DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
kakav vam muškarac treba ?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja volim one sa lepim ocima, i da mirise u mraku.
al' ja to nikada ne mogu da sastavim...ja se upustim, pa kako bude i tek onda primetim stvari koje mi smetaju i koje mi se dopadaju.
ja neznam što stalno to potencirate kad ste valjda do sad skontale da DeeLite ne meće pametne teme....bre ljudiglupava ti je tema,ali ni ja trenutno nisam bas pri pameti,pa ajde
1.pozeljno je da bude ozenjen
2.da je odan svojoj porodici,to sto vara,ne znaci da nije odan...malo tesko za shvatiti,al mrzi me da ulazim u sitna crevca
3.da je strastan.sto se ne odnosi samo na seks,da u sve ulazi 100%
4.da imamo isti smisao za humor.
5.da nije ljubomoran
6.da je otvoren za nove ideje,nove ljude,nova jela,nove poglede na svet
7.da mu je stalo kako je meni i u stvarima koje se ne doticu licno njega.znaci ne podnosim kad cvrkuce,a kad pocnem da pricam o necemu sto ga se licno ne tice,da on okrece pricu u drugom pravcu
8.da me cuva i od mene same.sto bi znacilo da je trezven za oboje
9.da je pazljiv.znaci brate ako kazem da mi se stalno jede burek,pa odvedi me jednom kao iznenadjenje u burekdzinicu,il mi ga donesi da se obradujem
10......
svasta bih jos mogla da pisem deda mrazu,al nisam bila dobra,pa nista od pisanja zelja
ja neznam što stalno to potencirate kad ste valjda do sad skontale da DeeLite ne meće pametne teme....bre ljudi
za to su zaduženi drugi...a od mene samo glupave teme...pa i za ovo mi je trebao napor
ma nema veze,ne mislis valjda da sam ja sa ovim spiskom krenula na pijacu po coveka
mastamo malo
vidi dal ima neki na snizenju, pa javi.
ma ne...al' stvarno bas ne mogu da sklopim zelje. meni se neke tovje svidjaju, al' sama se ne bih setila. setim se samo kada procitam ili cujem sta drugi kazu.
jel moze seknd hend?![]()
jel i da mu sijaju okice u mraku?![]()
Pa, zar oženjeni nisu seknd hend?![]()
9.da je pazljiv.znaci brate ako kazem da mi se stalno jede burek,pa odvedi me jednom kao iznenadjenje u burekdzinicu,il mi ga donesi da se obradujem
Nasmejase me cure s tim burekom... U pravu su, burek je toliko mocno jelo da bi se i ja udao za buregdziju, ili se ozenio buregdzijom, svejedno...![]()
![]()