Sponzorusa

• Začetnik teme Začetnik teme Sweet_female :)
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A meni nije jasno odakle toliko besa i pljuvanja u postovanju o sponzorusama? Nemam lepo misljenje o njima, ali daleko od toga da osecam bes i netrpeljivost kakvu sam procitala u nekim postovima ovde. Mene sponzoruse ne ugrozavaju.

SPONZORUSA:
Samo da vas sve kolektivno pozdravim... 8)

Baš lepo & dirljivo što pišete o meni...
...šmrc...evo rasplakali ste me...takvu pažnju nisam očekivala ...Od sveg srca, najiskrenije hvala 8)

P.S. I Antireklama je - reklama... :roll:
Sponzoruso,nista se ne brini,tu sam ja da te branim,ja ti dodjem nesto kao djavolji advokat na ovoj temi...pozdravljam te i javi se ako nesto treba da ti kupim..parfem,prsten ili auto po tvom izboru? :D :D :D

Kapris:
A meni nije jasno odakle toliko besa i pljuvanja u postovanju o sponzorusama? Nemam lepo misljenje o njima, ali daleko od toga da osecam bes i netrpeljivost kakvu sam procitala u nekim postovima ovde. Mene sponzoruse ne ugrozavaju.
Ej,Kapris ni meni to uopste nije jasno,zato sam uhvatila tako zdusno da ih branim i odmah me proglasishe za sponzorusu... :D

sponzor svih sponzorusa:
SPONZORUSA:

...šmrc...evo rasplakali ste me...takvu pažnju nisam očekivala ...Od sveg srca, najiskrenije hvala 8)

Sponzoruso,nista se ne brini,tu sam ja da te branim,ja ti dodjem nesto kao djavolji advokat na ovoj temi...pozdravljam te i javi se ako nesto treba da ti kupim..parfem,prsten ili auto po tvom izboru? :D :D :D

:shock: Cek bre pa ti si zensko, :shock: i to jos koleginica...pa pozdrav sestro... 8)
Nego pusti parfeme i nakit, to vec imam za izvoz...
Ja bih jedan lokal u najcentarskijem centru...
...mislim...ako moze... :roll:

anakin:
sponzor svih sponzorusa:
a zar nisu sve zene potkupljive realno gledano?Sve ima svoju cenu da se ne lazemo..A za sve koji su se resili da odmah to okarakterisu kao kurvanje za njih vazi "ko o cemu ***** o postenju"
Koja od vas nije pozelela da joj neko kupi stan,auto,dobru garderobu,skup sat,mobilni telefon i brine se o njoj-citaj voli je,ta LAZE!!Ili je odvede negde u inostranstvo i zaposli...hahaha volela bih da vidim koja bi to odbila?!?

da li zaista mislis da sve ima svoju cenu?
da li tebi i tebi slicnima ikad pada na pamet da ima zena koje su sposobne same sebi da obezbede sta zele?
Slazem se, kao zensko.Vazno je da me voli, i ne pravi krpu od mene, sto ako mu dozvolis da ti kupuje ti i sledi...necu da se zaduzujem ni prema kome...

SPONZORUSA:
sponzor svih sponzorusa:
SPONZORUSA:

:shock: Cek bre pa ti si zensko, :shock: i to jos koleginica...pa pozdrav sestro... 8)
Nego pusti parfeme i nakit, to vec imam za izvoz...
Ja bih jedan lokal u najcentarskijem centru...
...mislim...ako moze... :roll:
Opa pa ti lovac na krupnu divljac :D Moze,moze,samo mi reci da li treba da ima i sanitarni cvor i telefon u tom lokalu :D ...samo oprezno,shhh,mogu sada da nas proglase lezbejkama zle zene sa foruma,imas moj mob pa mi se javi :twisted: :wink:

Betty:
Izgleda ovi iz Palmoticeve raspustili pacijente za novogodisnje praznike....

Dobra ti fotka u profilu...
Hocu da kazem , uz malu :shock: pomoc mog stiliste , mogla bi da se oprobas i ti...samo ipak moras da poradis na sebi iznutra...Pa nije to nista strasno...dovoljno je da si non-stop s kezom na faci, cak i kad ti se place...da si tip-top doterana i kad bi najradije bila u trenerci i patikama...
I tako...
E moram da palim...zove me sponzor..dosao po mene JEEP-om, znas onaj novi model... idemo na neki fancy party... 8)

sponzor svih sponzorusa:
anakin:
jao pa ti si zensko....

ajde sad iz prve ruke: kako je to biti sponzorusa? :twisted:
E dobro posto si prvo ispala glupa u drustvu i dokazala da ne citas postove detaljno nego pozuris da se poseres na nekoga,onda cemo ovako...
ProcitaLA sam tvoj profil i par tvojih postova na drugim forumima i po meni licno spadas u kategoriju zena-besnulja koje nikad u zivotu nisu(bar po tvojim postovima se vidi)nista lepo rekle drugima,samo neka pljuvacina.Vidim pijanistkinja si,bavis se horoskopom i zivis na Tatuini-onoj zabitoj pescanoj planeti na koju niko ni ne pozeli da sleti.E pa procitaj sta nasa istaknuta pijanistkinja Marina Arsenijevic radi sada-udata za 70-godisnjeg bogatuna u LA i peva po kafanama :twisted:
Eto ti prica kako je to biti sponzorusa...
Jos neke slavne sponzoruse:Madonna,Elizabeth Taylor,Maja Sabljic,Suzana Mancic

klap, klap, klap.....

a sta si ti zapravo htela da kazes? :idea:

Kapris:

odakle toliko besa?? pa ok, mozda ti mozes da ostanes mrtva ladna ali ja ne mogu. i to ne zato sto se osecam ugrozeno (e stvarno...ugrozeno??) nego zato sto je nenormalno proglasavati prostituciju za normalnu stvar. stavise, za neki zenski uspeh. to degradira zene u globalu. desava se da su sponzori agresivni prema sasvim normalnim devojkama koje su se eto drznule da budu lepe, zgodne i sredjene bas zbog toga sto se sve ovo kod nas smatra sasvim normalnom pojavom. eto to ugrozava!

a netrpeljivost....sta, ne mogu da izrazim svoje misljenje? :twisted:

anakin:
sponzor svih sponzorusa:
anakin:
jao pa ti si zensko....

ajde sad iz prve ruke: kako je to biti sponzorusa? :twisted:
E dobro posto si prvo ispala glupa u drustvu i dokazala da ne citas postove detaljno nego pozuris da se poseres na nekoga,onda cemo ovako...
ProcitaLA sam tvoj profil i par tvojih postova na drugim forumima i po meni licno spadas u kategoriju zena-besnulja koje nikad u zivotu nisu(bar po tvojim postovima se vidi)nista lepo rekle drugima,samo neka pljuvacina.Vidim pijanistkinja si,bavis se horoskopom i zivis na Tatuini-onoj zabitoj pescanoj planeti na koju niko ni ne pozeli da sleti.E pa procitaj sta nasa istaknuta pijanistkinja Marina Arsenijevic radi sada-udata za 70-godisnjeg bogatuna u LA i peva po kafanama :twisted:
Eto ti prica kako je to biti sponzorusa...
Jos neke slavne sponzoruse:Madonna,Elizabeth Taylor,Maja Sabljic,Suzana Mancic

klap, klap, klap.....

a sta si ti zapravo htela da kazes? :idea:

Pa ako do sada nisi razumela,uzaludno je objasnjavati...sedi pa PAZLJIVO procitaj sve postove koje si PROPUSTILA da PROCITAS i one koje si sama napisala i stavi prst na celo...ocigledno da dolazish na forum da pametujesh..sto ne promenish nick u sudija vrhovnog suda ili bog?
I btw,ne moras sve ni da razumes :D :twisted:

anakin:
Kapris:

odakle toliko besa?? pa ok, mozda ti mozes da ostanes mrtva ladna ali ja ne mogu. i to ne zato sto se osecam ugrozeno (e stvarno...ugrozeno??) nego zato sto je nenormalno proglasavati prostituciju za normalnu stvar. stavise, za neki zenski uspeh. to degradira zene u globalu. desava se da su sponzori agresivni prema sasvim normalnim devojkama koje su se eto drznule da budu lepe, zgodne i sredjene bas zbog toga sto se sve ovo kod nas smatra sasvim normalnom pojavom. eto to ugrozava!

Hej, pa niko prostituciju ne proglasava za normalnu stvar. Ali je cinjenica da postoji od pamtiveka. I postojace dok je covecanstva.
E, a to da su sponzori agresivni prema normalnim devojkama, to mozda jeste problem, mada sam sigurna da i oni prepoznaju samouverenu devojku sigurnu u sebe, intelektualno jacu, nezavisnu i sarmantnu, od onih koje to nisu, a koje zapravo i jesu njihov plen. Nadam se da nisi mislila na fizicku “agresiju”. Heh, tu vec ne mogu da ostanem “mrtva ladna” k’o sto kazes…
I da… tu smo da izrazimo svoja misljenja. :wink:

Poznajem devojku koja se bavi tkz. visokom prostitucijom.Ima iza sebe jedan neuspeli brak u koji je usla sa 18 godina i iz koga joj je ostalo dete koje treba da izdrzava.Poreklom je iz duboke periferije Beograda(da ne kazem sela) i sada ima 3 mogucnosti:
1)da se vrati da zivi sa roditeljima, gde ce joj sloboda na neki nacin biti ogranicena i tamo gde nema vise prijatelja jer je vreme i zivot izbrisao prijateljstva iz detinjstva
2)da nadje neki "normalan" posao od koga ce imati najvise 20 000 din. tako da tesko moze da plati stan, hranu a kamoli da placa nekog da cuva klinca pa je i sama egzistencija ugrozena
3)da se bavi dok moze ovim sto sad radi sto joj daje mogucnost da vrlo ugodno zivi.
Naravno jednog dana ce ostariti i doci ce mladje pa sta onda?Verovatno se nada da ce baveci se time i krecuci se medju bogatasima naci nekog ko ce se smilovati da obezbed nju i dete.Sigurno je da to sto radi nimalo nije lako ali je razumem.Ona pokusava da se zrtvuje zbog deteta(kojem ne znam sta ce reci jednog dana).Ona nije glupa guska(bila je dobar student ali je morala da odustane)i cesto vidim koliko je rastrzana i rasejana.Ne voplim da davim ovoliko ali tesko je ukratko opisati neciju tesku sudbinu koju sam otkucao samo u "kroki" stilu.
Zato ne donosimo brzo i olako zakljucke o ljudima koje i ne poznajemo.

Anonymous:
Poznajem devojku koja se bavi tkz. visokom prostitucijom.Ima iza sebe jedan neuspeli brak u koji je usla sa 18 godina i iz koga joj je ostalo dete koje treba da izdrzava.Poreklom je iz duboke periferije Beograda(da ne kazem sela) i sada ima 3 mogucnosti:
1)da se vrati da zivi sa roditeljima, gde ce joj sloboda na neki nacin biti ogranicena i tamo gde nema vise prijatelja jer je vreme i zivot izbrisao prijateljstva iz detinjstva
2)da nadje neki "normalan" posao od koga ce imati najvise 20 000 din. tako da tesko moze da plati stan, hranu a kamoli da placa nekog da cuva klinca pa je i sama egzistencija ugrozena
3)da se bavi dok moze ovim sto sad radi sto joj daje mogucnost da vrlo ugodno zivi.
Naravno jednog dana ce ostariti i doci ce mladje pa sta onda?Verovatno se nada da ce baveci se time i krecuci se medju bogatasima naci nekog ko ce se smilovati da obezbed nju i dete.Sigurno je da to sto radi nimalo nije lako ali je razumem.Ona pokusava da se zrtvuje zbog deteta(kojem ne znam sta ce reci jednog dana).Ona nije glupa guska(bila je dobar student ali je morala da odustane)i cesto vidim koliko je rastrzana i rasejana.Ne voplim da davim ovoliko ali tesko je ukratko opisati neciju tesku sudbinu koju sam otkucao samo u "kroki" stilu.
Zato ne donosimo brzo i olako zakljucke o ljudima koje i ne poznajemo.
Zaboravih da se potpisem:
Dj Dj

Dok ima glupih muskaraca (cast izuzecima) sponzoruse ce da zive.A zensko je zensko,kad mora da napisem i ovo rupa je rupa.Sto je neka od neku bolja,sve su iste,neka je lepsa neka je ruznija,a i jedna i druga imaju sto muskarca zanima.

anakin:
Kapris:

U schvajcarskoj je prostitucija zanat kao i svaki drugi, ali meni se cini da, opet, ne znam tacno, ne poznajem nijednu spoznzorusu, je tu izvestan stepen mimikrije prisutan. Znas kao, on njoj poklanja a ona ne trazi, ali se podfrazumeva da mu duguje usluge......Meni je to sto je FAKE lose, a ne sama trgovina. Prosto, stavri nisu jasno postavljene, nije

Devilishgirl:
Ova sponzorusica je opicena devojka :shock:
Mentalno zaostala, preporucujem ti da ides sto pre kod cika doce. On ce ti pomoci, jer ocigledno sama
sebi neces. U svakom slucaju sto pre :!: :wink:

E samo da ti javim - ja isla kod cika-doce..
Ali nije radio posto su praznici...
I tako... Bas mi se ne da... 8)

Za nastanak buduce sponzoruse naj zasluzniji su,u vecini slucajeva njeni roditelji,jer joj od malih nogu plasiraju onu pricu,"nemoj cer'o da nadjes nekog slepca,vec nekog bogatog mladica",koja je tradicionalna narodna umotvorina iz selendri iz kojih su dosli(ovom prilikom nemam nameru da vredjam posten seoski svet)!I kada se to jos pomesa sa urodjenom gluposcu buduce sponzoruse i gomilom njenih kompleksa iz mladosti(tipa:"pa sta ako sam ruzna i glupa,ja cu se sada vozim u mecku,a vas pametne lepo'tice nek setaju neki klosari"),prica postaje potpuna!Toliko od mene,pozdrav! :wink:

Ne vidim šta tu ima mnogo da se razglaba? Pa još padati na provokacije ovih nazovi sponzoruša.

"Sponzorstvo" je istražena društvena pojava. U najvećoj meri se javlja u socijalno ojađenim sredinama, poput ove naše. Ona zapravo predstavlja rak ranu društva u kome je došlo do sunovrata sistema vrednosti. Sponzoruše krase nesposobnost da se sopstveni kvaliteti (osim pukog fizičkog izgleda) iskoriste u cilju uspeha, emotivna površnost i, najčešće, ne preterano velika inteligencija. :(

Šaptač:
"Sponzorstvo" je istražena društvena pojava. U najvećoj meri se javlja u socijalno ojađenim sredinama, poput ove naše. Ona zapravo predstavlja rak ranu društva u kome je došlo do sunovrata sistema vrednosti. Sponzoruše krase nesposobnost da se sopstveni kvaliteti (osim pukog fizičkog izgleda) iskoriste u cilju uspeha, emotivna površnost i, najčešće, ne preterano velika inteligencija. :(

ih pa shto samo u ojadjenim pa ima toga svuda valjda. zar nije i to neko iskoriscavanje kvaliteta (aj ti nateraj nekog da te izdrzhava).

Back