spisak želja

glupava ti je tema,ali ni ja trenutno nisam bas pri pameti,pa ajde
1.pozeljno je da bude ozenjen :mrgreen:
2.da je odan svojoj porodici,to sto vara,ne znaci da nije odan...malo tesko za shvatiti,al mrzi me da ulazim u sitna crevca
3.da je strastan.sto se ne odnosi samo na seks,da u sve ulazi 100%
4.da imamo isti smisao za humor.
5.da nije ljubomoran
6.da je otvoren za nove ideje,nove ljude,nova jela,nove poglede na svet
7.da mu je stalo kako je meni i u stvarima koje se ne doticu licno njega.znaci ne podnosim kad cvrkuce,a kad pocnem da pricam o necemu sto ga se licno ne tice,da on okrece pricu u drugom pravcu
8.da me cuva i od mene same.sto bi znacilo da je trezven za oboje
9.da je pazljiv.znaci brate ako kazem da mi se stalno jede burek,pa odvedi me jednom kao iznenadjenje u burekdzinicu,il mi ga donesi da se obradujem
10......
svasta bih jos mogla da pisem deda mrazu :mrgreen:,al nisam bila dobra,pa nista od pisanja zelja

glupava ti je tema,ali ni ja trenutno nisam bas pri pameti,pa ajde
1.pozeljno je da bude ozenjen :mrgreen:
2.da je odan svojoj porodici,to sto vara,ne znaci da nije odan...malo tesko za shvatiti,al mrzi me da ulazim u sitna crevca
3.da je strastan.sto se ne odnosi samo na seks,da u sve ulazi 100%
4.da imamo isti smisao za humor.
5.da nije ljubomoran
6.da je otvoren za nove ideje,nove ljude,nova jela,nove poglede na svet
7.da mu je stalo kako je meni i u stvarima koje se ne doticu licno njega.znaci ne podnosim kad cvrkuce,a kad pocnem da pricam o necemu sto ga se licno ne tice,da on okrece pricu u drugom pravcu
8.da me cuva i od mene same.sto bi znacilo da je trezven za oboje
9.da je pazljiv.znaci brate ako kazem da mi se stalno jede burek,pa odvedi me jednom kao iznenadjenje u burekdzinicu,il mi ga donesi da se obradujem
10......
svasta bih jos mogla da pisem deda mrazu :mrgreen:,al nisam bila dobra,pa nista od pisanja zelja
ja neznam što stalno to potencirate kad ste valjda do sad skontale da DeeLite ne meće pametne teme....bre ljudi
za to su zaduženi drugi...a od mene samo glupave teme...pa i za ovo mi je trebao napor

Back