za nekoliko dana idem da kupujem pa neznam da li mi se isplati da dam novac za original

IGRA JE DIVNA

na youtubeu ima ljudi pravili pokemone i kosture kidao sam se od smeha,ali igra je stvarno laka i predje se za za sat vremena mada u svemiru moras malo da se snalazis nisam ga ni presao jer je bilo dosadno ....

Back