Sponzori.

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne seri, cvet se osuši, a lovom kupuješ krpice, cipelice, klopu, cugu........opasna si ti Mare :

Plovi, plovi moj mornaru, duboko je more
Plovi, plovi, ribu lovi, al' se meni vrati
Jer ne spavam kad te nema, sinjim morem plovis
Plovis, dugo plovis, nikad nista ne ulovis.

Moj Marine, moj Marine
Duso i srce moje
Moj Marine, moj Marine
Duso i srce moje.

Plovin, plovin moja Mare, duboko je more
Plovin, plovin, ribu lovin, tebi cu se vratit
Tukle su me bure Mare, tukli me murjaci
Nikad ne znan da li cu ti ostat ziv na barci.

O Mare, moja Mare
Duso i srce moje
O Mare, moja Mare
Duso i srce moje.

.. a dobro..:confused:

@ Ošla Mare da zaradi pare .. :mrgreen::ok:

Ja ne smem da dam iskren odgovor bih izbegla drvlje i kamenje... :zcepanje:

Ali samo da pozzdrawim swe uchesnike diwne teme! :brus:

Pa vecina devojaka nece otvoreno reci da je sa sponzorom zbog para ma koliko to ocigledno bilo , uvek ce reci sarm itd .Naravno da se sve uvek moralno upodobljuje tako i te stvari i tu je rec o klasicnom licemerju ,u praksi odnosi medju polovima su isti kao i sve ostalo u trzisnoj ekonomiji a to je zakon ponude i potraznje .Devojka koja moze da bira izabrace onoga sa 'dubljim' dzepom a obrnuto takav ce uvek prvo izabrati neku atraktivnu a ne prosecnu itd

E pa ljudi mislim da odavno nije bila tema pa za nove generacije da obnovimo gradivo.

Momci, koliko ste para spremni da potrošite na curu, onako okvirno, dok vam ne poda?

Cure, koja je donja, a koja gornja granica?

Evo ja da prva odgovorim, bez 1000 evra, onako ukupno, neću da pričamo uopšte!
I da, ružno je ako mi sve odmah pokaže, nego treba natenane da troši, a da ja sve to vidim i pojedem.
A da, gornja granica je +inf.

Šta mislite? :think:
Дао бих јој доста али не да буде са мном, него да подмири своје материјалне потребе. Не би ми на памет пало да купујем девојку, то ми је испод неког нивоа, а и сувише поштујем жене да бих тако нешто урадио...

Back