Revolveras Ističe se Poruka 2.903 15.11.2006. u 00:33 - spolja cool i jak...iznutra pick# #101 Kako li ga nije mrzelo da onoliko pise... Ma zene dodju i prodju... E izem ti coveka...
Borg Domaćin Poruka 4.366 15.11.2006. u 11:59 - spolja cool i jak...iznutra pick# #102 skvo kad vec pitash vako vishe
intra Poznat Poruka 7.140 15.11.2006. u 12:21 - spolja cool i jak...iznutra pick# #103 chika_doktor: jao ja imam suprotan problem...izvana slab nikakav a iznutra go qurac...axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax draga saveta shta da radim? Kliknite za proširenje... Idi da ti saliju stravu i obavezno da nosiš crvenu pantljiku na gaće protiv uroka.
chika_doktor: jao ja imam suprotan problem...izvana slab nikakav a iznutra go qurac...axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax draga saveta shta da radim? Kliknite za proširenje... Idi da ti saliju stravu i obavezno da nosiš crvenu pantljiku na gaće protiv uroka.
whitenicky Buduća legenda Poruka 39.521 15.11.2006. u 13:03 - spolja cool i jak...iznutra pick# #104 CURSE: I ja isto W.A.S.P....i da nije bilo Nikija,Zaka i ostale ekipe...koji su mi stvarno svaki dan mamili osmeh..svojim ludorijama... Kliknite za proširenje... HVALA !!! Ovaj momak extra pishe postove ,da su moji barem upola takvi sve forumashice bih kresnuo , ovako samo nekih 10 % i zadovoljan sam )))
CURSE: I ja isto W.A.S.P....i da nije bilo Nikija,Zaka i ostale ekipe...koji su mi stvarno svaki dan mamili osmeh..svojim ludorijama... Kliknite za proširenje... HVALA !!! Ovaj momak extra pishe postove ,da su moji barem upola takvi sve forumashice bih kresnuo , ovako samo nekih 10 % i zadovoljan sam )))
whitenicky Buduća legenda Poruka 39.521 15.11.2006. u 13:12 - spolja cool i jak...iznutra pick# #105 NevenaBGD: Niki traze te na temi istina/izazov! Kliknite za proširenje... Jel me neko trazio ??!?!?! IZVOLITE .....mlada damo specijalitet od Nicky-jevog :shock:
NevenaBGD: Niki traze te na temi istina/izazov! Kliknite za proširenje... Jel me neko trazio ??!?!?! IZVOLITE .....mlada damo specijalitet od Nicky-jevog :shock:
intra Poznat Poruka 7.140 15.11.2006. u 13:16 - spolja cool i jak...iznutra pick# #106 Jel mora malo da mrda ovu tacnu naprijed-nazad tokom osmočasovnog radnog vremena?