Spomenik Đinđiću

Treba li podržati inicijativu za izgradnju spomenika Zoranu Đinđiću?

• Da

• Ne

• Ne znam

• Ne interesuje me

• Mozda

• Nemam Stav

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
- Đinđić je definitivno najzaslužniji za trasiranje evropskog puta Srbije, reformisanje i modernizaciju našeg društva, tako da nema ništa logičnije nego da dobije spomenik u Beogradu - rekao je Đilas.

Друже Тито ми ти се кунемо, да са твога пута не скренемо.

Мада, нако РЕАЛНО,
можда не би било лоше срушити оног Мештровићевог несретника и тамо метнути премијера са руком упереном ка Бриселу, а?
Мсм, доминиро би београдом, свецким, јасно осликавајући жеље пућанства о поруци пријатељима да и не говорим?

Мада, нако РЕАЛНО,
можда не би било лоше срушити оног Мештровићевог несретника и тамо метнути премијера са руком упереном ка Бриселу, а?
Мсм, доминиро би београдом, свецким, јасно осликавајући жеље пућанства о поруци пријатељима да и не говорим?

treba podići spomenik neđe da se dobro vidi npr. na vr' hrama Svetog Save Slobu i Kizu kako pokazuju srednji prst dušmanima... da vide one čkapine iz NASE s onijeh satelita...

Зашто нам треба споменик Ђинђићу мада реално није урадио ништа епохално за Србију...Курту заменио Муртом.

мада...с обзиром ко све има споменике.............нека и њега излију у бронзи или исклешу од гранита...........Само да га не стављају негде у ужи центар.

Back