- Poruka
- 4.865
mislim da je zena .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ајде банујте овог провокатора..
imash pravo ,a i Bog ima pravo da te kazni za hulu![]()
pre ce da kazni utripovanog bozijeg advokata nego nekog koji se zeza..![]()
A odakle ti znaš kako "Bog shvata šalu"?Birajte sa cime se zezate , Bog nije za sprdnju jer ne svata salu kao ljudi![]()
pa tko ga ismijava ? zar je problem da je zena ? ako njoj ne smeta sta ima meni smetati ?
A odakle ti znaš kako "Bog shvata šalu"?
Birajte sa cime se zezate , Bog nije za sprdnju jer ne svata salu kao ljudi![]()
Zar nemate nesto drugo sa cime da se zezate nego bash Boga da ismejavate ?![]()
Bog stvori dan a djavo noc,bog stvori ljubav a djavo mrznju,bog stvori belo a djavo crno..Bog stvori zenu a djavo se nasmeje![]()
![]()
/ Vise radi stosa ovako,naravno bog ne postoji pa samim tim nema ni pola.
ako ti imas slobodnu volju da ovdije iznosis svoje stavove sto bog ne bi imao pravo da se inkarnira u zenu ? uostalom imas tamo gore citate iz biblije gdje ga opisuju u zenskom rodu .
Pa citaj u Bibliji malo kako su prosli oni sto su mu se smejali ili podsmevali![]()
Ne verijem da ne postoji ni jedna druga stvar na svetu sa kojom mozete da se salite a vi zapeli na Boga![]()
sta tebete boli cose sto se neko zeza..tebi krivo hehe..![]()
Smejati se i podsmevati se nemaju veze jedno sa drugim, a ti si to tako udobno i na kvarnjaka stavio kao da su sinonimi... Smeh i šala su dobre i pozitivne stvari, a podsmevanje je nešto treće.Pa citaj u Bibliji malo kako su prosli oni sto su mu se smejali ili podsmevali![]()
u sto vam je zezanje![]()
A jel je Bog zena zato sto vas nije sexao ?![]()
sto mi se ti brines za ljude hehe...ubilo se..a uvatices poen kod boga na kukovo leto..![]()
ti si njega sad nazvao siledzijom i njega uvredio a ne ljude..dzukelo..![]()