Sponzorusa

• Začetnik teme Začetnik teme Sweet_female :)
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Anonymous:
ih pa shto samo u ojadjenim pa ima toga svuda valjda.

Nema. Bar ne u tolikoj meri kao u sredinama u kojima je, pre svega u naletu opšteg siromaštva, sistem vrednosti doživeo kolaps. Tamo gde je egzistencija koliko toliko zagarantovana, vladaju drugi modeli dokazivanja pred drugima.

Zbog toga se ja i ljudi poput mene bune. Sponzorstvo može da se uzme kao jedan od "merača" socijalnog stanja društva. Poput onih čekića za razbijanje prozora u autobusima koje klinci mažnjavaju iz samo njima znanih razloga. Danas, kada u većini autobusa ti čekići postoje, možemo zaključiti da smo učinili jedan (mali) civilizacijski korak unapred.

Anonymous:
zar nije i to neko iskoriscavanje kvaliteta (aj ti nateraj nekog da te izdrzhava).

"Iskorišćavanje kvaliteta" samo po sebi nije ili ne bi smelo da bude nikakva vrlina. I gola prostitucija je nekakvo iskorišćavanje kvaliteta. Ključ je u tome koji kvaliteti se i na koji način upotrebljavaju.

Inače, zabluda je da sponzori izdržavaju svoje sponzoruše. Njihova glavna "radna obaveza" je da, svojim izgledom i nastupom, doprinesu demonstraciji statusa njihovih sponzora. Zato sam i rekao da kod njih inteligencija ne vodi glavnu reč, jer njih takva pozicija ne vređa. Naprotiv, najveći broj ih se time diči. :(

sponzor svih sponzorusa:
a zar nisu sve zene potkupljive realno gledano?Sve ima svoju cenu da se ne lazemo..A za sve koji su se resili da odmah to okarakterisu kao kurvanje za njih vazi "ko o cemu ***** o postenju"
Koja od vas nije pozelela da joj neko kupi stan,auto,dobru garderobu,skup sat,mobilni telefon i brine se o njoj-citaj voli je,ta LAZE!!Ili je odvede negde u inostranstvo i zaposli...hahaha volela bih da vidim koja bi to odbila?!?

jaooooooooo da mi je da znam ko je ovo napisao/la???
:lol: :lol: :lol:

Mnogi kod nas grese kada daju opis klasicne sponzoruse.Medju odgovorima sam videla jedan koji mi je zapao a oko i koji kaze da su sponzoruse citiram >mlade,lepe i doterane>. A kako treba da izgleda jedna mlada savremena zena nego lepo, negovano i doterano? Po nekima znaci da ako je devojka doterana, lepo nasminkana,situirana,zgodna znaci da je sponzorusa?

Naravno ne, nikako.Da razjasnim- poslednja rec sve objasnjava- lakoumne u kombinaciji sa prethodna tri je pravi odgovor.Doterane, mlade i lepe jer ih drugacije niko ne bi...hteo, ali to ne znaci da se time vredja ostali zenski rod

verujem da je svaka devojka dovoljno sposobna da zaradi za novac iako su teska vremena,da li je u pitanju kompleks koji sponzoruse tera da to rade ili neki dublji razlog verujem da je individualno...mislim da se malo koja devojka odlucuje na to iz cistog zezanja...ili je mozda u pitanju teska neprosvecenost vezana za osnovnu kulturu...

Dok sam JA krvavo zaradjivala dinar i znojila se u fabrici od 06-15h, ONA je spavala do podne,pila kafu s curama.Dok sam JA jedva kraj s krajem sastavljala(kirija,telefon,nesto malo hrane,mesecna za bus..)ONA je polozila vozcki i "zaradila"kola,ima novi samsungov s kamerom,pusi samo Marlboro i jede samo po restoranima.Dok JA mazem pastetu za veceru i provodim "uzbudljivo" vece ispred TV,ONA se satima sminka(prvoklasnom kozmetikom)i lupa glavu "gde cemo veceras?"
I mene ce zivot proci, a zivota ni okusila.
ONA ima etiketu"sponzorusa" a JA "fina cura"

I umrecu zeljna svega dok ONA uziva i svim blagodatima ovog sveta!

IZEM TI POSTENJE!

Sponzoruse su najvece nesrecnice koje je ovaj svet mogao da izmisli. Zamislite samo da neko nekog ili nesto trpi zbog para. Ne to mi definitivno nije jasno. Ali to je valjda svacije pravo da bira kako ce da zivi.

Back