Spiskala državne pare na gaćice i šminku

Jos jedna reklamna kampanja. Stvarno ste nezaustavljivi.

Demokratska stranka je stranka koja vlada lazima jos od osamdesetih godina.
Svoje protivnike olajava koristeci mentalitet Srba da svi koji su na vlasti su na meti ogovaranja.
Ni jedna druga stranka toliko medijski sirila lazi kao demokrate zato mnogi ne bi poverovali ni kada pricaju istinu.

Vi ste gospodo sekta i na Krstarici bi trebalo da vam bude zabranjen pristup.

- - - - - - - - - -

Demokratska stranka je sramota za ovaj narod, jer su njeni clanovi ljudi koji su polagali zakletvu svim drzavama unazad i ni jednoj nisu ostali verni.
Ljudi bez casti.

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: 27E
03.09.2015. 22:00 - 04.09.2015. 00:04
Ministarka Zorana Mihajlović vladinom "viza" karticom pazarila po buticima u Njujorku i Italiji. U minusu 895.951 dinar
http://www.alo.rs/citajte-sutra-u-alo-spiskala-drzavne-pare-na-gacice-i-sminku/6415
Новитет Владе: Министрима ,,VISA'' картице на руке па нека трошкаре до бесвести.
Са друге стране уштеде на рачун пензионерске уштеђевине и плата радника у Јавном сектору.
Шта ће пензионерима Зоранине гаћице и шминка? Они пребројавају сићу за хлеб и млеко.

pa koliko s.ere i p.isa, mora da ima i kvalitetne gace i to sa najmanje 20% pamuka a ostalom je poliester.

a sto ste vi tu , samo da spremate pare jer , posto tako doooobro zivite, es per tucica.

Tako i treba.

Mogu misliti kako su je prodavačice u Njujorku gledale kada je kupovala.

- - - - - - - - - -

Vidi ovu seljančuru. Odakle joj pare.

A tu se varas, niti oni gledaju u nju , niti ih interesuje bre ko si i sta. \\\\\\\\\\\\\\\osmeh je tu veliki, cim se viza vadi i placa.:per: Sto su vece seljanke , to vise se razbacuju sa kupovinom:hahaha:

Nego , nema informacija koja je Viza u pitanju,:think: molicu lepo treba da se i zna, Dal je recimo kao moja ,jedna je Gold i nosi specificne benefite za mene a druga mi je jos Jaca a to je Viza Infinity.

E tu nabijam velike poene, koje posle koristim za dobijanje besplatnih Avionskih karata a povezano je sa Avionskim kompanijama koje pripadaju " Star Aliance". kao sto je Lufthansa, Air Canada, Delta, Austrijan...pa i Air China...

Hmm, bemli ga, sada sam se stvarno iznervirao, jer ne znam koju je Vizu koristila...:rtfm:

A jel se zna koji je limit, postao sam sada bre ljubomoran na moj limit od 30.000 dolara, moram da ih vec sutra zovem i da dignem svoj...limit, mora bit veci od njenoga, jer i imam veca primanja od nje.:ok:

Uhhh, kako mi je sada krivo, a nemam prave informacije o njenim primanjima i zarade.:rotf::rotf:

A ne to je ovde i normalno ,jer su jamerikanke prevazisle nase sa gooouzicama, tako da se u elitnim ,postavljaju one tanke fine ali iza tj ispod ..ima tih XXXX gaca i normalno da kostaju , i 10 skuplje ,jer se i od jedne takve mogu napraviti 10 gaca.:rtfm:

A , evo vako sam ja kupovao za moju dragu..

14lim8h.jpg

mislim pored svega ovoga, Ja sam morao prodavacice da pitam, kako na njima stoji :rumenko:, pa sam tek posle vizulnoga...kupovao.

E sad, kako li ih je probavala, to ne znam, jer ne dozvoljavaju da gacice probaju ups, za gaca velikih velicina ne znam.Hmmm:per:

14cr32b.jpg

kao sto i sami vidite, svega ima i tako, mora se je i razumeti, a sta ako ne zna Engleski, jel bre Vi znate , koji je to blam, pitati prodavacice....:cepanje::cepanje::cepanje:

i790e9.jpg

nego , da nije ona i vama kupovala poklone, nesto ovoga tipa..a i to kosta, brale..:hahaha1:

takh36.jpg

Ministarka Zorana Mihajlović vladinom "viza" karticom pazarila po buticima u Njujorku i Italiji. U minusu 895.951 dinar
http://www.alo.rs/citajte-sutra-u-alo-spiskala-drzavne-pare-na-gacice-i-sminku/6415
Новитет Владе: Министрима ,,VISA'' картице на руке па нека трошкаре до бесвести.
Са друге стране уштеде на рачун пензионерске уштеђевине и плата радника у Јавном сектору.
Шта ће пензионерима Зоранине гаћице и шминка? Они пребројавају сићу за хлеб и млеко.

Za garderobu se ima, a za auto put koji bi zaobisao sveti hrast se nema.

ala bi se šikicala
al mi ne da nana
ala ću se šikicam
kad ostanem sama

- - - - - - - - - -

Паре нису проблем. Храст се намерно сече. Црква се намерно закопава. Манастир се намерно потапа. Сотони се свесно и намерно служи.

i još ti organizuju guz paradu

A u Narodnoj banci Srbije, za ovu Pepeljugu šampanjac i jagode!

Na spisak za restoran NBS stavila skupoceno piće, ali i čips i smoki... Jorgovanka Tabaković FOTOMONTAŽA
Наравно, опет о државном трошку ако је НБС државна!

moram priznam da me ova slika nasmejala i sad kad repliciram vidim da je link definitivno "fotomontaza"
jer ovo sa jagodom znači samo jedno... da gospodji kako bih reko... fali... kako da se izrazim a da ne budem vulgaran
ma pitajte ove što se bave klasičnom umetnošču šta znači jagoda :rotf:

Back