SPOMENAR

• Začetnik teme Začetnik teme aja63
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nisam uspela da pošaljem Lokicinu pristojnu sličicu, ne zamerite
260d5hc.jpg

1cdhe.jpg

Moje srećice počivaće u miru, ali zašto, zašto, zaštoooo:rida::rida:, radim li ja nešto pogeršno, ako neko može da mi da savet i pomogne mi, biću mu iskreno zahvalna, zaista hoću da moje životinje budu srećne.

Rasplaka me Ajo, onoliko. A tako ti je divan spomenar, i baš toplo i lepo pišeš, tema je za svaku pohvalu!!! Blago tvom sinu sa takvom majkom i odrastanju sa toliko slatkih životinja.:heart::heart::heart::heart:
P.S. Ne radiš ti NIŠTA pogrešno, dapače, nego to je hebeni život, da ne kažem Karma!!!
:heart:

Poslednja izmena:
Moje srećice počivaće u miru, ali zašto, zašto, zaštoooo:rida::rida:, radim li ja nešto pogeršno, ako neko može da mi da savet i pomogne mi, biću mu iskreno zahvalna, zaista hoću da moje životinje budu srećne.

Ko radi taj i greši, a ti radiš puno. :zag: Žao mi je dušica jadnih, možda u ovoj paganštini nađeš neku utehu, znam da meni pomogne svaki put u sličnoj situaciji.

Mnogo vam hvala na podršci koju ste mi pružili, znam da mnogo volim svoje zverke, ali sam se pitala, da li negde grešim.Znam da ih volim svim srcem, ponekad verovatno i preterujem, kao i cela moja mala porodica, opet, kad vidim ove tople i lepe reči koje ste nam uputili, jako sam vam zahvalna, mnogo mi znače.
Moj maleni Darko, jako je patio zbog ovog što se desilo, zato je ujna rešila da se presabere i prestane da plače(jer je on plakao svaki put kad me vidi, pa još i gore, jer mu je teže nego nama da prihvati to što se dešava) i naterala ga da se igra sa preostalima, pogotovo sa njegovim najdražim Grujom.
Darko i maćke:heart:, moji anđeli
358qo42.jpg

2ptxbgj.jpg

hwkcir.jpg

Mnogo vam hvala na podršci koju ste mi pružili, znam da mnogo volim svoje zverke, ali sam se pitala, da li negde grešim.Znam da ih volim svim srcem, ponekad verovatno i preterujem, kao i cela moja mala porodica, opet, kad vidim ove tople i lepe reči koje ste nam uputili, jako sam vam zahvalna, mnogo mi znače.
Moj maleni Darko, jako je patio zbog ovog što se desilo, zato je ujna rešila da se presabere i prestane da plače(jer je on plakao svaki put kad me vidi, pa još i gore, jer mu je teže nego nama da prihvati to što se dešava) i naterala ga da se igra sa preostalima, pogotovo sa njegovim najdražim Grujom.
Darko i maćke:heart:, moji anđeli
358qo42.jpg

2ptxbgj.jpg

hwkcir.jpg

Opet luda ujna duplirala sličice, izgleda kada je moj Dare u pitanju, ja se gubim(kao i za maćke):D, ne zamerite, i mačke i Darko su toliko lepi, da im dupliranje ne smeta(jedino što Danijel, moj sin pita, "pa jesam ja toliko ružan, da mene ne dupliraš?", a ja nemam srca da mu kažem, da je za mene najlepši na svetu, al' je malko oćelavio, pa greota da ga poklope ove mačje dlake:D, sunce majkino:), ma, glavno je da ga curice vole, makar i proćelavog:D

Draga Ajo, osim ljubavi prema mačkama delimo i ljubav prema jastučićima i džidža bidžama, baš imaš lepih detalja u stanu. A za mačke, kao i uvek :heart: i za njihove ponosne mame i tate:heart:

Navikle su se da poziraju, izgleda da im se sviđa:), sem Tine, koja ne podnosi aparat.
Agata, oduvek sam bila "opsednuta", jastučićima, valjda sam to nasledila od majke i njoj je puna kuća jastučića, naročito volim da ih stavim na pod i tako sedim, jer mi je tako najprijatnije, mada se moj muž žali da ga "uguših" silnim jastucima i džidžama(od kojih su mačke pola porazbijale ili rasturile).:DKad nemaš para za neke veće kupovine i promene u domu, onda sitnice dobro dođu da osveže, trenutno sam opsednuta nalepnicama za zidove, pogotovo što se lako sklanjaju i kombinuju, a bogme i sakrivaju Grujino markiranje teritorije:zcepanje:
Mimi, pre neki dan sam, listajući Spomenar, na 4. strani našla sličicu nekog momčića, pojma nemam ko je on, niti otkuda njegova slika tu:confused:Kako dolazi do toga?:)

Ne mogu da verujem:), evo, na vrhu strane, opet na mestu sličice koje mi je uklonio Tinypic, pojavila se slika curice sa sve razmahanom kosom, opet pojma nemam ko je, kao ni onaj momčić sa 4. strane(opet na mestu slike koje je uklonio Tinipic).Zna li neko kako mogu da uklonim ove slike, jer ne znam čije su:D a i veze nemaju sa mojim mačketinama:Opjo mi je predložil DRUGI ajt za swličice, mislim da ću od sada probati da čaljem preko njega, zaista sam nezadovoljna Tinypicom, pogotovo što mi skidaju slike bez ikakvog razloga, uzgred, kada sam listala albume nkih drugih korisnika, maltene 50 posto sličica se ne vidi, jer su ih uklonili.Žalosno:(, mislim da Krstarica ne bi trebalo da ih preporučuje.

Back