Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ako se ikad sretnemo, nemoj mi ruku dati. Ako se ikad vidimo, pođi i nemoj stati. Ako se ikad nađemo, daleko od mene stani. ako se još volimo, doći će naši dani...
Nemoj nikad voljeti, možda nećeš shvatiti, jer kad jednom zavoliš, znaj da ćeš patiti. Zaborav je težak voljenog bića, a ljubav je uvijek neka tužna priča...
Da sam ptica, letio bih za Tobom. Da sam pas, trčao bih za Tobom. Da sam riba, išao bih na kopno za Tobom. Pošto sam čovjek, jedino što mogu je voljeti Te!
Naučit ću vjetar da šapuće Tvoje ime, cvijeće da miriše na Tebe, naučit ću sunce da miluje kao Tvoj dlan, zvijezde da sjaje kao Tvoje oči. Tada bit ćeš svuda oko mene...
Ne mogu da zaboravim onu večer, ne mogu da izbrišem sjećanja, ne mogu da Ti kažem «zbogom», kad još nisam rekao «zdravo», kad još nisam upoznao srce Tvoje kad mi ga još nisi otvorila. Ne mogu da kažem da je kraj, kad nije ni početak.