Spiskovi

Blago tebi! Mislim... Volela bih da mogu sebi da dopustim šetnju marketom bez spiska. Dovukla bih kući sve nešto novo, dopadljivo, te što prezenter tvrdi da je sjajno, pa nešto lepo upakovano... i tako ništa ne bih realno upotrebljivo imala, a pare bih svejedno potrošila. Meni je spisak u kupovini neophodan da se u marketu ne pogubim kao dete u prodavnici slatkiša. :cvet:
Meni u marketu ne treba spisak.Idem redom i kupim sta mi treba,cak se i prisjetim neceg sto vidim i sto sam zaboravila da treba.
Doduse,kupim nekad i sto mi ne treba,ali bilo bi dosadno da nije tako.😀

Meni u marketu ne treba spisak.Idem redom i kupim sta mi treba,cak se i prisjetim neceg sto vidim i sto sam zaboravila da treba.
Doduse,kupim nekad i sto mi ne treba,ali bilo bi dosadno da nije tako.😀
Pa kada volis da kupuješ. Ja u marketu kao dementori da me ganjaju - samo da izletim sto pre.

Evo, malopre sam bila i zaboravila na ajvar! Tako mi i treba kada nisam imala spisak i kada sam zurila kao oparena.

Jedino u telefonu,..spisak mi ne vredi ni na poslu, niti van posla.
Pre neki dan sam krenula u drugi grad i zaboravila sam ključeve od stana. Setim se na pola puta, pa svratim do mojih po rezervne. I tako,...nekad uđem u neku radnju i pita me prodavačica: "Izvolite"!
Ja pojma nemam ni što sam tamo ušla, pa joj kažem:" Samo da se prisetim, zašto sam došla kod vas. Znam da sam na pravom mestu, ...samo još da se setim zašto"? :rotf:

Back