spol boga ?

bog je ...

• musko .

• zensko .

• bespolan .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
sta sada ti hoces ? pa imam li ja pravo na svoje misljenje ? mislim i da ima troje djece . dva sina i kcer . ( kcer je najmlada ) . ako ti se tema ne svida ... odjedri !

In the Hebrew and Christian BibleGod is usually characterised as male in Biblical sources, with female analogy in Genesis 1:26-27,[5][6] Psalm 123:2-3, and Luke 15:8-10; a mother in Hosea 11:3-4, Deuteronomy 32:18, Isaiah 66:13, Isaiah 49:15, Isaiah 42:14, Psalm 131:2; a mother eagle in Deuteronomy 32:11-12; and a mother hen in Matthew 23:37 and Luke 13:34.

ako ti imas slobodnu volju da ovdije iznosis svoje stavove sto bog ne bi imao pravo da se inkarnira u zenu ? uostalom imas tamo gore citate iz biblije gdje ga opisuju u zenskom rodu .

Postanak 1,27
Na svoju sliku stvori Bog čovjeka,
na sliku Božju on ga stvori,
muško i žensko stvori ih.

----------------------------------------------------

Postanak 2,18 I reče Jahve, Bog: "Nije dobro da čovjek bude sam: načinit ću mu pomoć kao što je on.

Postanak 2,24 Stoga će čovjek ostaviti oca i majku da prione uza svoju ženu i bit će njih dvoje jedno tijelo.

---------------------------------------------------

Matej 22,30 Ta u uskrsnuću niti se žene niti udavaju, nego su kao anđeli na nebu.
Marko 12,25 Ta kad od mrtvih ustaju, niti se žene niti udavaju, nego su kao anđeli na nebesima.

-----------------------------------------------------

Bog stvori dan a djavo noc,bog stvori ljubav a djavo mrznju,bog stvori belo a djavo crno..Bog stvori zenu a djavo se nasmeje :D :D :D / Vise radi stosa ovako,naravno bog ne postoji pa samim tim nema ni pola.

Bog stvori dan a djavo noc,bog stvori ljubav a djavo mrznju,bog stvori belo a djavo crno..Bog stvori zenu a djavo se nasmeje :D :D :D / Vise radi stosa ovako,naravno bog ne postoji pa samim tim nema ni pola.

Bolje ti je da što prije povjeruješ u Boga Oca Jahvu.
Ti sada sumnjaš da On postoji,
ali ako On posumnja u tebe - neće biti dobro - po tebe.

Bog postoji - a ti ne možeš dokazati da ne postoji.

Pa citaj u Bibliji malo kako su prosli oni sto su mu se smejali ili podsmevali :rumenko:
Smejati se i podsmevati se nemaju veze jedno sa drugim, a ti si to tako udobno i na kvarnjaka stavio kao da su sinonimi... Smeh i šala su dobre i pozitivne stvari, a podsmevanje je nešto treće.

Nego, ne odgovori ti meni na pitanje - otkud znaš kako Bog shvata šalu... pri tom mislim na šalu, a ne na podsmeh.

Back