dragojIo
Aktivan član
- Poruka
- 1.612
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, tornjak, čista srpska rasa, nastala u bosni i h., drugoj srpskoj državi, koja je to bila vekovima unazad, a i danas jedan deo još uvek odoleva.
kinološka mafija iz hrvatske obiđe planinska sela, pokupi štence, napravi za par godina standard, sredi papirologiju, i eto nove "hrvatske" rase.
zato je bitno da mi znamo koje su naše rase. jer nije bitno šta nekakva organizacija prizna, već šta je istina.
pa ono što su vatikan i turci organizovano radili nad srpskim življem koje je isključivo naseljavalo bosnu i h., to se danas radi sa srpskim rasama pasa sa ovih terena.
brate ajde ti idi na neku politicku temu mislim is svakog tvog posta ubacis malo i politike a ovakvi komentari su stvarno za neku drugu temu,
ja sam odavde srbin sam i neosecam da je to druga srpska drzava naravno ti imas svoje misljenje a da se ne bi prepucavali takve zakljucke ostavi za sebe ili pisi u nekoj drugoj temi koja se bavi time.
kad govorimo o istoriji nekog psa sa tih prostora ne možemo reći da nije reč o srpskoj rasi, jer ne pričamo o državi gde se pas nalazi već o naciji uz koju je ponikao...
e ovo vec jeste politika i to je za neku drugu temu jer to sto ti mislis da meni nije poznato a tebi jeste, to je za raspravu u nekoj drugoj politickoj temi jer kao sto znas bosna i hercegovina je tenutno priznata drzava i svet je neprepoznaje kao drugu srpsku drzavu to su cinjenice koje su meni poznate mada ti mozda imas neke druga novija saznanja ali kao sto rekoh to bi trebao da mi kazes u politickoj temi.ono što si podvukao u citiranju mog posta, sam bio naveo iz razloga što nekima to možda nije poznato, kao npr tebi,
srbe je naseljavala austrougarska na svoje granice[vojna krajna] i to je jedan od razloga zasto se tamo nalaze ali to nije ni vazno.ta teritorija nikada nije se zvala srbija tu su bile neke banovine, neke krajne, austrija, mi ,nikada se nije tu formirala cvrsta drzava pa je nastala bosna i hercegovina,komunisti je napravili i to je deo istorije
bas me zanima da li je kraj tvrko sebe zvao srbinom, cisto sumnjam
U brate tebi istorija izgleda nije bila jedan od drazih predmeta.