Spiskala državne pare na gaćice i šminku

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.853
03.09.2015. 22:00 - 04.09.2015. 00:04
Ministarka Zorana Mihajlović vladinom "viza" karticom pazarila po buticima u Njujorku i Italiji. U minusu 895.951 dinar
http://www.alo.rs/citajte-sutra-u-alo-spiskala-drzavne-pare-na-gacice-i-sminku/6415
Новитет Владе: Министрима ,,VISA'' картице на руке па нека трошкаре до бесвести.
Са друге стране уштеде на рачун пензионерске уштеђевине и плата радника у Јавном сектору.
Шта ће пензионерима Зоранине гаћице и шминка? Они пребројавају сићу за хлеб и млеко.

Да, да, зато моја колегиница каже: немојте да нас фарбате са тим колике су им плате, кажите колика су им примања.

А примања тек понекад испливају на површину.

Званично, раде за сићу, муче се, пате, крваре за овај незахвални народ и то све за нешто преко хиљаду евра, па гре'ота стварно :(

A u Narodnoj banci Srbije, za ovu Pepeljugu šampanjac i jagode!

Na spisak za restoran NBS stavila skupoceno piće, ali i čips i smoki... Jorgovanka Tabaković FOTOMONTAŽA
Наравно, опет о државном трошку ако је НБС државна!

Ona će do kraja života nositi karakteristike razmišljanja i ponašanja
"male" iz kosovarskih šumaraka

Mene recimo vise zanima ko nam to gradi po centru grada, a nema ni ko, ni sta ni zasto.
Recimo zemljiste na kraju Knez Mihajlove kosta basnoslovno, objekat jos vise, ali se ne zna ko ga gradi ni sta gradi.
Tako je po celom gradu. Divlja, gradjevinska mafija, a niko ne mrda prstom.

iza gradske biblioteke se vec skoro 10 godina gradi hotel..
zastalo se zbog papirologije - naravno,
a grade ga neki izraelci koliko znam...
e sad, postoji mogucnos i da je neko drugi dosao,
obzirom da smo sad u ljubavi sa arapima,
msm al to samo jer se promenila vlas...
inace se nista nije promenilo...

Ма, питање је шта ће њој уопште државна картица?

Јел' добила аконтацију за службени пут у иностранство?

Јесте.

То може да троши и на жигола ако хоће.

Е, а можда тај жиголо воли да цепа гаће па мученица морала да купује :zcepanje:

BAHATO, BAHATIJE, MINISTARKA MIHAJLOVIĆ Zorana spiskala državne pare gaćice i šminku!

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja, infrastrukture i građevine, na službenoj kreditnoj kartici napravila je trošak od tačno 1.515.451 dinar, od čega je opravdala ili refundirala 619.000 dinara i za sobom ostavila dug od neverovatnih 895.951, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

Naime, svaki ministar ima pravo na kreditnu karticu kojom bi plaćao službene troškove (najčešće je u pitanju putarina ili poneki službeni ručak). Dok je većina ministara pokazala izuzetnu skromnost, na naše iznenađenje, i nije trošila više od desetak hiljada dinara (a pojedini ni pare), Mihajlovićeva je uspela da spiska milion i po dinara. A troškovi u koje smo imali uvid bili su sve samo ne službeni.

Službenom kreditnom karicom Mihajlovićeva se nije libila da čak plaća i donji veš. Tako je u jednoj od prodavnica poznatih italijanskih brendova ženskog veša i kupaćih kostima potrošila 83.992 dinara, skoro dve prosečne srpske plate.

Službenu karticu arčila je i u inostranstvu, kupujući razne skupocene krpice. Tokom jedne posete čuvenoj robnoj kući „Blumingdejls“ u Njujorku iskeširala je neverovatnih 233.389 dinara.

Za iće i piće 173.914 dinara

Ministarka voli i da službenom karticom plaća ručkove i večere u najekskluzivnijim restoranima. Za to je potrošila čak 173.914 dinara. U luksuznom beogradskom restoranu, u koji rado svraćaju estradne zvezde, političari i sportisti, potrošila je 133.879 dinara.

Vrtoglava suma ne treba da čudi, s obzirom na to da se u ovoj robnoj kući prodaju neki od najpoznatijih svetskih modnih brendova - „Armani“, Aleksandr Mekvin, „Šanel“, „Dior“. „Fendij“ i drugi. Kada ne šopinguje u Njujorku, Mihajlovićeva to čini u Parizu ili Italiji. Tako je u jednoj prestižnoj parfimeriji u Italiji potrošila 78.384 dinara.

Naočare pazari svuda po svetu, ali i u Srbiji, opet službenom karticom. Jedna prodavnica optike na svom zvaničnom sajtu hvali se da im je ministarka redovna mušterija, a kako i ne bi kada im je prilikom samo jedne kupovine iskeširala 19.980 dinara sa kartice koju plaćaju građani Srbije.

„Šanel“ torba!

Da je ljubitelj basnoslovnih modnih komada, Mihajlovićeva je pokazala na prijemu održanom povodom obeležavanja Dana državnosti, kada se pojavila noseći torbu modne kuće „Šanel“ čija cena se kreće i do neverovatnih 683.000 dinara. Ministarka se tada pravdala da je torba bila poklon od njenog nevenčanog supruga. „Poklonio mi je moj nevenčani suprug i ne stidim se što je imam. Da je nisam dobila od njega, možda bih mesecima štedela i kupila“, govorila je tada ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture.

Čekamo stav Vlade

„Alo!“ je juče u više navrata pokušao da kontaktira sa Generalnim sekretarijatom Vlade Srbije kako bi dobili i od njih zvaničnu potvrdu informacije da ministarka Mihajlović troši ogroman državni novac za lični luksuz, i to u vreme opšte štednje. Međutim, na naše pozive niko se nije javio do zaključenja ovog izdanja „Alo!“.

Zašto je ovo na hronici?

MINISTARKA TVRDI DA NIJE PRONEVERILA NOVAC
ZORANA MIHAJLOVIĆ: NEĆE ME ZAUSTAVITI PRETNJAMA I LAŽIMA!
http://www.pressonline.rs/info/poli...ic-nece-me-zaustaviti-pretnjama-i-lazima.html
А где је то Зорана кренула? Ако је стварно кренула, не треба је заустављати. Нека иде, далека јој кућа!

Zorana bi ko kraljica da troši pare podanika!

zorana%20mihajlovic%20RAS_fotomontaza_1000x0.jpg
Fotomontaža: Zorana Mihajlović, Foto: RAS

Poslanik Vladimir Đukanović u razgovoru za “Alo!” bez dlake na jeziku priča o njoj kao o „umišljenoj kraljici koja troši kraljevski otimajući od svojih podanika“ i tvrdi da je ona bez funkcije “kao narkoman bez doze”. Đukanović prognozira da će aktuelna ministarka građevinarstva završiti u “prizemljenom URS-u, gde je počela i gde joj je inače mesto”!
Zorana Mihajlović vas je optužila da kaljate ugled stranke svojim neradom, ali i napadima na nju?
- Nisam još čuo za primer da se ugled kalja ako se priča istina. Možda je to novo otkriće gospođe Mihajlović pošto je ona navikla da govori neistine i da ljudima podmeće afere po štampi preko njenih plaćenih novinara. Ugled se kalja ako recimo i ne znate gde su vam prostorije stranke ili opštinski odbori po Srbiji. Mnogi kažu da ona mora da koristi „Gugl“ mape da bi ih pronašla. Zato odlično zna adrese određenih ambasada. Tu je daleko redovnija nego u sopstvenoj stranci. Bilo bi lepo kada bi članstvo SNS-a imalo prilike da njoj u lice kaže šta misli o njenom radu. Ali nju članstvo jedino može da vidi u PR tekstovima s fotošopiranim fotografijama i u naručenim TV prilozima.
n Poručila je i da će na vaše aktivnosti reagovati kroz organe stranke. Kakav stav SNS-a očekujete?
- Što se mene tiče, taman i da budem isključen, o njenom bestidnom ponašanju neću da ćutim. Razlika između mene i nje je u tome što mene nikakva funkcija ne zanima, tako da mogu slobodno da govorim šta mislim. Ona je bez funkcije kao narkoman bez doze i zato je spremna da kolege satanizuje po štampi kroz podmetanja raznoraznih afera kako bi sebi očistila prostor.
http://www.alo.rs/zorana-bi-ko-kraljica-da-trosi-pare-podanika/6739
У СНС су опасно заратили. Ни избори их неће помирити. Али ће неко изаћи из СНС-а очерупан.

Back